Ο Χάρντεν κάνει την διαφορά

προγνωστικά nba

Ο #Loverdose με γνώμονα την κακή περιφερειακή λειτουργία των Χιτ, ξεχωρίζει ειδικά και σημείο στην αναμέτρηση Χιτ - Σίξερς.

Καλησπέρα NBAερς, έχουμε μπει στην τελική ευθεία με μόλις έξι εβδομάδες για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας στο NBA. Οι ομάδες πλέον να εστιάζουν όλο και περισσότερο στην αμυντική τους λειτουργεία, για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ειδικά στις επιλογές των over  μας. Για τα σημερινά μας προγνωστικά NBA ξεχωρίζω και μερικά ειδικά του Χαρντεν, των Σίξερες και νικητή στην αναμέτρηση του Μαϊάμι. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αποψινές επιλογές.

Προγνωστικά NBA: Μαϊάμι Χιτ – Φιλαδέλφεια Σίξερς

Μαϊάμι Χιτ και Φιλαδέλφεια Σίξερς ξανά αντιμέτωποι, αυτή τη φορά στο Μαϊάμι Αρένα. Δύο βράδια νωρίτερα οι Χιτ «έκλεψαν» την νίκη μέσα από τα χέρια τον Σίξερς, με ένα εντυπωσιακό ακροβατικό σουτ από τον Μπάτλερ. Σήμερα στο σπίτι τους, ελπίζουν να πετύχουν άλλη μία νίκη, αυτό όμως σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Από την άλλη οι Σίξερς παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ, γεγονός που επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα των τελευταίων δύο μηνών. Οι δύο αντίπαλοι κρατάνε τα παιχνίδια τους χαμηλά στο σκορ, λόγω ρυθμού και καλής αμυντικής λειτουργίας. Αμφότεροι έχουν λιγότερες από 100 κατοχές ανά αγώνα. Οι Χιτ (98.3) έχουν τον 3ο πιο αργό ρυθμό στο NBA, ενώ βρίσκουμε τους «Φίλα» (98.9) στην 5η θέση της σχετικής λίστας. Τέλος, οι δύο αντίπαλοι φιγουράρουν στην πρώτη δεκάδα του πίνακα της αμυντικής επίδοσης. Οι Χιτ είναι 5οι με βαθμολογία 111.2, ενώ οι Σίξερς 7οι με 111.7.

Φιλαδέλφεια Σίξερς

Οι Σίξερς παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ και βλέπουν πιο ρεαλιστικά από ποτέ τη συμμετοχή τους, στους τελικούς του NBA. Μπορεί ο Εμπίντ να είναι ο πιο επιβλητικός παίκτης των Σίξερς. Αυτός που με τις εμφανίσεις του θέτει υποψηφιότητα για MVP. Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Καμερουνέζο με περισσότερους από 30 πόντους και 11 ριμπάουντ ανά αγώνα. Αυτό που αλλάζει φέτος για την ομάδα της Φιλαδέλφεια είναι ο Τζέιμς Χάρντεν, ο πιο ποιοτικός γκαρντ που έχει παίξει δίπλα στον Εμπίντ. Πριν από τις δύο τελευταίες τους ήττες, οι Σίξερς έτρεχαν ένα σερί με 19 νίκες σε 24 αναμετρήσεις από 01/01/2023. Η μοναδική φορά που σημείωσαν τρεις σερί ήττες, ήταν στις πρώτες τρεις αναμετρήσει της σεζόν, κάτι που δεν θεωρώ πως θα επαναλάβουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Θα επιλέξω την νίκη τον Σίξερς σε απόδοση 1.93 στη Stoiximan.

Τζέιμς Χάρντεν

Στο διάστημα που αναφέραμε νωρίτερα, από 01/01/2023 έως σήμερα, ο Χάρντεν σημειώνει 21.3 πόντους, 10.4 ασίστ και 6.2 ριμπάουντ. Αν όμως εστιάσουμε στα τελευταία πέντε παιχνίδια, βλέπουμε τους πόντους να ανεβαίνουν στους 23.8. Σε αυτούς τους αγώνες επιχειρεί 8.2 σουτ τριών πόντων, με ποσοστό ευστοχίας 43.9%. Αν και οι Χιτ έχουν μία από τις καλύτερες άμυνες στη λίγκα, το στυλ παιχνιδιού τους, τους αφήνει ευάλωτους στην περίμετρο. Χαρακτηριστικό, τα 13.1 τρίποντα που δέχονται, δεύτερη χειρότερη επίδοση φέτος.  Ενώ μαρκάρουν εξαιρετικά μέσα στο ζωγραφιστό, όταν μία ομάδα παίζει κάτω από τη ρακέτα αρκετοί παίκτες πάνε σε βοήθεια. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αφήνουν έτσι ελεύθερα σουτ τριών πόντων. Είναι δεδομένο ότι η μπάλα θα ακουμπάει συνέχεια στον Εμπίντ, πράγμα που σημαίνει ότι οι βοήθειες, θα δώσουν σε περιφερικούς παίκτες ευκαιρίες για ελεύθερα σουτ. Θεωρώ πως ο «Μούσιας» θα είναι πιο εύστοχος από το παιχνίδι της Δευτέρας, όπου είχε 3/8 τρίποντα.

Γι’ αυτό το λόγο θα επιλέξω τους 20+ πόντους & 3+ τρίποντα σε 1.83 απόδοση. Καθώς επίσης 4+ τρίποντα σε απόδοση 2.42. Τέλος θεωρώ πως ιδιαίτερη αξία έχει και η επιλογή των over 11.5 τρίποντων για τους Σίξερς σε απόδοση 2.00.

Δείτε όλα τα προγνωστικά NBA

Μονό
02:40
Μαϊάμι Χιτ - Φιλαδέλφεια Σίξερς
2
1.88
BET: 23 units
Μονό
02:40
Μαϊάμι Χιτ - Φιλαδέλφεια Σίξερς
Φιλαδέλφεια Σίξερς over 11,5 εύστοχα τρίποντα
2.00
BET: 22 units
Combo
02:40
Μαϊάμι Χιτ - Φιλαδέλφεια Σίξερς
Τζ. Χάρντεν 20+ πόντοι & 3+ εύστοχα τρίποντα
1.83
BET: 21 units
Combo
02:40
Μαϊάμι Χιτ - Φιλαδέλφεια Σίξερς
Τζ. Χάρντεν 4+ τύστοχα τρίποντα
2.42
BET: 14 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις