Μάχη που πληρώνει 3.35

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης αναλύει την αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ και καταλήγει σε μονό αποδεκτό.

Τις καλημέρες μου Κουβανέζοι. Δεν πήγε και πολύ καλά η τελευταία στήλη και τα τελευταία προγνωστικά, αφού αντί για 0-1 στο «Άνφιλντ», η Λίβερπουλ γλίτωσε με δοκάρι από την Έβερτον και έκανε στην αντεπίθεση το 1-0. Προχωράμε εμείς, με ένα ματσάκι για σήμερα, αφού αυτή η Κυριακή είναι μέρα τελικού, για το League Cup Αγγλίας.

Μεγάλη δίψα και για τους δύο

Στο «Γουέμπλεϊ», λοιπόν, αναμετρούνται δύο Γιουνάιτεντ, αυτή του Μάντσεστερ με αυτή του Νιούκαστλ. Οι τυπικά γηπεδούχοι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν αφήσει πίσω τους τα δύσκολα τελευταία χρόνια και με τον Τεν Χαγκ στον πάγκο κάνουν όνειρα για επιστροφή στη κορυφή. Απέκλεισαν τη Μπαρτσελόνα στο Europa League και γενικά η εικόνα τους είναι πάρα πολύ καλή το τελευταίο δίμηνο. Θέλουν, σήμερα, να δώσουν τέλος στις αποτυχίες, αφού η Γιουνάιτεντ δεν έχει τίτλο από το 2017!

Αντίπαλος τους είναι οι «Καρακάξες» του Έντι Χάου. Ο ιστορικός σύλλογος του αγγλικού βορρά αγοράστηκε πέρυσι από Σαουδάραβες και τα αποτελέσματα ήταν σχεδόν άμεσα. Έχουν περίπου 60 χρόνια να κατακτησουν τρόπαιο και για πολλούς αυτό θα μπορούσε να είναι το έναυσμα για να έρθουν συνεχόμενες επιτυχίες στον σύλλογο. Αντιμετωπίζουν πρόβλημα, πάντως, αφού ο… ξακουστός Λόρις Κάριους θα επιστρατευθεί μετά από κοντά ενάμιση χρόνο απραξίας για να παίξει στον τελικό!

Εκτίμηση: Το ματς θα έχει τρομερή ένταση, αφού παρά το ότι η διοργάνωση δεν είναι ανάλογη του FA Cup, είναι μια ευκαιρία και για τις δύο ομάδες να επιστρέψουν σε τίτλους. Στο πρωτάθλημα οι ομάδες είναι δικαιολογημένα κοντά και θεωρώ ότι το ματς θα κριθεί στο γκολ – και αν. Θα κρατήσω το 3.35 της ισοπαλίας από την Fonbet, ενώ βλέπω ακόμα και πέναλτι.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά μου

Μονό
18:30
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ
Χ
3.35
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις