Μάχη για το πόντιουμ και τους βαθμούς

Μάχη για το πόντιουμ και τους βαθμούς

Χαιρετώ απανταχού φίλους koubanezous! Ολοκληρώθηκαν και τα επίσημα δοκιμαστικά στη Μόντσα και ακόμα μια φορά δεν είδαμε κάτι διαφορετικό στη κορυφή. Ο Χάμιλτον πήρε ξανά μια poll, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Μίκαελ Σουμάχερ με 68 polls, αφήνοντας 2ο τον ομόσταυλό του Μπότας.

Η έκπληξη έγινε στη 3η θέση, με τον Σάινθ να κάνει καταπληκτικό γύρο και να αφήνει πίσω του τον Πέρεζ και τον Φερστάπεν. Κατά τα άλλα ο Ρικιάρντο έμεινε 7ος πίσω από την άλλη Mclaren του Νόρις, ενώ οι Ferrari ακόμα μια φορά απογοήτευσαν, μένοντας στη 13η και 17η θέση.

Στοιχηματικά τώρα έχουμε μεγάλο ενδιαφέρον, όχι τόσο για το νικητή, αφού δύσκολα θα σπάσει η πρώτη δυάδα, αλλά για τις υπόλοιπες θέσεις. Από αυτόν τον αγώνα υπάρχει ένας καινούριος κανονισμός, που δεν επιτρέπει στις ομάδες να αλλάζουν τη ρύθμιση του κινητήρα, από τα επίσημα δοκιμαστικά στον αγώνα. Μπορεί για τις Mercedes που είναι ένα επίπεδο πάνω να μη παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά γενικά μπορεί να δούμε διαφορές.

Μάχη για το πόντιουμ και τους βαθμούς
Ο Φερστάπεν εκκινεί 5ος και με αυτά που είδα στο πρώτο διήμερο δε δείχνει ανώτερος από τους μπροστά του. Θεωρώ πως θα είναι πολύ δύσκολο στο συγκεκριμένο αγώνα να πιάσει πάλι πόντιουμ όταν οι άμεσοι ανταγωνιστές δε δείχνουν αδυναμίες. Ποντάρισμα στο να μείνει εκτός πόντιουμ.

Συνεχίζουμε με ποντάρισμα σε ομάδες. Οι Mclaren και οι Racing point πήραν καλά πλασαρίσματα και γενικά ήταν ανταγωνιστικές όλο το διήμερο. Γενικά οι διαφορές, αν βγάλουμε τις Mercedes, ήταν πολύ μικρές. Με το καινούριο κανονισμό θεωρώ πως έχουν τα φόντα να υπερασπιστούν τις θέσεις τους και να μπουν στη βαθμολογούμενη 10αδα.

Μονό

16:10 Τερματισμός στο πόντιουμ: Μαξ Φερστάπεν – όχι (2.10)

Δυάδα (απόδοσης 2.16)

16:10 Και τα δύο μονοθέσια στους βαθμούς: Mclaren (1.44)

16:10 Και τα δύο μονοθέσια στους βαθμούς: Racing point (1.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις