Με τη Φέγενορντ στο 1.75

προγνωστικά

Παιχνίδια κυπέλλου στα προγνωστικά του #TheMagician με τα φαβορί για την κατάκτηση να προσφέρουν μεγάλες αποδόσεις.

Καλημέρα σας. Διανύουμε ημέρες κυπέλλου σε αρκετές χώρες και θα ασχοληθούμε με περιπτώσεις φαβορί που αναμένεται να επικρατήσουν στα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Χέρενφεν – Φέγενορντ

Σήμερα θα ασχοληθούμε με την Ολλανδία. Η Χέρενφεν δεν τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα. Μάλιστα στα τελευταία έξι παιχνίδια της έχει πέντε ήττες και μια νίκη επί της ουραγού Καμπούρ με 2-1. Επιθετικά ανεπαρκής και αμυντικά με πολλά κενά η ομάδα του Ολλανδού τεχνικού Γουόντερεν. Βέβαια οι ελπίδες της για ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος είναι λίγες οπότε θα κυνηγήσει το κύπελλο όσο μπορεί. Δραπέτευσε με το διπλό από την έδρα της Μπρέντα (δεύτερη κατηγορία) στην προηγούμενη φάση του κυπέλλου με 2-1 για να φθάσει στα προημιτελικά.

Η Φέγενορντ είναι σταθερά εδώ και δέκα αγωνιστικές πρώτη στην βαθμολογία. Τελευταία της ήττα στις 18 Σεπτεμβρίου εκτός από την Αϊντχόφεν, έκτοτε τρέχει σερί 10-6-0. Πέρασε το εμπόδιο της Ναιμέγκεν εντός έδρας στον προηγούμενο γύρο με 9-7 στα πέναλτι, με την κανονική διάρκεια να ολοκληρώνεται με 2-2 και η παράταση με 4-4 έχοντας 50(!) σουτ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να έχει δεκάδες αποκρούσεις. Το πρόγραμμα της είναι πιεσμένο καθώς αντιμετωπίζει στις 04/03 εντός την Γκρόνιγκεν για το πρωτάθλημα ενώ ακολουθεί στις 09/03 εκτός έδρας αγώνας με την Σαχτάρ Ντόνετσκ για τους 16 του Europa League. Προς το παρόν τα πηγαίνει καλά με πολλές αναμετρήσεις ανά εβδομάδα.

Μέσα σε τρεις στόχους η Φέγενορντ. Έχει πολύ καλύτερη ομάδα και αναμένεται να το επιβεβαιώσει καθώς το όνομα της Χέρενφεν δεν αποτελεί φόβητρο. Κρατάμε να προκριθεί η Φέγενορντ και να σκοράρει over 1,5 γκολ με απόδοση 1.75 στην Fonbet.

Καλή επιτυχία!

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Όλα τα προγνωστικά

Μονό
21:00
Χέρενφεν - Φέγενορντ
Πρόκριση Φέγενορντ & over 1,5
1.75
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις