Βάζει δύσκολα στη Γουίλιαμς η Σάκκαρη

Βάζει δύσκολα στη Γουίλιαμς η Σάκκαρη

Καλημέρα σε όλους τους κουβανεζους.  Έχουμε φτάσει αισίως στη φάση των «16» του US Open και οι μάχες είναι συγκλονιστικές.

Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά Νόβακ Τζόκοβιτς έμεινε εκτός συνέχειας λόγω μιας απερισκεψίας καθώς λίγο πριν το τέλος του 1ου σετ απέναντι στο Καρένιο Μπούστα: ενώ  ήταν πίσω με break χτύπησε το μπαλάκι του με την ρακέτα και άθελα του πέτυχε μια εκ των εποπτών γραμμής και αυτό προκάλεσε την αποβολή του από το tour!

Σήμερα η Μαρία Σάκκαρη θα τεθεί αντίπαλος με… το είδωλο της, τη Σερένα Γουίλιαμς. Η Μαρία έχει κάνει παρά πολύ καλό τουρνουά έως τώρα, έχει παίξει πολύ πειστικό τένις και έχει όλα τα φόντα μα βάλει δύσκολα στη Αμερικάνα που σε καμία περίπτωση δεν είναι η Σερένα του παρελθόντος.

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση κι αυτή ανάμεσα σε Βάσεκ Πόσπισιλ εναντίον Άλεξ Ντε Μινάρ. Πολύ καλό τουρνουά και για τους δυο παίχτες έως τώρα και πιστεύω θα έχουμε μια άνιση μάχη η οποία θα κριθεί στα πολλά games και στις λεπτομέρειες.

Τέλος θα ασχοληθούμε με το ματς του Ματέο Μπερετίνι με τον Αντρέι Ρούμπλεφ. Δυο νεαροί και ιδιαίτερα χαρισματικοί παίχτες  θα κλείσουν το αυριανό πρόγραμμα για τους άνδρες. Πολύ καλές πορείες και για τους δυο χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες. Θα πάμε με την νίκη του Ρώσου γιατί έχει δείξει πιο σταθερός και με πολύ καλά χτυπήματα μπορεί να πάρει την πρόκριση απέναντι στον Ιταλό.

Δυάδα (απόδοσης 2.85)

18:00 Πόσπισιλ – Ντε Μινάρ: Over 39,5 games (1.63)

19:00 Σάκκαρη – Σ. Γουίλιαμς: Over 20,5 games (1.75)

Μονό

19:00 Σάκκαρη – Σ. Γουίλιαμς: 1 (2.81)

Μονό

21:15 Μπερετίνι – Ρούμπλεφ: 2 (2.15)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις