Ψάχνεται η Μπαρτσελόνα στο 1.77

προγνωστικά

Ποντάρισμα ταμείου μας δίνει ο #Georgiou με δύο παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής της Euroleague σε Βαρκελώνη και Βελιγράδι

Στο ταμείο πήγαν όσοι με εμπιστεύτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα με τις δύο επιλογές μου στην Εuroleague, κάτι που αναμένεται να γίνει και στα αποψινά παιχνίδια σε Βαρκελώνη και Βελιγράδι αντίστοιχα. Προχωράμε με τα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις Κάουνας 

Υπάρχει άραγε ομάδα που να νικάει αλλά να μη πείθει; Πριν βιαστείτε να απαντήσετε υπάρχει και είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία αν και βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης, αντιμετωπίζει αρκετή μουρμούρα και γκρίνια από τους οπαδούς της για τον τρόπο που αγωνίζεται. Ωστόσο οι «μπλαουγκράνα», που προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές νίκες, θέλουν άλλη μία απόψε επί της Ζαλγκίρις Κάουνας για να σταθεροποιηθούν στην πρώτη τετράδα και να αποκτήσουν το πολυπόθητο πλεονέκτημα έδρας. Μη ξεχνάμε πως είχαν ηττηθεί στις λεπτομέρειες στο ματς του πρώτου γύρου με 73-72 στη λιθουανική πόλη και θέλουν να πάρουν και μία άτυπη ρεβάνς. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους γνωρίζει τι πρέπει να κάνει σε αυτό το ματς, ρίχνοντας βάρος τόσο στην οργάνωση του παιχνιδιού με τους Γιοκουμπάιτις και Χίγκινς όσο και μέσα στη ρακέτα με το δίδυμο Μίροτιτς-Σανλί.

Η Ζαλγκίρις βλέπει πως όσο πλησιάζει η κανονική περίοδος προς την ολοκλήρωσή της, στενεύουν τα περιθώρια για πρόκριση στην οκτάδα και κατ’ επέκταση στα πλέι οφ. Στην προηγούμενη επίσκεψή της στην Ισπανία, πριν από μια εβδομάδα, γνώρισε βαριά ήττα από την Ρεάλ με 96-69, που την έριξε στη 10η θέση, ισόβαθμη με την Βαλένθια, με ρεκόρ 13-12. Στα ευχάριστα για τον κόουτς Μασκβίτις, είναι η επιστροφή του Τέιλορ μετά τον τραυματισμό του, όμως ο Αμερικανός ψάχνει τα πατήματά του και τις καλές εμφανίσεις που μας είχε δείξει προ τραυματισμού. Αν υπάρχει ένας τομέας που ευελπιστούν οι Λιθουανοί, είναι η πίεση που υπάρχει στις τάξεις των Καταλανών. Εκτός παραμένει ο Κάβανο, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από την παρουσία των Λεκαβίτσιους και Μπραζντέικις.

Παρτιζάν – Άλμπα Βερολίνου

Η Παρτιζάν έχει ως στόχο τη φετινή περίοδο μετά την επιστροφή της, την είσοδο στην πρώτη οκτάδα και τα πλέι οφ. Μέχρι στιγμής η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς εμφανίζεται μέσα στους στόχους της, ούσα στην 6η θέση, παίζοντας παράλληλα και ωραίο μπάσκετ. H εντός έδρας ήττα την προηγούμενη εβδομάδα από την Φενέρμπαχτσε, μπορεί να της χάλασε ένα σερί 3 νικηφόρων παιχνιδιών απέναντι σε Βιλερμπάν, Ζαλγκίρις και Μπάγερν, πείσμωσε όμως ακόμα περισσότερο τους παίκτες της, που θέλουν να επιβληθούν κόντρα σε μια αδιάφορη από βαθμολογικής άποψης, ομάδα όπως είναι η Άλμπα. Κακά τα ψέματα, η ομάδα του Βελιγραδίου υπερτερεί σε αρκετούς τομείς αλλά και σε προσωπικότητες.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Η Άλμπα έχει αποδεχτεί την μοίρα της τη φετινή σεζόν, όμως όσο είναι αδιάφορη από βαθμολογικής άποψης, μπορεί να παίξει τον ρόλο του ρυθμιστή ως το τέλος της κανονικής περιόδου, ειδικότερα απέναντι στις ομάδες, που είτε βρίσκονται στην οκτάδα και προσμένουν καλύτερο πλασάρισμα, είτε σε αυτές που περιμένουν να μπουν έστω και την τελευταία στιγμή. Προέρχεται από μια μεγάλη και απρόσμενη εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα με 72-87 και θέλει να ζευγαρώσει τις επιτυχίες της με τις ομάδες της Σερβίας. Ο τεχνικός της Ίσραελ Γκονζάλες ξέρει πως αν το ματς με την Παρτιζάν, πάει πάνω από τους 80 πόντους, μπορεί να έχει τύχη, αφού έχει στη διάθεσή του παίκτες που ανεβάζουν ρυθμό, με όπλο τους το μακρινό σουτ.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά μου

Μονό
20:00
Μπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις
Μπαρτσελόνα over 82,5
1.77
BET: 10 units
Μονό
22:00
Παρτιζάν - Άλμπα Βερολίνου
Παρτιζάν over 87,5
1.64
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις