Πληρώνουν τα «πεντάρια»

Πληρώνουν τα «πεντάρια»

Προγνωστικά NBA: Στα βαριά κορμιά ποντάρει απόψε ο #Nash στο πρόγραμμα του NBA σε αγορές έως και του διπλασιασμού.

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σε ακόμη μια στήλη.

Πολλά τα παιχνίδια και πάλι σήμερα με τα προγνωστικά NBA να επικεντρώνονται σε δύο παίκτες συγκεκριμένα σε δύο «πεντάρια».

Προγνωστικά NBA: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Γιούτα Τζαζ

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι από τα δύο που θα ασχοληθεί η στήλη σήμερα, πάμε στην αναμέτρηση των Θάντερ που υποδέχονται τους Τζαζ.

Το ενδιαφέρον εδώ στρέφεται στον ρούκι σέντερ των «Μορμόνων», Γουόκερ Κέσλερ. Τη φετινή χρονιά μετρά 8,2 πόντους 8 ριμπάουντ και 2,2 τάπες ανά παιχνίδι.

Βέβαια τρέχει ένα μικρό σερί που έχει ανεβάσει κατακόρυφα τα νούμερα του στις δύο τελευταίες κατηγορίες και αυτό ακριβώς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε. Συγκεκριμένα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχει κατεβάσει 14,18,12 και 15 «σκουπίδια», ενώ θραύση κάνει και στον τομέα των μπλοκς.

Κόντρα στους Θάντερ που θα αντιμετωπίσει και απόψε, πολύ πρόσφατα κατέγραψε τα εντυπωσιακά νούμερα των 18 ριμπάουντ και 7 μπλοκ. Οι γηπεδούχοι άλλωστε έχουν μια πολύ εύθραυστη και άπειρη γραμμή ψηλών και ο Κέσλερ με την σκληράδα του αναμένεται να κερδίσει κατά κράτος τη μάχη κάτω από τα καλάθια.

Επιλογές που κρατάμε πάνω στον Κέσλερ είναι τα 13+ ριμπάουντ και τα 3+ μπλοκ.

Λος Άντζελες Λέικερς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς

Στο επόμενο και τελευταίο σημείο που κρατάμε για σήμερα πάμε φυσικά στον Άντονι Ντέιβις των Λέικερς. Εδώ τα πράγματα είναι απλά και οι αριθμοί αμείλικτοι.

Ο Λεμπρόν απουσιάζει μιας και είναι τραυματίας και όταν ο Λεμπρόν απουσιάζει ο Ντέιβις κάνει πάταγο. Ενδεικτικά, εν τη απουσία του «Βασιλιά», μετρά 27,8 πόντους και 16,2 ριμπάουντ.

Το όριο των ριμπάουντ θα έπρεπε να βρίσκεται ψηλότερα θεωρώ από το 12,5 και φυσικά θα το τιμήσουμε.

Αντίστοιχα θα ψωνίσουμε και τους πόντους στο 27,5 δεδομένου ότι θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην επίθεση των Λέικερς και τον ηγέτη της ομάδας. Εκτός του Λεμπρόν θα απουσιάσει και ο Ράσελ, μοιραία λοιπόν το βάρος θα πέσει σε εκείνον.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

 

Μονό
03:00
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Γιούτα Τζαζ
Κέσλερ over 12,5 ριμπάουντ
1.95
BET: 20 units
Μονό
03:00
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Γιούτα Τζαζ
Κέσλερ 3+ κοψίματα
2.00
BET: 20 units
Μονό
05:30
Λος Άντζελες Λέικερς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
Ντέιβις over 12,5 ριμπάουντ
1.81
BET: 20 units
Μονό
05:30
Λος Άντζελες Λέικερς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
Ντέιβις over 27,5 πόντοι
1.88
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις