Γκολ σε Δύση και Βορρά

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Δύο σπουδαία ντέρμπι σε Ligue 1 και Ligue 2 στο σημερινό πρόγραμμα. Εξάποντο στο «Ρενέ Γκαγιάρ».

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Άλλο ένα άκρως ενδιαφέρον στοιχηματικά Σάββατο ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Μπορεί τυπικά να έχει ένα μεγάλο ντέρμπι το πρόγραμμα σήμερα στη Ligue 1 (Λανς – Λιλ), στην ουσία όμως, με το σημερινό Μπορντό – Σεντ Ετιέν για τη Ligue 2, μιλάμε για δύο μεγάλα ντέρμπι με άρωμα Championnat. Χωρίς χρονοτριβή, πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας μας…

Προγνωστικά Γαλλίας: Φοράει τα καλά του το «Ματμούτ»

Η δράση ξεκινά στις 16.00 από την μεγάλη αναμέτρηση του «Ματμούτ Ατλαντίκ». Η Μπορντό προέρχεται από το σπουδαίο διπλό με ανατροπή στη δύσκολη έδρα της Αμιάν (1-2). Αποτέλεσμα που την έφερε και πάλι μόνη δεύτερη στην βαθμολογία της Ligue 2. Η Σεντ Ετιέν από την άλλη βρίσκεται στην καλύτερη φάση της σεζόν μετρώντας τέσσερεις συνεχόμενες νίκες που την έχουν φέρει στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Σύμφωνοι, οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους φέτος αλλά σε τέτοια ματς παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες. Τόσο η φόρμα των δύο όσο και η παράδοση (έξι over στα επτά τελευταία στην έδρα της Μπορντό), μας οδηγούν στα γκολ. Θα πάμε με το καλοπληρωμένο αμφίτερμα (1,87 betshop.gr).

Ντέρμπι του βορρά για γερά νεύρα

Ταξιδεύουμε βόρεια για το ντέρμπι της Λανς με τη Λιλ. Απογοήτευση επικρατεί στη Λανς μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, ένας στόχος που είχε γίνει πιο εφικτός μετά τον αποκλεισμό της Παρί. Γενικότερα πάντως η Λανς κάνει «κοιλιά» τον τελευταίο καιρό κερδίζοντας μόνο τη Ναντ (για το πρωτάθλημα) στα οκτώ τελευταία. Βέβαια το σημερινό παιχνίδι δίνει ξεχωριστό κίνητρο στην ομάδα του Φρανκ Εζ που θα θέλει και να αντιδράσει.

Η Λιλ μετά την ήττα στο Παρίσι επέστρεψε στις νίκες με το δύσκολο αλλά και δίκαιο 2-1 (με ανατροπή) επί της Μπρεστ. Στο -2 πλέον από την πεντάδα, στο -6 από την σημερινή της αντίπαλό.

Ένταση, νεύρα, κάρτες. Σε αυτά μας έχουν συνηθίσει οι δύο ομάδες στα μεταξύ τους. Πρώτη επιλογή από το ντέρμπι τα φάουλ των φιλοξενούμενων (κάνουν περίπου 13 ανά παιχνίδι εκτός έδρας). Επίσης, όπως και στη Μπορντό έτσι και εδώ η απόδοση στο αμφίτερμα είναι ικανοποιητική και μπορούμε να τα πάρουμε ως δυάδα.

Προγνωστικά Γαλλίας: Επιλογές από Ligue 2

Πάμε τώρα να δούμε τι θα ξεχωρίσουμε από τα παιχνίδια των 20.00 για τη Ligue 2:

  • Ντέρμπι ουραγών έχουμε στο «Ρενέ Γκαγιάρ». Η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος (Νιόρ) απέναντι στη χειρότερη επίθεση (Ροντέ). Ματς εξάποντο που πρέπει να χτυπήσουν αμφότερες. Υπάρχει αξία στα γκολ, προσωπικά θα πάω πάντως με τα κόρνερ (9 και 13 στα δύο περσινά, 11 είχε το ματς του πρώτου γύρου).
  • Αμφίρροπο το παιχνίδι μεταξύ Παρί και Γκινγκάμπ. Ισόβαθμες στους 31 βαθμούς, βάζουν και δέχονται γκολ, το goal/goal στο 2,04 κρίνεται πολύ ικανοποιητικό.
  • Εξαιρετικά ψηλές οι αποδόσεις στα γκολ του ΚεβιγίΒαλενσιέν. Πράγματι, τα ματς της Κεβιγί είναι αρκετά «κλειστά» (μόλις ένα over στα 12 τελευταία) ωστόσο, η Βαλενσιέν μετρά έξι over και έξι goal/goal στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της. Επιπλέον, και στα μεταξύ τους έχουν καταγραφεί τέσσερα goal/goal στα πέντε συνολικά μέσα-έξω. Προκλητικό το over στο 2,50, πιο safe τo ασιατικό over 2.
  • Τέλος, θα πάμε με την κόντρα της Ντιζόν στο ματς με την Γκρενόμπλ. Πιο πειστική ομάδα οι φιλοξενούμενοι, το έδειξαν και μεσοβδόμαδα στο ματς του κυπέλλου απέναντι στη Λιόν (αποκλεισμός με 2-1). Η Ντιζόν δυσκολεύεται στο σκοράρισμα και η καλή αμυντικά Γκρενόμπλ μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Έχει πάντως και Χ μέσα το παιχνίδι, επομένως θα πάρουμε το 2 με κάλυψη σε περίπτωση ισοπαλίας. 

 

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Φάουλ
18:00
Λανς - Λιλ
Over 12,5 φάουλ Λιλ
2.23
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.35
16:00
Μπορντό - Σεντ Ετιέν
Goal/goal
1.87
18:00
Λανς - Λιλ
Goal/goal
1.79
BET: 15 units
Κόρνερ
20:00
Νιόρ - Ροντέ
Over 8,5 κόρνερ
1.72
BET: 15 units
Μονό
20:00
Παρί - Γκινγκάμπ
Goal/goal
2.04
BET: 10 units
Μονό
20:00
Κεβιγί - Βαλενσιέν
Over 2,5
2.55
BET: 7 units
Μονό
20:00
Ντιζόν - Γκρενόμπλ
2 dnb
2.21
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις