Η προτελευταία στροφή της STOIXIMAN SUPER LEAGUE, σε πρώτο πλάνο στο Total Football την Κυριακή στις 22:00

Η προτελευταία στροφή της STOIXIMAN SUPER LEAGUE, σε πρώτο πλάνο στο Total Football την Κυριακή στις 22:00

Μία αγωνιστική πριν την αυλαία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, οι μηχανές των ομάδων είναι στο φουλ και κάθε βαθμός είναι σημαντικός. 

Ο ΠΑΟΚ μετά την απώλεια βαθμών στα Γιάννινα, δεν έχει άλλα περιθώρια και υποδέχεται τον Ιωνικό, που προσπαθεί να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Γρηγόρης Ατρείδης περιγράφει φάσεις και γκολ από την Τούμπα.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να νικήσει τον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι των αιωνίων, και τώρα δεν σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό, που αναζητεί παντού βαθμούς. Ο Γιώργος Σόμπολος παρουσιάζει το φιλμ του αγώνα.

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Κρήτη, να παίξει με τον πάντα επικίνδυνο ΟΦΗ, λίγες ημέρες αφότου έμαθε πως θα παίξει και με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, την προσεχή Τετάρτη. Ο Δημήτρης Βάλσαμος μας μεταφέρει όλα όσα θα γίνουν στο Ηράκλειο.

Και όχι μόνο αυτά.

Όλα τα γκολ της 25ης αγωνιστικής της STOIXIMAN SUPERLEAGUE, οι δηλώσεις που έκαναν αίσθηση, οι διαιτητικές αποφάσεις και γκολ από τον διεθνή χώρο, αυτήν την Κυριακή στις 22:00 στο OPEN. Το καθιερωμένο ραντεβού σας με το Total Football.

Παρουσιάζουν ο Πάνος Βόγλης και η Μαρία Ζαφειράτου. Σχολιάζουν ο Νίκος Νταμπίζας και ο Αλέξης Σπυρόπουλος. Τις αποφάσεις των διαιτητών αναλύει ο Αριστομένης Κουτσιαύτης.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις