Έδρες και γκολ με 2.35 και 2.99

Έδρες και γκολ με 2.35 και 2.99

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους τους κουβανέζους! Χθες κάναμε το απόλυτο με τη δυάδα μας του 2.45 να βγαίνει, αφού η Ισπανία κέρδισε εύκολα την Ουκρανία, και η Ελβετία κατάφερε να «τσιμπήσει» το βαθμό από τη Γερμανία, όπως ακριβώς φοβόμασταν.

Ταυτόχρονα η εθνική μας προηγήθηκε στο 2’ και η αλήθεια είναι ότι ιδρώσαμε μέχρι να βγει το ημίχρονο με under 1,5, αλλά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μας αποζημίωσε και το combo τριπλασιασμού πήρε το δρόμο του. Απόψε θα ασχοληθούμε με τρεις αγώνες στηριζόμενοι σε γηπεδούχους και στην έφεση κάποιων ομάδων στο σκοράρισμα.

Ξεκινάμε με ένα ζευγαράκι άσων. Η Αυστρία υποδέχεται τη Ρουμανία λίγες μέρες μετά το διπλό στην έδρα της Νορβηγίας με 2-1. Οι Ρουμάνοι με τη σειρά τους δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη Β. Ιρλανδία παρόλο που προηγήθηκαν με 1-0 και μετά από λίγα λεπτά οι αντίπαλοί τους έμειναν με 10 παίχτες. Δεν καθάρισαν το ματς και ισοφαρίστηκαν στο 86’. Οι γηπεδούχοι απόψε με μία νίκη εξαργυρώνουν την επιτυχία στη Νορβηγία και με έξι βαθμούς θα είναι μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση.

Ο άσος «πιέζεται» και πλέον προσφέρεται στο 1.73. Σε συνδυασμό με την Αυστρία λοιπόν, θα επιλέξω και τη νίκη της Αλβανίας, η οποία υποδέχεται τη Λιθουανία. Οι Λιθουανοί είναι τραγικοί εκτός έδρας, τη στιγμή που οι γείτονές μας συνήθως καθαρίζουν αγώνες με τέτοιες ομάδες στην έδρα τους. Οι Αλβανοί έρχονται με φόρα από το διπλό στη Λευκορωσία και απόψε θα βάλουν άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι τους. Ο απλός άσος δίνεται στο 1.35 και γι’ αυτό θα τον ανεβάσουμε σε συνδυασμό με το over 1,5 για να φτάσει στο 1.73.

Ο τρίτος αγώνας είναι αυτός της Βοσνίας με την Πολωνία. Η ομάδα του Μπάγιεβιτς έκανε την έκπληξη στη 1η αγωνιστική, παίρνοντας την ισοπαλία στην έδρα της Ιταλίας με 1-1. Οι Πολωνοί ηττήθηκαν με 1-0 στην έδρα της Ολλανδίας σε έναν αγώνα που είχαν παθητικό ρόλο. Απόψε το ματς θα είναι διαφορετικό και για τους δυο. Οι δυο ομάδες έχουν επιθετικό ταλέντο και μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Οι γηπεδούχοι θα κάνουν παιχνίδι και οι φιλοξενούμενοι θα βρουν χώρους να εκμεταλλευτούν. Πιστεύω πως ο αγώνας ξεκινάει από το 1-1 και θα περιμένουμε άλλο ένα γκολ για να επιβεβαιωθεί και το over.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε!

Δυάδα (απόδοσης 2.99)

21:45 Αυστρία – Ρουμανία: 1 (1.73)

21:45 Αλβανία – Λιθουανία 1 & οver 1,5 (1.73)

Μονό

21:45 Βοσνία – Πολωνία: G/G & οver 2,5 (2.35)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις