Αποδόσεις Super League: Μεγάλο φαβορί η ΑΕΚ

Βόμβες στοίχημα

Αποδόσεις Super League: Τέσσερις διεκδικητές, μονάχα δύο αγωνιστικές για το φινάλε της κανονική ς περιόδου.. Ποιος θα σηκώσει τη κούπα?

Σίγουρα, πλέον, βλέπουμε το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων, αρκετών ετών. Μετά και τη 24η αγωνιστική, οι ομάδες που διεκδικούν την κούπα του πρωταθλητή εξακολουθούν να είναι τέσσερις, με την ΑΕΚ σε τιμές φαβορί πλέον. Φυσικά δεν μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστες οι αποδόσεις Super League.

Super League αποδόσεις

Η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα σε ακόμη ένα παιχνίδι, αυτή τη φορά απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Έχει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που εκκρεμεί, αλλά βαθμολογικά έχει πλέον το πρώτο λόγο. Στο 2.05 η απόδοση κατάκτησης, ούσα πλέον πρώτο φαβορί. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμειναν ισόπαλοι στο αιώνιο ντέρμπι με το αποτέλεσμα ουσιαστικά να μη βολεύει κανέναν, αλλά να διευκολύνει τους πράσινους. Δεύτερο φαβορί η ομάδα του Γιοβάνοβιτς σε απόδοση 3.25, ενώ η ομάδα του Μίτσελ παραμένει τρίτο φαβορί σε απόδοση 5.00. Ο ΠΑΟΚ μετά το θριάμβο απέναντι στην ΑΕΚ στραβοπάτησε στα Γιάννενα, μένοντας στην ισοπαλία, χάνοντας περισσότερο έδαφος στη μάχη του τίτλου. Αρκετά πίσω από τους υπόλοιπους πλέον, σε απόδοση 7.00.

Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου

Τέλος, αξίζει να ρίξουμε και μια ματιά στις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός

25η Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός

26η Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

ΑΕΚ

25η ΟΦΗ – ΑΕΚ

26η ΑΕΚ – Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ

25η ΠΑΟΚ – Ιωνικός

26η Βόλος – ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός

25η Ολυμπιακός – Λεβαδειακός

26η ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις