ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Φαβορί σε αποδόσεις όνειρο έως 5.27

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Φαβορί σε αποδόσεις όνειρο έως 5.27

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Φαβορί σε αποδόσεις όνειρο έως 5.27

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος Σαββάτου από τον #TheMagician με ασφαλείς και μεγάλες αποδόσεις στο δρόμο για το ταμείο.

Καλημέρα σας! Πολλούς και ενδιαφέροντες αγώνες έχουμε σήμερα στο κουπόνι μας και πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Θέλουν την νίκη αμφότερες

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Ισπανία. Η Χετάφε στον τελευταίο της αγώνα προηγήθηκε εκτός έδρας της Βιγιαρεάλ αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 2-1. Μπορεί να μην είχε την κατοχή της μπάλας αλλά έβγαλε φάσεις και απείλησε αρκετές φορές την αντίπαλη εστία. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 22 βαθμούς και με νίκη μπορεί να βγει από τις θέσεις του υποβιβασμού. Δίνει βάση στην έδρα της όπου και προσπαθεί να κερδίσει τους περισσότερους πόντους. Δεν κλείνεται πίσω και προσπαθεί να πάρει βαθμό ή βαθμούς από κάθε παιχνίδι.

Μπορεί να ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της Χιρόνα εκτός έδρας σε έντεκα αγώνες αλλά έκανε πάταγο. Έφυγε με το διπλό από το Μπιλμπάο κερδίζοντας την Αθλέτικ με 3-2. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη 3-1 με τους γηπεδούχους απλά να μειώνουν στο 89′. Αυτή η νίκη, δεύτερη συνεχόμενη την έφερε στην ενδέκατη θέση με 30 βαθμούς κάνοντας ουσιαστικό βήμα για την σωτηρία μετά την περσινή άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Σταθερή στο σκοράρισμα χωρίς όμως να μπορεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Χαρακτηριστικά στα τελευταία 20 παιχνίδια μετράει 16 goal/goal. Ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος στην ομάδα κάτι που φαίνεται στο αγωνιστικό της προφίλ, την συνοδεύει καθ όλη την διάρκεια της φετινής χρονιάς και της έχει βγει σε καλό μέχρι στιγμής.

Οι άμυνες των δυο ομάδων δεν διεκδικούν μετάλλιο αριστείας. Θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση το goal/goal με απόδοση 2.19 στην Betshop.

Η χαρά των γκολ

Μεταφερόμαστε στην Τσεχία. Εκεί η γηπεδούχος Μπρνο βρίσκεται στην δέκατη θέση με 25 βαθμούς και κυνηγάει πρώτα να αποφύγει με το πέρας του πρωταθλήματος τα play-off του υποβιβασμού που είναι στο+1 και έπειτα να προσπαθήσει να μπει στην πρώτη εξάδα η οποία απέχει τέσσερις βαθμούς. Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι τα πολλά γκολ που σημειώνονται εντός έδρας σημειώνοντας το απόλυτο 10/10 over 2,5 μπροστά στο κοινό της. Μόνο από τους μεγάλους έχασε στην έδρα της ενώ με τους υπόλοιπους δείχνει να τα καταφέρνει καλά.

Η Ζλιν από την πλευρά της είναι ουραγός της βαθμολογίας αλλά δείχνει να κάνει τον αγώνα της για να ξεφύγει από την τελευταία θέση. Δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας σε δέκα αγώνες (0-5-5) αλλά δείχνει διάθεση να παλέψει. Στα τελευταία πέντε έχει μια νίκη, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες ενώ μετράει εννέα over 2,5 στους δέκα τελευταίους της αγώνες στο πρωτάθλημα. Το πάλεψε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Σπάρτα Πράγας εντός έδρας και παρόλο που έμεινε πίσω στο σκορ 3-0 δεν απογοητεύτηκε, μείωσε σε 3-2 στο 59′ χωρίς να καταφέρει να ισοφαρίσει.

Τα πολλά τέρματα είναι αυτό που χαρακτηρίζει τις δύο ομάδες. Σε πολύ καλή απόδοση θα κρατήσουμε το over 2,5 στο 1.82 στην Betshop.

Προγνωστικά: Να εκμεταλλευτεί την έδρα

Η Μάιντς βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία και μια ήττα απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου με 2-1 εκτός έδρας στα τελευταία λεπτά. Σκοράρει στα οχτώ τελευταία παιχνίδια ενώ στα τρία τελευταία έβαλε συνολικά δέκα γκολ συμπεριλαμβανομένου και της νίκης με 4-0 επί της Μπορούσια Γκλάντμπαχ εντός έδρας. Με 32 βαθμούς στο σακούλι είναι έξι μακριά από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Η ομάδα με το χειρότερο σερί στην Bundesliga είναι η Χοφενχάιμ. Έχει δέκα ήττες και δυο ισοπαλίες στα τελευταία δώδεκα τελευταία παιχνίδια της. Δέχτηκε πίεση από την Μπορούσια Ντόρτμουντ εντός έδρας στο τελευταίο παιχνίδι για να ηττηθεί με 0-1 δίκαια με τον τερματοφύλακα της να βρίσκεται σε μεγάλη μέρα αποσοβώντας και άλλα τέρματα. Βρίσκει δίχτυα στα παιχνίδια, δημιουργεί φάσεις αλλά αμυντικά έχει πολλά κενά.

Επιλέγουμε  για τα προγνωστικά μας τον 1Χ και over 1,5 με απόδοση 1.57 στην Betshop.

Ευκαιρία να ξεφύγει

Η Μαγιόρκα πρώτο στόχο κάθε χρονιά έχει την γρήγορη αποφυγή του υποβιβασμού. Φέτος όμως φαίνεται να καθαρίζει την παραμονή από νωρίς. Είναι στην δέκατη θέση με 31 βαθμούς, τρεις μακριά από το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο και οχτώ από τον υποβιβασμό. Το έχει καταφέρει εκμεταλλευόμενη κυρίως την έδρα της όπου κερδίζει ακόμα και μεγάλες ομάδες (Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης) ενώ μακριά από το νησί χάνει πολύ μεγάλο μέρος της δύναμης της. Παίζει σκληρό ποδόσφαιρο στην έδρα της και επιβάλλεται του αντιπάλου ενώ η άμυνα της είναι εντυπωσιακή με μόλις οχτώ τέρματα παθητικό σε έντεκα αγώνες. Πρωτομάστορας ο πολύπειρος προπονητής της, ο Μεξικανός Χαβιέ Αγκίρε που την οδηγεί φέτος σε ασφαλή μονοπάτια.

Αντίπαλος η Έλτσε που εδώ και 15 αγωνιστικές είναι στον πάτο της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς. Μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ εκτός έδρας έχει τρεις ισοπαλίες και οχτώ ήττες σε έντεκα αγώνες. Κακά τα ψέματα δεν νομίζω κάποιος στο στρατόπεδο της να πιστεύει στην σωτηρία η οποία βρίσκεται 15 βαθμούς μακριά. Ακόμα και στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Μπέτις προηγήθηκε με 2-0 αλλά ηττήθηκε με 2-3 έχοντας μείνει με δέκα παίκτες από το 57′, ενώ εξέφρασε και πολλά παράπονα για την διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα. Θ’ απουσιάσει ο πρώτος της σκόρερ Μίλλα (21 Συμ/7 γκολ).

Πολύ δυνατή εντός έδρας οι γηπεδούχοι, ιδιαίτερα αδύναμη ομάδα οι φιλοξενούμενοι. Κρατάμε τον άσο με απόδοση 1.71 στην Betshop.

Πολύ καλή επιλογή που θα προσθέσουμε στα δελτία μας είναι και ο άσος και over 1,5 με απόδοση 2.41 στην Betshop μιας και η Έλτσε έχει 8/8 εκτός έδρας ήττες με τουλάχιστον δυο τέρματα παθητικό.

Πήραν μπροστά οι μηχανές

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας Γερμανία. Η Στουτγάρδη φλερτάρει με την ζώνη του υποβιβασμού. Οριακά εκτός αυτής με τους 19 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει, στην ισοβαθμία με Μπόχουμ και Χοφενχάιμ. Ηττήθηκε με 2-1 εκτός από την Σάλκε και αρχίζει πάλι να σφίγγει τα λουριά. Κάθε χρόνο εκτός έδρας όπως και φέτος είναι κακή (χωρίς νίκη) και ότι καταφέρει στην έδρα της απέναντι σε μικρομεσαίες κυρίως ομάδες γιατί με τα θηρία της κατηγορίας μετράει ήττες.

Ένα από αυτά τα θηρία είναι και η Μπάγερν Μονάχου. Κατάπιε στην κυριολεξία με 3-0 την ισόβαθμη μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική Ουνιόν Βερολίνου χωρίς να της δώσει περιθώρια ή ελπίδες να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Πλέον είναι στην κορυφή παρέα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ με 36 βαθμούς. Επιθετικά άριστη ενώ φαίνεται να έχει σοβαρευτεί και αμυντικά. Ακολουθεί το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Μόναχο στην ρεβάνς της νίκης των Γερμανών στο Παρίσι με 1-0 αλλά προέχει το σημερινό παιχνίδι.

Θα κλειστούν οι γηπεδούχοι απέναντι στους πρωταθλητές. Κρατάμε το διπλό και over 1,5 με απόδοση 1.57 στην betshop.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Δυάδα απόδοσης 5.27
15:00
Χετάφε - Χιρόνα
goal/goal
2.19
19:30
Μαγιόρκα - Έλτσε
1 & over 1,5
2.41
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.45
16:30
Μάιντς - Χόφενχαιμ
1X & over 1,5
1.57
19:30
Στουτγάρδη - Μπάγερν Μονάχου
2 & over 1,5
1.56
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 3.11
16:00
Μπρνο - Ζλιν
over 2,5
1.82
19:30
Μαγιόρκα - Έλτσε
1
1.71
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις