Αγώνες Σήμερα (04/03): Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις*

Χάαλαντ σε Super ενισχυμένη απόδοση να σκοράρει στο Old Trafford!

Αγώνες Σήμερα (04/03): Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις*

Αγώνες σε Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία με ενισχυμένες αποδόσεις* στο Pamestoixima.gr.

Ακόμα ένα Σάββατο (04/03) με πλούσια αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το Pamestoixima.gr προσφέρει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών και μοναδικές ενισχυμένες αποδόσεις* σε αγώνες που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Super League με ενισχυμένες αποδόσεις* στο Pamestoixima.gr

Στη σκιά της τραγωδίας των Τεμπών, η Super League συνεχίζει τη δράση της και το Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος (20:00) είναι το μοναδικό ματς που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα. Με μία αγωνιστική να απομένει για το τέλος της κανονικής περιόδου, οι δύο ομάδες δεν έχουν βλέψεις για playoffs, καθώς είναι μέσα στα playouts και στόχος τους θα είναι σε 7 αγωνιστικές να μην καταλήξουν στις δύο ομάδες του υποβιβασμού.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις ενισχυμένες αποδόσεις* στην επίτευξη του 1ου γκολ πριν το 30ο λεπτό του αγώνα και στο 1-1 ακριβές σκορ οποιαδήποτε στιγμή του ματς.

Όλα τα ματς της Super League στο Pamestoixima.gr με Ενισχυμένη Απόδοση** στο Τελικό Αποτέλεσμα

Premier League με ενισχυμένες αποδόσεις* στο Pamestoixima.gr

Όσον αφορά την Premier League, η δεύτερη στη βαθμολογία Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την 5η Νιουκάστλ (14:30) και η πρωτοπόρος Άρσεναλ την προτελευταία Μπόρνμουθ (17:00) για την 26η αγωνιστική.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις ενισχυμένες αποδόσεις* και στους δύο αγώνες στην επίτευξη του 1ου γκολ πριν το 40ο λεπτό της αναμέτρησης και στο 2-0 σκορ οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

Όλα τα ματς της Premier League στο Pamestoixima.gr με Ενισχυμένη Απόδοση** στο Τελικό Αποτέλεσμα

Serie A με ενισχυμένες αποδόσεις* και Live Streaming στο Pamestoixima.gr

Στο πρωτάθλημα της Serie A, η 3η Μίλαν πάει στην έδρα της 12ης Φιορεντίνα (21:45), επιδιώκοντας τη νίκη κι ελπίζοντας σε στραβοπάτημα της Ίντερ (υποδέχεται τη Λέτσε, 05/03, 19:00), με την οποία ισοβαθμεί με 47 βαθμούς, για να μπορέσει να περάσει στη δεύτερη θέση.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις ενισχυμένες αποδόσεις* στην επίτευξη του 1ου γκολ πριν το 30ο λεπτό της αναμέτρησης και στο 1-1 σκορ οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

La Liga με ενισχυμένες αποδόσεις* στο Pamestoixima.gr

Στο παιχνίδι που κλείνει το σαββατιάτικο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της La Liga (22:00), η τέταρτη Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει την 14η Σεβίλλη, με στόχο τη νίκη, για να ανέβει κι άλλο στη βαθμολογία.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις ενισχυμένες αποδόσεις* στην επίτευξη του 1ου γκολ πριν το 30ο λεπτό της αναμέτρησης και στο 2-0 σκορ οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

Bundesliga με ενισχυμένες αποδόσεις* στο Pamestoixima.gr

Την 23η αγωνιστική της Bundesliga, η πρώτη της βαθμολογίας Μπάγερν Μονάχου φιλοξενείται στην έδρα της 15ης Στουτγκάρδης (19:30). Στόχος το «διπλό», για να ξεφύγει από τη Ντόρτμουντ, με την οποία ισοβαθμεί (46 βαθμοί) και η οποία έχει λίγο πιο δύσκολο έργο κόντρα στην 4η Λειψία.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις ενισχυμένες αποδόσεις* στην επίτευξη του 1ου γκολ πριν το 40ο λεπτό της αναμέτρησης και στο 0-2 σκορ οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

Weekly Pass στο Pamestoixima.gr και παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Με το Weekly Pass του Pamestoixima.gr απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο κάθε αθλητική διοργάνωση του πλανήτη και παίρνεις εισιτήριο για τη δράση κάθε στιγμή!

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα αθλητικά γεγονότα!

Τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμαBet Builder*Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις