ΑΕΚ – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΑΕΚ - Ολυμπιακός προγνωστικά

ΑΕΚ - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση ΑΕΚ – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. ΑΕΚ – Ολυμπιακός προγνωστικά

  • «Opap Arena» (31.100), Νέα Φιλαδέλφεια, sold out.
  • Διαιτητής: Μαουρίτσιο Μαριάνι.
  • Πρώτος γύρος: Ολυμπιακός – ΑΕΚ 0-0.
  • Στο Κύπελλο: ΑΕΚ – Ολυμπιακός 3-0.
  • Η νίκη της ΑΕΚ στο κύπελλο ήταν η μοναδική στα τελευταία 17 ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς στα υπόλοιπα μετράει έντεκα ήττες και πέντε ισοπαλίες.
  • Στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός τρέχει αήττητο σερί 15 αγώνων κόντρα στην ΑΕΚ, με απολογισμό 10-5-0.
  • Τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους ματς στην έδρα της ΑΕΚ είχαν over 2,5 γκολ.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Δύο σερί εκτός έδρας νίκες σε διάστημα τριών ημερών πανηγύρισε η ΑΕΚ, περνώντας επιτυχώς από Ηράκλειο και Περιστέρι. Την Κυριακή διέλυσε με 3-0 τον ΟΦΗ, χάρη σε δύο γκολ του Άμραμπατ και ένα του Γκατσίνοβιτς. Ακολούθησε το πιο δύσκολο 1-0 επί του Ατρομήτου την Τετάρτη, σε αυτό το περίφημο εξ αναβολής παιχνίδι. Η Ένωση επικράτησε με γκολ του Τσούμπερ στο 31’, κι ενώ κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο, οι γηπεδούχοι άρχισαν σιγά-σιγά να χάνουν φάσεις και σε ορισμένες περιπτώσεις δημιούργησαν σοβαρό κίνδυνο στην εστία του Αθανασιάδη. Εν τέλει, ο «δικέφαλος» νίκησε και ανέβηκε στην πρώτη θέση με 59 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον Παναθηναϊκό και πέντε περισσότερους από τον Ολυμπιακό. Το βράδυ της Παρασκευής, αποφασίστηκε η προσφυγή στο CAS για την υπόθεση με τα… δοκάρια του Ατρομήτου.

Stat attack: Μετράει επτά συνεχόμενα no goal, τα τέσσερα από τα οποία συνδυάζονται με over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Μπήκε στην αποστολή ο Λιβάι Γκαρσία, αλλά δεν αναμένεται να ξεκινήσει. Εκτός αυτής έμειναν με απόφαση του Αλμέιδα οι Γαλανόπουλος, Τζαβέλλας και Φαν Βέερτ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί – Σιμάνσκι – Ελίασον, Γιόνσον, Πινέδα – Αραούχο, Τσούμπερ.

Τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα ο Ολυμπιακός με τη μεγαλύτερη νίκη του σε έκταση για φέτος. Απέναντι στον κάκιστο Λεβαδειακό, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν επίδειξη δύναμης με το εντυπωσιακό 6-0. Ο Μπιέλ άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ κι ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ πέτυχε το 2-0 στο 38’. Και πάλι ο Μπιέλ σκόραρε για το 3-0 στο 49’, ενώ εννιά λεπτά μετά ο Μπακαμπού ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι. Στα τελευταία λεπτά ο Κανός σκόραρε δύο φορές (86’, 88’) για να πετύχει το τελικό 6-0. Οι Πειραιώτες διατήρησαν την τρίτη θέση και πλέον απέχουν οκτώ βαθμούς από την κορυφή.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς του σημειώθηκαν over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Χάμες Ροντρίγκες, ωστόσο δύσκολα θα τον δούμε στη βασική ενδεκάδα. Τραυματίες οι Εμβιλά, Γκάρι Ροντρίγκες, τιμωρημένος ο Παπασταθόπουλος, εκτός και ο Σισέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ντόη, Ρέτσος, Ρέαμπτσιουκ – Χουάνγκ Ιν-Μπέομ, Σαμασέκου – Μπιέλ, Φορτούνης, Κανός – Μπακαμπού.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Αδιαμφισβήτητα η ΑΕΚ είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Έχει το μομέντουμ και το 12/12 στην «Opap Arena» δεν είναι αμελητέο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κερδίζει αιώνια εντός έδρας, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει δείξει χαρακτήρα σε μεγάλο ματς. Αρχική επιλογή ο άσος με απόδοση 2.07 στην Betshop. Από εκεί και πέρα, περιμένουμε να δούμε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό αλλά όχι και πολύ υψηλά επίπεδα στο σκοράρισμα. Ποντάρισμα και στα 2-3 γκολ, που πληρώνουν 2.02 στη Fonbet.

Έκπληξη για όλους! Δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Μονό
19:00
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
1
2.07
Μονό
19:00
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
2-3 γκολ
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις