Μποζιονέλος στοίχημα | Προκρίσεις ως 3.40

Μποζιονέλος στοίχημα

Μισή ντουζίνα επιλογές από 1.85 έως 3.40 με προκρίσεις, γκολ και φάουλ από τον #nbozionelos

Πού με βρίσκεις

Μποζιονέλος στοίχημα. Με ακούτε και στον Libero 107,4 FM – καθημερινές λίγο μετά τις 18:00 με τον Αντώνη Κούλαλη, Σαββατοκύριακα λίγο μετά τις 15:00 με Γιώργο Μπαϊράμη και Δημήτρη Δανακτσή.

Τα προγνωστικά για στοίχημα ανεβαίνουν και στο προσωπικό μου Τelegram όπου κουβεντιάζουμε για στοίχημα και ό,τι άλλο κινείται.

Μπορείτε επίσης…

Απολογισμός 

Με συν έκλεισε η Κυριακή και γενικώς, συνολικά, το Σ/Κ παρά το… ράπισμα (πρόκριση θέλαμε… 7 έφαγε) της Αλ Ντουχαΐλ από την Αλ Χιλάλ. Πέρασαν και τα δύο picks στο Τότεναμ – Τσέλσι (dnb και under 24,5 φάουλ), και το ασιατικό over στο Αζαξιό – Τρουά, και τα φάουλ της Αλμερία με την Μπαρτσελόνα και, κατά το ήμισυ, το Στρασβούργο.

Μια χαρά…

Μποζιονέλος στοίχημα | Προκρίσεις ως 3.40

Επιλογές και ανάλυση

  • Σιόν – Λουγκάνο: μονό ματς, με παράταση και πέναλτι σε ισοπαλία, ξαναπαίζουν την Κυριακή για το πρωτάθλημα. Στη Σιόν επικρατεί αναβρασμός, ο προπονητής Φάμπιο Σελεστίνι είναι υπό απόλυση (πήρε 10 μέρες υποχρεωτική άδεια και στον πάγκο θα κάτσει ο… πρόεδρος Κριστιάν Κονσταντέν! – γνωστή γραφική περίπτωση), το σερί στο 0-4-7 μετά το 4-0 στην υποδοχή της Σαν Γκάλεν και ο οπαδοί έκαψαν φανέλα του Μπαλοτέλι οπαδοί (σ.σ. κεντρική φωτό). Πιο σοβαρή η Λουγκάνο, φαβοριτίζεται αλλά κράτησα απλά την πρόκρισή της.
  • Οσασούνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο: πρώτος ημιτελικός για το Copa del Rey, βάσκικο ντέρμπι αλλά διοικητικά έχουν άψογες σχέσεις. Ομάδα Κυπέλλου η Αθλέτικ με 39 παρουσίες σε τελικούς (!), άσχημος ο καιρός στην Παμπλόνα με πιθανά χιόνια. Με ένα κάρο ανέτοιμους και αμφίβολους οι φιλοξενούμενοι. Χωρίς ισοπαλία μεταξύ τους εκεί στα τελευταία οκτώ (2-0-6), 3/3 προκρίσεις η Αθλέτικ τις άλλες τους φορές στο Κύπελλο αλλά ουδέποτε τη νίκησε εκτός (0-2-1).
  • Μποτοτσάνι – Ραπίντ Βουκουρεστίου: αμφότερες παλεύουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει play out και play off αντίστοιχα. Από τέσσερις σερί ισοπαλίες εκτός πρωτεύουσας έρχεται η Ραπίντ του Αντριάν Μούτου, από τρία ματς άνευ νίκης η Μποτοτσάνι όμως άξιζε περισσότερα, ματς που παρ’ ελπίδα ίσως έχει γκολ.
  • Χέρενφεεν – Φέγενορντ: δεν είναι απλό το ματς για τους «ρότερνταμερς» αν και από το «Αμπε Λέντρα» έφυγαν με νίκες την τελευταία διετία. Η Χέρενφεεν είναι ομάδα Κυπέλλου. Μόνο μια ισοπαλία μεταξύ τους εκεί τα τελευταία 10 χρόνια σε όλα (5-1-8), στο 2-0-4 οι προκρίσεις τους εκεί, για τη Χέρενφεεν αμφότερες ήρθαν με… 4-3 σκορ (το 2001 και το 2021). Ίσως περιττό βάρος το Κύπελλο για την πρωτοπόρο, αν και το ρεπορτάζ τη θέλει να παρατάσσεται φουλ με βασικούς. Αλλά και πάλι, ο θεσμός έχει τους δικούς του κανόνες.
  • Ναντ – Λανς: μα, την Κυπελλούχο στο 4.50 για νίκη και 2.80 για πρόκριση; Σημειωτέον ότι μεν το ματς είναι νοκ άουτ, αλλά οδηγούνται απευθείας στα πέναλτι σε περίπτωση ισόπαλου 90λεπτου: κι αυτό βοηθά σε εκπλήξεις. Η Λανς έχει απωλέσει τη φόρμα της, στα τελευταία επτά νίκησε μόνο… τη Ναντ. Και τότε, συγκυριακά. Αφήστε, δε, που η Λανς έχει μόνο ένα διπλό στα τελευταία 12 στη Νάντη…
  • Άρσεναλ – Έβερτον: έκανε… τα δέοντα στο Λέστερ η πρωτοπόρος, σαφώς πιο βατό το αποψινό με την Εβερτον η οποία ενάντια στη Βίλα έπαιξε εκ νέου μέτρια. Στα φάουλ η επιλογή: στα 9,9 ο μέσος όρος των λιμανίσιων, στα 10,5 το αγοραστέο line.

Και μη ξεχνάτε το live betting του koubanezos.gr μέσω Telegram – πάνω από 2.000 αρρωστάκια ήδη μέσα.

Μποζιονέλος στοίχημα

Στο χαλαρό σήμερα, φαίνεται κι από τα units σε κάθε ματς…

Μονό
19:15
Ναντ – Λανς
Πρόκριση Ναντ
2.80
BET: 4 units
Δυάδα απόδοσης 3.53
20:30
Μποτοτσάνι – Ραπίντ Βουκ.
Over 2 AH
1.91
21:15
Σιόν – Λουγκάνο
Πρόκριση Λουγκάνο
1.85
BET: 4 units
Ρίσκο
21:00
Χέρενφεεν – Φέγενορντ
Πρόκριση Χέρενφεεν
3.40
BET: 4 units
Φάουλ
21:45
Άρσεναλ – Έβερτον
Έβερτον over 10,5 φάουλ
1.85
BET: 9 units
Μονό
22:00
Οσασούνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο
1 dnb
2.05
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις