Και Nations και ΝΒΑ!

Και Nations και ΝΒΑ!

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Πλήρωσε καλά πάλι χτες η στήλη, με το γκολ του Λημνιού μόλις στο 2ο λεπτό, άλλα και το διπλό της Ελλάδας. Το σωστό διάβασμα του προηγούμενου παιχνιδιού μας οδήγησε στο ταμείο.

Σας είπα ότι ο Λημνιός το έψαξε πολύ το γκολ με τη Σλοβενία και θα το βρει με το Κόσοβο κι έτσι έγινε. Περιμένω περισσότερα από αυτή τη νέα Εθνική μας ομάδα πάντως…

Εν τω μεταξύ στο ΝΒΑ βλέπουμε καθημερινά πράματα και θάματα. Ματσάρες με συγκλονιστική ροή καθημερινά, που μας κάνουν να κουτουλάμε το πρωί στη δουλειά, όπως κάθε χρόνο την περίοδο των play offs. Θέλω να πιστεύω ότι η νίκη του Ντένβερ επί των υπερηχητικών Κλίπερς, ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Οι Καλιφορνέζοι θα αντιδράσουν όπως είχαν κάνει και μετά την ήττα-ισοφάριση από το Ντάλας, που το φιλοδώρησαν με ένα εκκωφαντικό 154-111 στο game 5.

Στην Ανατολή, το απίστευτο buzzer beater του Ανουνόμπι, ανέβασε τη ψυχολογία των πρωταθλητών, που ισοφάρισαν σε 2-2 τη σειρά των ημιτελικών με τη Βοστώνη. Τρίτο παιχνίδι συνεχόμενο είναι λίγο δύσκολο να χάσει η ομαδάρα του Mπράντ Στίβενς.

Σήμερα έχουμε και UEFA Nations League. Ολλανδία και Ιταλία χαράσσουν παρόμοιες πορείες τα τελευταία χρόνια. Οι «ατζούρι» αποκλείστηκαν δικαίως από το Euro 2020, ανασυγκροτήθηκαν  και φτιάχνουν σιγά σιγά δυνατά σύνολα. Ένα κλικ πιο πάνω οι «ράνιε», με δεμένη άμυνα και τον παιχταρά Βαϊνάλντουμ να δεσπόζει στο κέντρο. Στην επίθεση ο Κουίνσι Πρόμες και ο πολύ φορμαρισμένος Μέμφις Ντεπάι, συνθέτουν ένα πολύ αγαπημένο μου δίδυμο.

Μονό

21:45 Oλλανδία – Ιταλία: 1 (2.40) 

Σκόρερ

21:45 Ολλανδία – Ιταλία: Γκολ Ντεπάι (2.70)

Μονό

01:30 Tορόντο Ράπτορς – Μπόστον Σέλτικς (+2.5): 2 (1.68) 

Fun bet

04:00 Nτένβερ Νάγκετς – Λ.Α. Κλίπερς (-21): 2 (5.80)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις