Λείπουν οι «Άσσοι», χορεύουν τα «Δυάρια»

Προγνωστικά

Τις απουσίες βασικών δημιουργών εκμεταλλεύεται απόψε ο #Loverdose και βρίσκει επιλογές με ιδιαίτερη αξία.

Καλησπέρα NBAερς, δύσκολες μέρες για όλη την χώρα. Μία τραγωδία για την οποία δεν χωρούν λόγια και δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ. Ας κάτσει ο καθένας από εμάς να σκεφτεί τι μπορεί να κάνει ώστε να βοηθήσει αυτή την κατάσταση. Τι ουσιαστικά μπορούμε να κάνουμε για ένα καλύτερο αύριο και όχι απλά να παρατηρούμε και να κατηγορούμε. Σεβόμενος όσους μπαίνουν εδώ για να ξεφύγουν λίγο και να χαλαρώσουν με το χόμπι μας, δεν θα πλατειάσω άλλο. Ας προχωρήσουμε λοιπόν στα σημερινά προγνωστικά NBA, εστιάζοντας σε ειδικά παικτών από τις αναμετρήσεις Χόρνετς – Μάτζικ και Λέικερς – Τίμπεργουλβς.

 

Προγνωστικά NBA: Σάρλοτ Χόρνετς – Ορλάντο Μάτζικ

Είναι δεδομένο πλέον πως καμία από τις δύο ομάδες δεν παίζει σταθερά καλό μπάσκετ. Οι Χόρνετς με αρκετά εσωτερικά προβλήματα και τους απανωτούς τραυματισμούς του ΛαΜέλο, είναι μια σκια του περσινού τους εαυτού. Ο σχεδιασμός για το μέλλον της ομάδας έχει ξεκινήσει ήδη από τις ανταλλαγές του Ιανουαρίου. Στο σημείο που βρίσκονται, τούς συμφέρει ξεκάθαρα να χάνουν. Οι Μάτζικ από την άλλη, δείχνουν να έχουν μικρές αναλαμπές και ο νεανικός κορμός τους είναι πολλά υποσχόμενος για το μέλλον. Δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση η συμμετοχή και των δύο στα Play off του 2024.

Τέρι Ροζίερ

Τους προηγούμενους δύο μήνες ο Ροζίερ είχε λιγότερα από δύο λάθη αγώνα, με το εντυπωσιακό 1.1 τον Ιανουάριο. Σε αυτά τα παιχνίδια όμως, την δημιουργία του παιχνιδιού των Χόρνετς είχε αναλάβει ο ΛαΜέλο. Με τον ΛαΜέλο εκτός, ο «Σκέρι Τέρι» είναι αυτός που θα οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας του στην επίθεση. Απέναντι στους Σανς που ήταν το πρώτο παιχνίδι χωρίς τον ΛαΜέλο έκανε έξι λάθη. Δεν συγκρίνω σε καμία περίπτωση την άμυνα των Σανς με αυτή των Μάτζικ, αλλά θεωρώ εφικτά τα τρία λάθη. Επιλέγω λοιπόν τα over 2.5 λάθη, σε απόδοση 1.93.

Γουέντελ Κάρτερ Τζούνιορ

Ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες στοιχηματικά τα τελευταία τρία χρόνια. Πριν μερικές μέρες, απέναντι στους Πίστονς, πληρωθήκαμε το double-double του σε απόδοση 2.65, σήμερα το βρίσκουμε μόλις στο 1.75. Αυτό συμβαίνει, επειδή σε όλες τις αναμετρήσεις μετά από εκείνη με τους Πίστονς ο Κάρτερ μαζεύει τουλάχιστον 10 ριμπάουντ. Διανύει επίσης την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του με 15.1 πόντους. Η αναμέτρηση με τους Χόρνετς του ταιριάζει περισσότερο από κάθε άλλη τον τελευταίο καιρό. Μιας και οι αντίπαλοι των Χόρνετς μαζεύουν 46.5 ριμπάουντ ανά αγώνα, τα δεύτερα περισσότερα σε όλο το NBA. Ειδικά μετά την αποχώρηση του Πλάμλι από την ομάδα, το θέμα ριμπάουντ αποτελεί ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα για τις «σφήκες». Τέλος, ο Γουίλιαμς δεν είναι ένας Σέντερ που θα δυσκολέψει ιδιαίτερα τον Κάρτερ, οπότε ο διψήφιος αριθμός πόντων είναι απόλυτα ρεαλιστικός. Επιλέγω λοιπόν doubledouble σε απόδοση 1.75 καθώς και τα 11+ ριμπάουντ στην Betshop σε απόδοση 1.94.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Προγνωστικά NBA: Λος Άντζελες Λέικερς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς

Μέσα στο χάος που επικρατεί στις θέσεις 4-13 στη δύση, όλες οι ομάδες στοχεύουν σε μια θέση στα play offs. Οι Τίμπεργουλβς είναι στην 8η θέση με .500, σε απόσταση δύο αγώνων από την 6η και τριών από την 11η. Οι Λέικερς ενισχύθηκαν αρκετά με τις ανταλλαγές και αναπτέρωσαν τις ελπίδες των οπαδών τους για είσοδο στα play offs. Ακόμα και αν αυτή έρθει μέσα από το Play in tournament, μιας και είναι πλέον στην 11η θέση της βαθμολογίας. Όμως λίγες μέρες μετά, οι τραυματισμοί χτυπούν ξανά την πόρτα. Σημαντικότερος αυτός του Λεμπρόν Τζέιμς, που θα τον κρατήσει εκτός για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Σε συνδυασμό με τον μικρό τραυματισμό του Ντι’ Άντζελο Ράσελ, τον ρόλο του «άσσου» στην ομάδα παίρνει ο Ντένις Σρέντερ.

Ντένις Σρέντερ

Το ιατρικό επιτελείο των Λέικερς, κρίνει την κατάσταση του Σρέντερ από μέρα σε μέρα, λόγω κάποιον μικροτραυματισμών. Όμως οι Λέικερς δεν έχουν την πολυτέλεια ξεκούρασης σήμερα, λόγω της απουσίας των δύο βασικών δημιουργών τους, Ράσελ και Τζέιμς. Πιστεύω πως όχι απλά θα είναι διαθέσιμος, αλλά θα πάρει και χρόνο συμμετοχής μεγαλύτερο των 32 λεπτών. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μοιράζει 7.5 ασίστ, ενώ τα ξημερώματα της Τετάρτης μοίρασε 10 απέναντι στους Γκρίζλις. Ο υψηλός ρυθμός των Λέικερς θα τον βοηθήσει σε αυτό. Θα επιλέξω λοιπόν το over 7,5 ασίστ του, σε απόδοση 2.15 στην Pamestoixima.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
02:10
Σάρλοτ Χόρνετς - Ορλάντο Μάτζικ
Τέρι Ροζίερ over 2,5 λάθη
1.93
BET: 20 units
Μονό
02:10
Σάρλοτ Χόρνετς - Ορλάντο Μάτζικ
Γουέντελ Κάρτερ Τζ. Double-double: Ναι
1.75
BET: 22 units
Μονό
02:10
Σάρλοτ Χόρνετς - Ορλάντο Μάτζικ
Γουέντελ Κάρτερ Τζ. 11+ ριμπάουντ
1.94
BET: 15 units
Μονό
05:40
Λος Άντζελες Λέικερς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
Ντένις Σρέντερ over 7,5 ασίστ
2.15
BET: 18 units
Δυάδα Απόδοσης 2.5
02:10
Σάρλοτ Χόρνετς - Ορλάντο Μάτζικ
Γουέντελ Κάρτερ Τζ. 24,5 πόντοι & ριμπάουντ & ασίστ
1.52
05:40
Λος Άντζελες Λέικερς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
Ντένις Σρέντερ over 6,5 ασίστ
1.65
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις