Τα ημιτελικά του Copa del Rey είναι τριπλά χάρη στην προσφορά* της Fonbet!

Fonbet

Τα ημιτελικά του Copa del Rey είναι τριπλά χάρη στην προσφορά* της Fonbet!

Κλέβει την παράσταση απόψε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα για τον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey. Οι δύο ομάδες, που μάχονται (και) για τον τίτλο της La Liga, τίθενται αντιμέτωπες για τους «4» του Κυπέλλου με στόχο το νταμπλ στη σεζόν. Το Κύπελλο Ισπανίας αλλά και όλες οι διοργανώσεις, είναι τριπλές χάρη στο τριπλό δώρο* της Fonbet!

Τελευταία κατάκτηση Copa del Rey για τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το μακρινό 2014, κάτι που της δίνει έξτρα κίνητρο για να υπερκεράσει το εμπόδιο των Καταλανών. Τότε άλλωστε ήταν και η τελευταία φορά που βρέθηκε σε τελικό. Τα παιχνίδια απέναντι στην Μπαρτσελόνα αποτελούν «πρόκληση» για τους παίκτες του Κάρλο Αντσελότι, οι οποίοι ψάχνουν «απάντηση» για τον χαμένο τελικό του Σούπερ Καπ στο Μαρόκο με 3-1 ενάντια στην Μπάρτσα.

Δείτε επίσης: Boomerang προσφορά* σε 0-0 και 1-1 στη Fonbet!

Η ομάδα του Τσάβι μπαίνει στα ημιτελικά ως πολυνίκης του θεσμού, μετρώντας συνολικά 31… κούπες σε 42 τελικούς. Τελευταίος τίτλος της το 2021, όταν στον τελικό επικράτησε της Αθλέτικ Μπιλμπάο με 1-0. Έχοντας κατακτήσει και το Σούπερ Καπ, στόχος της είναι το… τρεμπλ, ούσα στην κορυφή της La Liga και με σαφή διαφορά από τη δεύτερη «Βασίλισσα».

Άλλες τέσσερις φορές, δε, έχουν κοντραριστεί Κάρλο Αντσελότι και Τσάβι. Από δύο νίκες μετρούν αμφότεροι, κανένα παιχνίδι δεν έληξε ισόπαλο…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις