Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπάγερν Μονάχου - Παρί Σεν Ζερμέν προγνωστικά

Μπάγερν Μονάχου - Παρί Σεν Ζερμέν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν προγνωστικά

  • «Αλλιάνζ Αρένα» (75.024), Μόναχο.
  • Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο.
  • Πρώτο ματς: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου 0-1.
  • Στις δώδεκα αναμετρήσεις τους έχουν αμφότερες από έξι νίκες, χωρίς ούτε μία ισοπαλία.
  • Το no goal έχει επιβεβαιωθεί σε έξι από τα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς, και σε πέντε από αυτά έχει συνδυαστεί με under 2,5.
  • Η Μπάγερν έχει απολογισμό 22-5-11 απέναντι σε ομάδες από τη Γαλλία, ενώ ο αντίστοιχος απολογισμός της Παρί κόντρα σε ομάδες από τη Γερμανία είναι 14-3-9.

Μπάγερν Μονάχου - Παρί Σεν Ζερμέν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Μπάγερν Μονάχου

Πήρε προβάδισμα πρόκρισης με τη δίκαιη νίκη της με 1-0 στο πρώτο ματς. Για τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης είχε την απόλυτη κυριαρχία, και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο είχε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Ο Κομάν ήταν ο σκόρερ της στο 53’ με μονοκόμματο πλασέ έπειτα από γύρισμα του Ντέιβις. Μόνο στα τελευταία λεπτά κατάφεραν οι γηπεδούχοι να ανησυχήσουν τον Γιαν Ζόμερ, όμως αυτός διατήρησε ανέπαφη την εστία του. Με νίκη συνέχισαν και στο πρωτάθλημα οι Βαυαροί, περνώντας σχετικά άνετα από την έδρα της Στουτγκάρδης. Ντε Λιχτ (39’) και Τσούπο-Μοτίνγκ (62’) οι σκόρερ της νίκης, με τους γηπεδούχους απλώς να μειώνουν στο 88’. Η Μπάγερν παρέμεινε στην κορυφή με 49 βαθμούς, όσους έχει κι η Ντόρτμουντ που ακολουθεί.

Stat attack: Έχει απολογισμό 15-1-1 στα τελευταία 17 εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς, με μοναδική ήττα αυτήν από την Παρί με 3-2 την σεζόν 2020-21.

Απουσίες: Μακροχρόνια εκτός οι Νόιερ, Ερναντέζ και Μαζραουί. Εκτός κι ο Παβάρ που αποβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Ζόμερ – Στάνισιτς, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ – Κομάν, Γκορέτσκα, Κίμιχ, Ντέιβις – Μίλερ, Μουσιάλα – Τσούπο-Μοτίνγκ.

Τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Ρεπορτάζ Παρί Σεν Ζερμέν

Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και έχασε δίκαια με 1-0 στο πρώτο ματς εντός έδρας. Για τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν ανύπαρκτη στον αγωνιστικό χώρο, και από τύχη έχανε μόνο με αυτό το σκορ από το 53’. Η είσοδος του Εμπαπέ τη μεταμόρφωσε, καθώς με αυτόν στο γήπεδο η Παρί έγινε επιτέλους απειλητική. Άργησε να πάρει μπρος αλλά πίεσε στα τελευταία λεπτά και έχασε ευκαιρίες. Μάλιστα, ο Γάλλος έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα, όμως στην πρώτη περίπτωση ο ίδιος και στη δεύτερη ο Μέντες που του έδωσε την ασίστ αναδείχθηκαν σε θέση οφσάιντ. Χρειάζεται μια μεγάλη ανατροπή πλέον, καθώς για να προκριθεί πρέπει να κερδίσει με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά στο Μόναχο. Η ήττα αυτή φαίνεται να πείσμωσε τους Παριζιάνους, καθώς από τότε μετρούν τρεις σερί νίκες. Πιο πρόσφατη αυτή με 4-2 επί της Ναντ το Σάββατο, διατηρώντας την Παρί στο +8 από τη δεύτερη Μαρσέιγ.

Stat attack: Σε δέκα από τα τελευταία έντεκα εκτός έδρας ματς της είχαν over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται ο Νεϊμάρ (που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν), ο Κιμπεμπέ και ο Σάντσες, αμφίβολος κι ο Χακίμι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ντοναρούμα – Ν. Περέιρα, Ράμος, Μαρκίνιος – Χακίμι, Βιτίνια, Βεράτι, Ρουίθ, Μέντες – Εμπαπέ, Μέσι.

Μπάγερν Μονάχου - Παρί Σεν Ζερμέν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Το 0-1 του πρώτου αγώνα κάνει πολύ δύσκολα τα πράγματα για την Παρί. Ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που σπάνια δεν κερδίζει σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, πόσο μάλλον εντός έδρας. Η επιστροφή του Εμπαπέ στη βασική εντεκάδα πάντως, αποτελεί μια ανάσα για την ομάδα του Γκαλτιέ. Ακόμα και χωρίς τον Νεϊμάρ, η χημεία του Γάλλου με τον Μέσι είναι τρομερή και μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα των Βαυαρών. Επιπλέον, η ανάγκη της γαλλικής ομάδας να ανοιχτεί για να βρει τουλάχιστον δύο γκολ θα δημιουργήσει χώρους για την Μπάγερν. Αντίθετα με το πρώτο ματς, εδώ βλέπουμε μεγάλο σκορ. Στο 2.15 βρίσκουμε στην Betshop το over 3,5, ενώ το να βρει δίχτυα ο Εμπαπέ πληρώνει 2.55.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Παρί Σεν Ζερμέν
Over 3,5
2.15
Σκόρερ
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Παρί Σεν Ζερμέν
Γκολ Εμπαπέ
2.55
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις