Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα προγνωστικά

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα προγνωστικά

  • Γήπεδο: ΣΕΦ
  • Χωρητικότητα: 11.390
  • Προϊστορία: Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις που έχουν δώσει μεταξύ τους οι δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός μετράει τέσσερις νίκες ενώ η Μπαρτσελόνα έξι.

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή τόσο του ελληνικού πρωταθλήματος όσο και της Ευρωλίγκα, παρά το γεγονός πως στις δύο τελευταίες του εμφανίσεις δεν «έπεισε» καθόλου. Η ήττα από την Αρμάνι στο Μιλάνο συνδυάστηκε με μια κάκιστη αγωνιστική παρουσία στο παρκέ, η οποία συνεχίστηκε και απέναντι στον Κολοσσό στην Ρόδο. Οι γηπεδούχοι έδειξαν ένα τρομερό αγωνιστικό πρόσωπο και μια φοβερή μπασκετική καθήλωση, «χάνοντας» το ματς στο σουτ(79-80) από τον αδιανόητο Σασα Βεζένκοφ, που σκόραρε 33 πόντους και μάζεψε 7 ριμπάουντ. Απέναντι στην Μπαρτσελόνα, σε ένα ντέρμπι «κορυφής», ο Ολυμπιακός θέλει απεγνωσμένα την νίκη.

Stat attack: Δεκαέξι συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις για τον Ολυμπιακό.
Απουσίες:

Απουσίες: Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του κόουτς Μπαρτζώκα.

 

Τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Ρεπορτάζ Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ήταν καταιγιστική απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας παίρνοντας την άνετη νίκη κόντρα στους Λιθουανούς, ωστόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα η κατάληξη στο τελευταίο παιχνίδι δεν ήταν η ίδια. Η Σαραγόσα «πλήγωσε» με το τελικό 85-83 την ομάδα του Σάρας, η οποία δεν έπαιξε ελκυστικό μπάσκετ και εν τελει «τιμωρήθηκε». Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι τεράστιας σημασίας, και μένει να δούμε αν το θέλουν οι μεν ή οι δε περισσότερο.

Stat attack: Η ομάδα του Γιασισκεβίτσιους μετράει έξι συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα, βρισκόμενη σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Απουσίες: Όλοι παρόντες για τους Καταλανούς που δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Ο Σασα Βεζένκοφ βρίσκεται, από την αρχή της χρονιάς, σε δαιμονιώδη κατάσταση. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού έβαλε 33 πόντους απέναντι στον Κολοσσό, και όταν παίζει στο ΣΕΦ γίνεται όλο και καλύτερος. Η Stoiximan, με την ενισχυμένη απόδοση 3.05 για 21+ πόντους του άσου του Ολυμπιακού, είναι σα να μας κάνει δώρο..

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Ειδικό
21:00
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα
Σ. Βεζένκοφ 21+ πόντους
3.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις