Δυάδα με άρωμα Γερμανίας και Ιταλίας στο 2.36

προγνωστικά

Προγνωστικά: Με δυνατές αναμετρήσεις ξεκινάει η αγωνιστική δράση σήμερα και ο #Farantos μας δίνει τα προγνωστικά του.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Παρασκευή σήμερα και έχουμε σημαντικές αναμετρήσεις να αναλύσουμε στα αποψινά προγνωστικά σε Γερμανία και Ιταλία: αυτές των Ντόρτμουντ με την Λειψία και της Νάπολι με τη Λάτσιο.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΛΕΙΨΙΑ

Ανάλυση: Η Ντόρτμουντ προέρχεται από την εκτός έδρα νίκη με 1-0 επί της Χόφενχαϊμ. Γενικά, οι Βεστφαλοί έχουν μόνο νίκες (9/9 αγώνες) μέσα στο 2023 στις εγχώριες διοργανώσεις και την Ευρώπη και ευελπιστούν να συνεχίσουν το σερί τους. Οι «κιτρινόμαυροι» μοιράζονται την κορυφή του πρωταθλήματος με την Μπάγερν στους 46 βαθμούς. Ο Έντιν Τέρζιτς θα έχει δύο σημαντικές απουσίες, αυτές των Αντεγιέμι και Μουκοκό.

Η Λειψία από την μεριά της δεν τα πάει άσχημα. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε 2-1 εντός έδρας την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ανεβαίνοντας έτσι στην 4η θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς. Ο Μάρκο Ρόζε δεν θα έχει στην διάθεση του τους Ντιαλό, Όλμο λόγω τραυματισμών και Λάιμερ λόγω καρτών.

Εκτίμηση: Τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν πάντα γκολ (8/10 over 2,5), ενώ σκοράρουν αμφότερες (7/10 goal/goal). Επιθετικά θα έχουν ελείψεις και οι δύο, όμως έχουν τις λύσεις για να βρουν το γκολ. Επομένως πάμε με το Goal/goal στο 1.56 της Betshop.

ΝΑΠΟΛΙ – ΛΑΤΣΙΟ

Ανάλυση: Η Νάπολι συνεχίζει με σπασμένα φρένα την τρομερή πορεία της, περνώντας και από την έδρα της Έμπολι με 2-0. Κβαρατσχέλια και Όσιμεν την έχουν πάρει από το χέρι και την οδηγούν προς τον τίτλο. Είναι αήττητη στην έδρα της με ρεκόρ 10-1-0.  Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ρασπαντόρι και τον Μάριο Ρουί, λόγω κόκκινης κάρτας στο προηγούμενο παιχνίδι.

Η Λάτσιο νίκησε εντός έδρας την Σαμπντόρια με 1-0, ενώ μεσοβδόμαδα πήρε την πρόκριση για τους «16» του Conference League. Έχει ξαναβρεί μια ισορροπία σε άμυνα και επίθεση και αυτό την βοηθάει ώστε να μην χάσει την επαφή με την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν έχει στην διάθεση του τον βασικό του στόπερ στα τελευταία παιχνίδια, Νικολό Καζάλε, λόγω καρτών.

Εκτίμηση:  Όσο καλά και να παίζει τελευταία οι «λατσιάλι» δύσκολα θα φτάσουν στο διπλό, αφού έχουν να κερδίσουν από τις 31-5-2015 με σκορ 4-2. Οι «παρτενοπέι» παρά την μεγάλη διαφορά που έχουν βαθμολογικά δεν έχουν δείξει πως θα αλλάξουν το στιλ παιχνιδιού τους. Επομένως, πάμε με το 1Χ & Over 1,5 στο 1.51 της Betshop.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Όλα τα προγνωστικά μου

Δυάδα απόδοσης 2.36
21:30
Ντόρτμουντ - Λειψία
Goal/goal
1.56
21:45
Νάπολι - Λάτσιο
1Χ & over 1,5
1.51
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις