ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Με γκολ και έδρες άνω του διπλασιασμού

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Με γκολ και έδρες άνω του διπλασιασμού

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Με γκολ και έδρες άνω του διπλασιασμού

προγνωστικά

Μια συνδυαστική επιλογή και μια δυάδα περιλαμβάνει το μενού της Παρασκευής για τον #Bats.

Το ματς της Ντόρτμουντ με τη Λειψία ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα, και μαζί με τις αναμετρήσεις Νάπολι – Λάτσιο και Σοσιεδάδ – Κάντιθ απαρτίζει τις επιλογές στα αποψινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Ντόρτμουντ – Λειψία

Η Ντόρτμουντ συνεχίζει να κάνει το καθήκον της και να κερδίζει όποιον αντίπαλο βρίσκει στο διάβα της. Το 1-0 στην έδρα της Χόφενχαϊμ δεν αποτυπώνει την εικόνα του παιχνιδιού, καθώς η Μπορούσια ήταν κυρίαρχη κι έχασε πολλές ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα. Πλέον καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση και μοιράζεται την καλύτερη συγκομιδή του πρωταθλήματος με την πρωτοπόρο Μπάγερν στους 46 βαθμούς. Δεν έχει χάσει ούτε βαθμό μετά το Μουντιάλ, καθώς μετράει εννιά νίκες σε ισάριθμα ματς (επτά στην Bundesliga, ένα στο Champions League κι ένα στο Κύπελλο Γερμανίας).

Απέναντί της βρίσκει μια μαχητική και άκρως ποιοτική ομάδα, την τέταρτη της βαθμολογίας Λειψία. Οι «ταύροι» επέστρεψαν στην τετράδα με τη νίκη τους επί της Άιντραχτ με 2-1, παρουσιάζοντας δύο αγωνιστικά πρόσωπα. Είχαν την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο όπου προηγήθηκαν με 2-0, αλλά δέχτηκαν έντονη πίεση και σε ορισμένες περιπτώσεις κινδύνεψαν να ισοφαριστούν στο δεύτερο. Τέλος καλό, όλα καλά για τους «ταύρους», με τέσσερις βαθμούς να τους χωρίζουν από την κορυφή. Η ομάδα του Ρόζε παρουσιάζει μια σταθερά πειστική εικόνα και τα έχει φέρει εις πέρας σε κάποιες πολύ δύσκολες αποστολές, όπως το εντός έδρας ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι και την ισοπαλία με 1-1.

Μακριά από το γήπεδό της η Λειψία χάνει μέρος από τη δυναμική της, ωστόσο έχει αποδείξει ότι εξακολουθεί να είναι αποτελεσματική και εκτός έδρας. Έχει πάρει τον αέρα της Ντόρτμουντ με τις τρεις σερί νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και πάει με στόχο να τις κάνει τέσσερις. Από την άλλη, όσο εντυπωσιακοί κι αν είναι οι Βεστφαλοί, κάποια στιγμή θα σταματήσουν να κερδίζουν. Αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί απόψε. Παίρνουμε το Χ2 & goal/goal στη Fonbet, με απόδοση 2.10.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Το καθήκον τους οι γηπεδούχοι

Σε παράσταση για έναν ρόλο έχει εξελιχθεί η κούρσα του τίτλου στην Ιταλία, καθώς η Νάπολι έχει φτάσει στο +18 από τη δεύτερη θέση. Ενδεικτικό της κυριαρχίας των «παρτενοπέι» είναι πως η σημερινή τους αντίπαλος, Λάτσιο, είναι τέταρτη αλλά βρίσκεται μια κοντά στην 15η θέση (+18) παρά στην πρώτη (-20). Ειδικά εντός έδρας η ομάδα του Σπαλέτι δεν χαρίζεται σε κανέναν. Όσο μαχητική κι αν είναι η ομάδα της Ρώμης, δε διαθέτει την ποιότητα αλλά και την σταθερότητα για να ελπίζει σε πολλά απόψε. Μονόδρομος ο άσος στο 1.62.

Λίγο αργότερα, στην Ισπανία η αγωνιστική ξεκινά με την αναμέτρηση Σοσιεδάδ – Κάντιθ. Η ήττα από τη Βαλένθια το προηγούμενο Σάββατο έκρουσε τον «κώδωνα του κινδύνου» στην πλευρά των Βάσκων, που πλέον έχουν την Ατλέτικο και την Μπέτις σε απόσταση ενός και τριών βαθμών αντίστοιχα. Μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς της La Liga και έξι συνολικά έχει η ομάδα του Αλγουαθίλ. Απόψε έχει μια καλή ευκαιρία απέναντι στην κατώτερη ποιοτικά Κάντιθ να επιστρέψει στις νίκες και να διασφαλίσει τη θέση της στην τριάδα για αυτή την αγωνιστική. Μία νίκη στα τελευταία εννιά εκτός έδρας έχουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι χάνουν για επτά σερί αγώνες από την Σοσιεδάδ. Κι εδώ με τον άσο σε απόδοση 1.52. Στο 2.46 φτάνει η απόδοση της δυάδας μας στην Betshop.

Όλα τα προγνωστικά μου

Combo
21:30
Ντόρτμουντ – Λειψία
Χ2 & over 1,5
2.10
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.46
21:45
Νάπολι - Λάτσιο
1
1.62
22:00
Σοσιεδάδ - Κάντιθ
1
1.52
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις