BBL και Euroleague μέχρι 6.50

Προγνωστικά μπάσκετ:

Προγνωστικά μπάσκετ: Δεύτερη στήλη της εβδομάδας και ο #Dogass δίνει επιλογές από τη Euroleague και τη BBL.

Καλημέρα σε όλους. Σε ειδικά παικτών θα κινηθούμε και σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ, με τη Euroleague και τη BBL να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Προγνωστικά μπάσκετ: Αδικούνται από τις αποδόσεις

Το πρώτο pick είναι από την αναμέτρηση της Βιλερμπάν με τη Ρεάλ. Σαν σημείο δεν έχουμε να γράψουμε πολλά. Η σοβαρή Ρεάλ κερδίζει. Μπορεί όχι εύκολα αλλά, κερδίζει. Εμείς θα πάμε στα over 1,5 εκτελεσμένα τρίποντα του Ουίλιαμς-Γκος. Ο Αμερικανός playmaker, ελλείψει Γιουλ, παίρνει παραπάνω χρόνο συμμετοχής. Αν και προτιμάει τα σουτ από τα έξι μέτρα, παίρνει τα τρίποντα που του δίνουν. Εμείς θέλουμε απλά να σουτάρει. Τίποτα άλλο.

Το δεύτερο pick είναι τα over 3,5 ριμπάουντ του Μάικ Κότσαρ στην αναμέτρηση της Μπασκόνια με τη Βαλένθια. Φέτος σε δύο αναμετρήσεις, σε ACB και Euroleague, έχει πάρει 10 και 9 ριμπάουντ αντίστοιχα! Επομένως τα 4 ριμπάουντ που ζητάμε είναι ένα εξαιρετικό όριο.

Γερμανικά head 2 head

Εχθές είχαμε την επανέναρξη της αγαπημένης μου BBL. Σήμερα θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Βούρτζμπουργκ με την Ουλμ. Τεράστιο ντέρμπι και όποιος κερδίσει, βάζει γερές βάσεις για είσοδο στα playoff. Η μεγάλη αδυναμία της Βούρτζμπουργκ είναι η θέση 5. Όμως σήμερα, θα πέσει πάνω σε ένα από τα καλύτερα πεντάρια της ΒBL, τον Βραζιλιάνο Καμπόκλο. Δεν θα μου κάνει εντύπωση, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, να κάνει πάρτυ στην άδεια ρακέτα των γηπεδούχων. Οι over 12,5  πόντοι του θα μπουν στα προγνωστικά μας. Ακόμη θα τον βάλουμε νικητή σε h2h, με χάντικαπ 2,5 πόντων, εναντίον του Κάμερον Χαντ. Τέλος σαν fun bet επιλογή θα πάρουμε το να βγει πρώτος σκόρερ του αγώνα σε απόδοση 6.50.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Όλα τα προγνωστικά μου

Ειδικό
21:00
Βιλερμπάν - Ρεάλ
Γουίλιαμς-Γκος over 1,5 εκτελεσμένα τρίποντα
1.87
BET: 25 units
Ειδικό
21:30
Μπασκόνια - Βαλένθια
Κότσαρ over 3,5 ριμπάουντ
2.05
BET: 30 units
Ειδικό
21:30
Βούρτζμπουργκ - Ουλμ
Καμπόκλο over 12,5 πόντοι
1.70
BET: 25 units
Ειδικό
21:30
Βούρτζμπουργκ - Ουλμ
Χαντ vs Καμπόκλο 2 (+2,5)
2.67
BET: 15 units
Funbet
21:30
Βούρτζμπουργκ - Ουλμ
Πρώτος σκόρερ του αγώνα: Καμπόκλο
6.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις