Πενταπλασιάζει η μάχη στη Βεστφαλία

προγνωστικά

Ο #Psyradios επιστρέφει με τρεις επιλογές από την αναμέτρηση Ντόρτμουντ - Λειψία για τα προγνωστικά της Παρασκευής.

Καλημέρα απανταχού Κουβανέζοι. Ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος. Μπορεί να έχει περάσει πολύς καιρός από το τελευταία μου στήλη από αυτή τη γωνιά, αλλά όπως και να το κάνουμε το koubanezos.gr ήταν και θα παραμείνει καψούρα, έτσι λοιπόν ήρθε και πάλι ο καιρός να τα λέμε και από εδώ συχνότερα.

Η επαφή είναι καθημερινή με τους περισσότερους από εσάς μέσα από το επίσημο κανάλι μας στο Telegram, το σημείο αναφοράς θα παραμείνει το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι επί γερμανικού εδάφους, χωρίς όμως να παραβλέπουμε προγνωστικά και από όλες τις ποδοσφαιρικές γωνιές της υφηλίου. Καλώς σας βρήκα και πάλι λοιπόν παικταράδες μου.

Προγνωστικά: 19 χρόνια χωρίς ήττα τη Παρασκευή

Ήταν Παρασκευή 30 Ιανουαρίου το 2004 όταν ένας Αΐλτον (τι σφαίρα ο άτιμος) σκόραρε το μοναδικό γκολ της Σάλκε απέναντι στη μισητή αντίπαλο μέσα στο Ντόρτμουντ, χαρίζοντας της τη νίκη με 0-1. Έκτοτε οι Βεστφαλοί δεν ηττήθηκαν σε 32 ματς που δόθηκαν Παρασκευή βράδυ στην έδρα τους. Απόψε έχουν την ευκαιρία να πιάσουν κορυφή έστω και για ένα 24ωρο απέναντι στη Λειψία, ομάδα του πρώην προπονητή τους Ρόζε, πριν ταξιδέψουν για Λονδίνο και τη ρεβάνς με τη Τσέλσι. Με τη ψυχολογία στα ύψη, αφού είναι η μοναδική ομάδα στα τοπ δέκα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που έχει το απόλυτο 9/9 σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει και με με όπλο την εξαιρετική της άμυνα, δηλώνει παρούσα στη διεκδίκηση της «Σαλατιέρας». Καθόλου τυχαίο το γεγονός άλλωστε, ότι η ομάδα του Τέρζιτς έχει ήδη κρατήσει σε 10 από τους 22 αγώνες της στη λίγκα το μηδέν στην άμυνα.

Απέναντι της θα βρει μια φορμαρισμένη Λειψία, η οποία τρέχει ένα ασύλληπτο σερί με μόλις μία ήττα σε 22 επίσημους αγώνες από τότε που ανέλαβε ο Ρόζε τη τεχνική ηγεσία, με το ντεμπούτο του στο πάγκο να ξεκινά με νίκη απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο στο ματς του πρώτου γύρου. Οι «Κόκκινοι ταύροι» έχουν πάρει φόρα, είναι ήδη στη 4η προνομιούχο θέση που οδηγεί στο επόμενο Champions League και μόλις 4 βαθμούς μακριά από τη Μπορούσια, ενώ μετράνε και τρεις συνεχείς νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Τι κρατάμε λοιπόν στο ματς; Καλή η άμυνα των γηπεδούχων, σε πολλά ματς όμως και τυχερή, μανούλα η Λειψία στο γρήγορο τρανζίσιον και με εύκολο το γκολ. 21 γκολ η Μπορούσια ενεργητικό στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς της, τουλάχιστον δύο γκολ η Λειψία στα 5 από τα 6 εκτός έδρα της ματς, ενώ το over 5,5 γκολ έχει επιβεβαιωθεί στο Signal Iduna Park πεντάκις στις έξι τελευταίες μεταξύ τους κόντρες. Χαμηλά για τα γούστα μου το σκοράρισμα εκατέρωθεν συνδυαστικά με το over, κρατάω το ασιατικό over 3, με τη μίζα να επιστρέφει ακριβώς στα τρία γκολ και να διπλασιάζει από τέσσερα τέρματα και πάνω.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Θα καλύψω τυχόν αστοχίες στη βασική μου επιλογή με δύο ειδικές επιλογές που μοιάζουν ιδανικές για όσους φοβούνται το ενδεχόμενο οι δύο ομάδες να το ρίξουν στη σκοπιμότητα εξουδετερώνοντας η μία την άλλη. Ο Γιούλιαν Μπραντ βγάζει μάτια φέτος, αφού αποτελεί το παίκτη που διανύει τα περισσότερα χιλιόμετρα μέσα στο γήπεδο για την ομάδα του, ενώ σκοράρει ακατάπαυστα με συνολικά οκτώ γκολ και τέσσερεις ασίστ ήδη στη σεζόν. Το να σκοράρει ο ακραίος μεσοεπιθετικός τιμάται και πάλι ψηλά και θα μπει στο παιχνίδι μου. Από κοντά και το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι φέτος έχουν αναγάγει σε επιστήμη, να ζορίζονται μεν αλλά να κερδίζουν εν τέλει τα ματς στο γκολ. Εάν συνυπολογίσει κανείς και μια πιθανή έκπληξη από πλευράς των φιλοξενούμενων, η επιλογή να κερδίσει μια εκ των δύο με ακριβώς ένα γκολ διαφορά δεν περνά απαρατήρητη.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
21:30
Ντόρτμουντ - Λειψία
Over 3 ΑH
2.00
Σκόρερ
21:30
Ντόρτμουντ - Λειψία
Γκολ Μπραντ
5.00
Μονό
21:30
Ντόρτμουντ - Λειψία
Να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα με ένα γκολ διαφορά
2.55
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις