ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Δυνατό τεστ για την Ατλέτικο στο 3.70

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Δυνατό τεστ για την Ατλέτικο στο 3.70

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Δυνατό τεστ για την Ατλέτικο στο 3.70

προγνωστικά

Από Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία προκύπτουν οι επιλογές του #Bats για τα προγνωστικά του Σαββάτου.

Πλήρες το πρόγραμμα για άλλη μια φορά, κι η προσοχή μας στρέφεται σε τέσσερις αναμετρήσεις από τα μεγάλα πρωταθλήματα για τα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Γκλάντμπαχ – Φράιμπουργκ

Από ήττα σε νίκη κι από νίκη σε ήττα πηγαίνει η Γκλάντμπαχ τη φετινή σεζόν. Μετά το σπουδαίο 3-2 επί της Μπάγερν, ηττήθηκε με 4-0 από τη Μάιντζ εκτός έδρας, παρουσιάζοντας πολύ κακό πρόσωπο. Με αυτό τον τρόπο η Μπορούσια αρνείται να ξεκολλήσει από τα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, και απέχει τέσσερις βαθμούς και τρεις θέσεις από την ευρωπαϊκή έξοδο. Εντός έδρας πάντως, παρουσιάζει ανταγωνιστικό πρόσωπο και έχει μαζέψει τους 22 από τους 29 βαθμούς της.

Απέναντί της η Φράιμπουργκ, η οποία υποχώρησε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά το 1-1 εντός έδρας με αντίπαλο τη Λεβερκούζεν. Αυτή η ισοπαλία έβαλε τέλος σε ένα σερί τριών νικών για την ομάδα του Στράιχ, η οποία πρέπει να νιώθει μάλλον τυχερή που απέφυγε την ήττα. Πάντως σε γενικές γραμμές βγάζει ποιότητα στο παιχνίδι της και δεν αποτελεί ποτέ εύκολο αντίπαλο. Η Φράιμπουργκ θα κυνηγήσει τη νίκη με σκοπό να επιστρέψει στην τετράδα, και απέναντι στην -πάντα- ανοιχτή Γκλάντμπαχ αναμένεται να μας προσφέρει ένα ματς με ρυθμό και φάσεις. Δύσκολα θα μείνει χαμηλά και το σκορ, οπότε θα πάμε με το goal/goal & over 2,5 που πληρώνει 2.00 στην Betshop.

Στουτγκάρδη – Μπάγερν

Στο ματς των 19:30, η Στουτγκάρδη υποδέχεται στην «Μερσέντες Μπενζ Αρένα» την Μπάγερν του Μονάχου. Ματς με ξεκάθαρο φαβορί, καθώς πρόκειται για την αναμέτρηση του 15ου με τον 1ο της βαθμολογίας. Το 2-1 από την Σάλκε, σε συνδυασμό με τη νίκη της Χέρτα, έφερε την Στουτγκάρδη μία θέση πάνω από αυτές του υποβιβασμού. Μάλιστα, η Χόφενχαϊμ κι η Μπόχουμ που ακολουθούν έχουν επίσης 19 βαθμούς, οπότε υπάρχει το ενδεχόμενο όταν ξεκινήσει ο αγώνας της αυτές να την έχουν προσπεράσει.

Θεωρητικά οι Βαυαροί θα έχουν εύκολο έργο, όμως ακολουθεί πολύ σημαντικό ματς την Τετάρτη με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League. Πιθανότατα στην άκρη του μυαλού τους οι παίκτες του Νάγκελσμαν θα έχουν αυτό το παιχνίδι, και θα θελήσουν απλά να τελειώνουν το ματς του πρωταθλήματος. Απέναντι στην Ουνιόν η Μπάγερν έδειξε ότι παραμένει η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και στα κρίσιμα δεν χαρίζεται. Η Ντόρτμουντ καραδοκεί, επομένως αναμένουμε καθαρή νίκη της FCB. Η νίκη με διαφορά άνω του ενός τέρματος για την Μπάγερν, με απόδοση 2.12 στο Pamestoixima.gr, μπαίνει στις επιλογές μας.

Προγνωστικά: Φιορεντίνα – Μίλαν

Στην ζόρικη έδρα της Φιορεντίνα δοκιμάζεται η Μίλαν για την 25η αγωνιστική της Serie A. Οι «βιόλα» ξέσπασαν στην έδρα της Βερόνα, και η νίκη τους με 3-0 έσπασε ένα σερί έξι αγώνων δίχως τρίποντο στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, η ομάδα του Ιταλιάνο έχει κερδίσει τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, κι έχει σκοράρει συνολικά έντεκα τέρματα σε αυτά τα παιχνίδια. Μετά από ένα δύσκολο διάστημα, η Φιορεντίνα μοιάζει να βρίσκει ξανά τη φόρμα της.

Η Μίλαν επίσης βρίσκεται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, έπειτα από ένα διάστημα που ήταν επικίνδυνα ντεφορμέ. Ο Πιόλι άλλαξε τη διάταξη της ομάδας σε 3-4-2-1 στην ήττα με 1-0 από την Ίντερ, κι από τότε οι «ροσονέρι» έχουν τέσσερις σερί νίκες (τρεις στο πρωτάθλημα και μία στο Champions League) χωρίς να δεχτούν γκολ. Η αποστολή της Μίλαν απόψε είναι αρκετά δύσκολη και δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν για πέμπτο συνεχόμενο 90λεπτο, απέναντι στη φουριόζα Φιορεντίνα. Κι οι γηπεδούχοι όμως δεν πείθουν αμυντικά, οπότε μπορεί να επιβεβαιωθεί το αμφίτερμα που πληρώνει 1.90 στη Fonbet.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη

Δυνατή μονομαχία διεξάγεται το βράδυ στο «Μετροπολιτάνο», μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Σεβίλλης. Η ομάδα του Σιμεόνε βρίσκεται σε εξαιρετική ψυχολογία μετά την σπουδαία εμφάνιση απέναντι στη Ρεάλ και το εκτός έδρας 1-1 που απέσπασε παίζοντας με παίκτη λιγότερο. Έτσι, οι «ροχιμπλάνκος» έφτασαν τα επτά ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα και εννιά συνολικά. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Σαμπάολι υπέστη την εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Οσασούνα και έφτασε τα τρία παιχνίδια χωρίς νίκη. Μεγάλο πισωγύρισμα για τους Σεβιγιάνους, οι οποίοι απέχουν μόλις δύο βαθμούς από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Η αλήθεια είναι πως η βαθμολογία δε λέει όλη την αλήθεια για τη φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς ο Αργεντινός τεχνικός κληρονόμησε ένα σύνολο που βρισκόταν στην τελευταία τριάδα του πρωταθλήματος και ήδη είχε χάσει πολύτιμο έδαφος. Τουλάχιστον με αυτόν η Σεβίλλη παρουσιάζεται αρκετά πιο ανταγωνιστική και σκληροτράχηλη. Αναμένεται να παρουσιαστεί με αμυντικό προσανατολισμό στη Μαδρίτη, κάτι που εύκολα μπορεί να μπλοκάρει το παιχνίδι της Ατλέτικο. Λογικό φαβορί η ομάδα του Σιμεόνε αλλά όχι σε τέτοιο επίπεδο. Ποντάρουμε στο Χ που δίνεται σε απόδοση 3.70 στην Betshop.

Όλα τα προγνωστικά μου

Combo
16:30
Γκλάντμπαχ – Φράιμπουργκ
Goal/goal & over 2,5
2.00
BET: 22 units
Μονό
19:30
Στουτγκάρδη – Μπάγερν
2 (-1)
2.12
BET: 20 units
Μονό
21:45
Φιορεντίνα – Μίλαν
Goal/goal
1.90
BET: 25 units
Μονό
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη
Χ
3.70
BET: 13 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις