Τριπλασιάζει η μάχη κορυφής στη Γερμανία

προγνωστικά

Ματς από την Premier League, τη Ligue 1 και την Bundesliga βρίσκονται στο μενού της Κυριακής για τον #Bats.

Ματσάρες επιφυλάσσει το κουπόνι της Κυριακής, κι εμείς έχουμε επιλέξει τέσσερα σημεία για τα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Τότεναμ – Τσέλσι

Ντέρμπι στο Λονδίνο έχει το πρόγραμμα της Κυριακής στην Premier League, μεταξύ Τότεναμ και Τσέλσι. Αναμέτρηση δίχως αύριο για τους φιλοξενούμενους στην προσπάθειά τους να προλάβουν το «τρένο» της Ευρώπης. Η ήττα από την ουραγό Σαουθάμπτον εντός έδρας με 1-0 ήταν καταδικαστική και αναπόφευκτα έφερε στο προσκήνιο το ζήτημα του προπονητή. Στα τελευταία δέκα ματς οι «μπλε» έχουν πάρει μόλις μία νίκη κι έχουν σκοράρει τέσσερα τέρματα.

Οι μεγάλες ομάδες πάντα χρειάζονται μια μεγάλη νίκη που θα «γυρίσει τον διακόπτη» όταν βρίσκονται σε τέλμα. Ένα τοπικό ντέρμπι πάντα είναι μια τέτοια συνθήκη που μπορεί να αλλάξει άρδην την εξέλιξη της σεζόν. Πιστεύουμε πως η Τσέλσι μπορεί να βρει αυτή την πολυπόθητη νίκη σήμερα. Απέναντί της βρίσκει μια ομάδα που είναι καλύτερη φέτος, αλλά γενικά δεν παύει να είναι αφελής και αρκετά αναποτελεσματική απέναντι στις υπόλοιπες του «big six». Επιλέγουμε το διπλό με απόδοση 2.95 στη Fonbet.

Ναντ – Ρεν

Βίους παράλληλους διάγουν η Ναντ και η Ρεν αυτή την στιγμή, καθώς αμφότερες γνώρισαν τον αποκλεισμό από το Europa League. Η Ναντ διασύρθηκε με 3-0 εντός έδρας από τη Γιουβέντους και απέτυχε να εκμεταλλευτεί το 1-1 της Ιταλίας, ενώ για τους φιλοξενούμενους η συνθήκη ήταν πιο οδυνηρή. Κέρδισαν με 1-0 στην κανονική διάρκεια την Σαχτάρ κι έστειλαν στην παράταση το ματς (μετά την ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς). Εκεί πήραν σκορ πρόκρισης στο 106’, όμως με τραγικό αυτογκόλ του Μπελοσιάν στο 119’ το σκορ έγινε 2-1 και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι. Οι Ουκρανοί επικράτησαν με 5-4 και πήραν την πρόκριση για τη φάση των «16».

Πλέον και οι δύο στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, όπου η καθεμία έχει τον δικό της στόχο. Οι γηπεδούχοι θα κοιτάξουν να εξασφαλίσουν όσο νωρίτερα γίνεται την παραμονή, ενώ η Ρεν θέλει να παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν στην ευρωπαϊκή έξοδο. Η τραγική εικόνα της εκτός έδρας δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, καθώς μετρά πέντε συνεχόμενες ήττες. Ποντάρουμε στο να αποτύχει να γευτεί τη χαρά της νίκης και στο «Σταντ Ντε Λα Μποζουάρ», όπου η Ναντ έχει χάσει μόλις δύο φορές σε έντεκα αγώνες για τη Ligue 1. Κι επειδή τα παιχνίδια τους συνήθως έχουν γκολ, αξίζει η συνδυαστική επιλογή 1Χ & over 1,5 που πληρώνει 2.30 στη Fonbet.

Μπάγερν – Ουνιόν Βερολίνου

Η αγωνιστική κλείνει στην Bundesliga με την κορυφαία της αναμέτρηση, αυτήν μεταξύ της Μπάγερν και της Ουνιόν Βερολίνου. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 43, με τη νικήτρια να ανεβαίνει στην κορυφή. Η ήττα των Βαυαρών από την Γκλάντμπαχ με 3-2 τους έφερε στο σημείο να κινδυνεύουν να χάσουν την πρώτη θέση ακόμα και σε περίπτωση ισοπαλίας, μετά την χθεσινή νίκη της Ντόρτμουντ που την έφερε στους 46 βαθμούς. Όσον αφορά τους Βερολινέζους, έχασαν τεράστια ευκαιρία να φτάσουν στο +2 από την Μπάγερν την περασμένη αγωνιστική, καθώς έμειναν στο 0-0 εντός έδρας με την ουραγό Σάλκε. Πάντως, κέρδισαν τον Άγιαξ με 3-1 μεσοβδόμαδα και προκρίθηκαν στους «16» του Europa League όπου θα αντιμετωπίσουν για δεύτερη φορά φέτος την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ.

Ασφαλώς η Μπάγερν είναι το μεγάλο φαβορί λόγω ποιότητας και έδρας. Η σφιχτή άμυνα της Ουνιόν θα δοκιμαστεί απέναντι σε μια από τις κορυφαίες επιθέσεις του κόσμου. Συνήθως σε ματς τέτοιας σημασίας η ομάδα του Μονάχου αποδίδει, ακόμη κι αν δε βρίσκεται σε καλή φόρμα. Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ότι μπορούν να παρουσιάσουν ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο. Πρώτη μας επιλογή ο άσος με goal/goal, με απόδοση 3.00 στη Novibet.

Επιπλέον, η επιστροφή του Μουσιάλα στην εντεκάδα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός παραμένει ο πρώτος σκόρερ των Βαυαρών με δέκα τέρματα στην Bundesliga, παρά το γεγονός ότι έχει πετύχει ένα γκολ στα τελευταία επτά ματς. Έπαιξε 45 λεπτά στο ματς με την Γκλάντμπαχ ερχόμενος από τον πάγκο και θα είναι πιο φρέσκος σήμερα. Αξίζει μια ζαριά στο να βρει δίχτυα, με απόδοση 2.50 στο Pamestoixima.gr.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
15:30
Τότεναμ - Τσέλσι
2
2.95
BET: 15 units
Combo
16:00
Ναντ - Ρεν
1Χ & over 1,5
2.30
BET: 20 units
Combo
18:30
Μπάγερν - Ουνιόν Βερολίνου
1 & goal/goal
3.00
BET: 15 units
Σκόρερ
18:30
Μπάγερν - Ουνιόν Βερολίνου
Γκολ Μουσιάλα
2.50
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις