ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Διπλασιάζει το κίνητρο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διπλασιάζει το κίνητρο

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Διπλασιάζει το κίνητρο

προγνωστικά Αγγλίας

Επιστροφή στα προγνωστικά Αγγλίας, με το πρόγραμμα να είναι μαζεμένο, αλλά βάσει κινήτρου έχουμε σημεία. Γράφει ο #JimTsilo.

Τρίτη σήμερα, σταθερά στο ραντεβού μας με τα Αγγλικά παιχνίδια, με ουσιαστικά πιο μαζεμένο πρόγραμμα. Πάλι οριακά χάθηκαν δύο σημεία, με τη Λούτον να μένει στο ένα γκολ, τη δε Γουίγκαν να δέχεται ανατροπή σε δέκα λεπτά και παρόλο που είχε αριθμητικό πλεονέκτημα στο φινάλε να μη καταφέρνει να σκοράρει. Αέρα πέρασε η δυάδα που αρκούσε για να βγάλει θετική τη στήλη μας. Τα φώτα στα παιχνίδια για το FA Cup σήμερα. αλλά εγώ δε θα ασχοληθώ με αυτά, προτιμώ να μείνω σε ρυθμούς πρωταθλημάτων στα προγνωστικά Αγγλίας.

Προγνωστικά Αγγλίας: Με διαφορά ποιότητας

Ξεκινώ με League One και το παιχνίδι Ντέρμπι – Τσέλτεναμ. Διασυρμός με 4-1 από τη Μπάρνσλεϊ για τη Ντέρμπι, η οποία προσγειώθηκε απότομα. Παραμένει φυσικά εντός εξάδας, με τη πορεία της να είναι ικανοποιητική, αφού έχει μονάχα δύο ήττες στα τελευταία 15 παιχνίδια. Η Τσέλτεναμ ηττήθηκε και από τη Πόρτσμουθ, δεχόμενη ακόμη μια τεσσάρα. Βαρύ το κλίμα στους φιλοξενούμενους που έχουν μόνο μια νίκη στα τελευταία δέκα. Δίκαιες φυσικά οι τιμές στον άσο, με τη Ντέρμπι να είναι εξαιρετική εντός. Έχει το κίνητρο να ψάξει μια νίκη γοήτρου μετά την βαριά ήττα. Δε ψάχνω πολλά, μου αρκεί να σκοράρουν δύο φορές οι γηπεδούχοι.

Συνεχίζουμε μια κατηγορία χαμηλότερα με το παιχνίδι Μπάροου – Σάλφορντ. Ήδη αποτελεί επιτυχία για τη μικρούλα Μπάροου που βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει τη παραμονή και στοχεύει σε κάτι καλύτερο. Η Σάλφορντ είναι ασταθής φέτος, αλλά ο μεγάλος στόχος των πλέι οφ είναι στο χέρι τους και το τελευταίο διάστημα δείχνουν πως θα τα καταφέρουν εάν συνεχίσουν έτσι. Βαθμολογικά δε φαίνεται η διαφορά ποιότητας, αλλά η Σάλφορντ είναι καλύτερη ομάδα, που έπαιζε κάτω από τα στάνταρ της, εδώ και καιρό. Η Μπάροου έπιασε το ταβάνι της και τώρα απλά κάνει διαχείριση. Προσωπικά θεωρώ λάθος το σετάρισμα, αφού οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί με το κίνητρο και τη ποιότητα. Δε με χαλάει να ποντάρω απλά σε διπλή ευκαιρία. 

Καίγονται εκατέρωθεν, θα βρέξει γκολ

Παραμένω στη League Two για το παιχνίδι Γουίμπλετον – Στίβενεϊτζ. Η Γουίμπλετον με τις εντός έδρας εμφανίσεις της φέτος, άνετα χτυπούσε άνοδο. Βέβαια εκτός έδρας είναι άλλη ιστορία γι’ αυτό βρίσκεται και στο -10 από τα πλέι οφ. Η Στίβενεϊτζ οδηγούσε τη κούρσα για καιρό, αλλά επτά συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη την έριξαν πλέον δεύτερη. Πολύ πιο δύσκολη έξοδος από αυτό που δείχνουν οι αποδόσεις, με τη Γουίμπλετον να έχει χάσει μονάχα τρεις φορές σε 15 παιχνίδια εντός και τη Στίβενεϊτζ να μη θυμίζει την ομάδα προ διμήνου. Προφανώς κίνητρο υπάρχει εκατέρωθεν, για μένα το ματς ξεκινά από το καλοπληρωμένο αμφίτερμα. 

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Όλα τα προγνωστικά μου

Δυάδα απόδοσης 2.22
21:45
Ντέρμπι - Τσέλτεναμ
Ντέρμπι over 1,5
1.50
21:45
Μπάροου - Σάλφορντ
Χ2
1.48
BET: 25 units
Μονό
21:45
Γουίμπλεντον - Στίβενεϊτζ
Goal/goal
2.00
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις