Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Άρσεναλ προγνωστικά

Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άρσεναλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άρσεναλ προγνωστικά

  • «Ζοσέ Αλβαλάδε» (50.095), Λισαβόνα.
  • Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάλιο.
  • Στις δύο προηγούμενες συναντήσεις τους η Άρσεναλ έχει μία νίκη και μία ισοπαλία, με το under 1,5 να επιβεβαιώνεται σε αμφότερα τα παιχνίδια.
  • Η Σπόρτινγκ μετρά δέκα νίκες, οκτώ ισοπαλίες και 13 ήττες σε αναμετρήσεις με ομάδες από την Αγγλία κερδίζοντας μια φορά στα τελευταία εννιά, ενώ απέναντι σε ομάδες από την Πορτογαλία η Άρσεναλ έχει απολογισμό 8-6-4 με αήττητο σερί έξι αγώνων.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Σοβαρεύτηκε στη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ, και μετά την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 του πρώτου αγώνα πέρασε επιβλητικά στους «16» του Europa League. Ο Κόατες την έβαλε μπροστά στο σκορ 21’ κι η αποβολή του Παουλίνιο για τους γηπεδούχους έκανε πολύ εύκολη την συνέχεια. Με δύο γκολ του Πέδρο Γκονσάλβες (50’, 77’) και αυτογκόλ του Γκάρτενμαν (85’) η Σπόρτινγκ επικράτησε με το θριαμβευτικό 4-0 κι έκανε το καθήκον της. Με τη νίκη της με 1-0 στην έδρα της Πορτιμονένσε το Σάββατο έφτασε τους 47 βαθμούς και διατήρησε τη διαφορά πέντε βαθμών από την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Stat attack: Μετρά τρία συνεχόμενα no goal ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Απουσίες: Ένας τραυματίας (Μπραγκάνκα) κι ένας τιμωρημένος (Ουγκάρτε) απαρτίζουν το απουσιολόγιο του Άμοριμ απόψε.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Αντάν – Σεντ Τζούστε, Κόατες, Ινάσιο – Εσγκάιο, Μορίτα, Τανλόνγκο, Ν. Σάντος – Έντγουορντς, Γκονσάλβες, Παουλίνιο.

Τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Ρεπορτάζ Άρσεναλ

Η πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο της έδωσε την άμεση πρόκριση στη φάση των «16» του Europa League. Με πέντε νίκες και μία ήττα απέναντι σε Αϊντχόφεν, Μπόντο Γκλιμτ και Ζυρίχη η Άρσεναλ έφτασε σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης για τέταρτη φορά στις τελευταίες πέντε συμμετοχές της. Συνεχίζει να «σπάει καρδιές» στην Premier League, καθώς με επική ανατροπή κέρδισε την Μπόρνμουθ και παρέμεινε στο +5 από τη δεύτερη θέση. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στα εννιά δευτερόλεπτα και κόντρα στη ροή του αγώνα πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο 57’. Οι «κανονιέρηδες» πίεσαν, κυριάρχησαν, είχαν πολλές ευκαιρίες και δικαιολογημένα διαμαρτυρήθηκαν για τέσσερις (!) περιπτώσεις πέναλτι. Ο Πάρτεϊ (62’) κι ο Γουάιτ (70’) την έβαλαν άμεσα ξανά στο παιχνίδι, κι ο Νέλσον με φοβερή εκτέλεση στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς της έχουν σημειωθεί over 3,5.

Απουσίες: Τραυματίας μέχρι και το τέλος της σεζόν ο Ελνένι, ενώ ο Ζεσούς παρότι επέστρεψε στις προπονήσεις δύσκολα θα μπει στην αποστολή. Αμφίβολη κι η συμμετοχή του αναπληρωματικού σέντερ φορ Ενκέτια.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τέρνερ – Τομιγιάσου, Σαλιμπά, Κίβιορ, Τίρνεϊ – Φάμπιο Βιέιρα, Ζορζίνιο, Τσάκα – Σάκα, Σμιθ-Ρόου, Μαρτινέλι.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Ποιοτικά δεν τίθεται θέμα σχετικά με το ποια ομάδα υπερέχει. Η Άρσεναλ αποδεικνύει κάθε εβδομάδα ότι δεν είναι «πυροτέχνημα» και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της Premier League, μπροστά από τη Μάντσεστερ Σίτι. Προφανώς, αυτό ρίχνει και το βάρος των «κανονιέρηδων» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, σε σχέση με την ευρωπαϊκή τους πορεία. Το ροτέισον πρέπει να θεωρείται δεδομένο από πλευράς Αρτέτα, οπότε η ασταθής φέτος Σπόρτινγκ μπορεί να επωφεληθεί. Αξίζει η επιλογή της ισοπαλίας με απόδοση 3.45 στην Betshop.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
19:45
Σπόρτινγκ - Άρσεναλ
Χ
3.45
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις