Δύο δυάδες και… βόμβα στο 7.60

Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά

Με δυο δυάδες ξεκινάει ολοταχώς για το ταμείο ο #TheMagician και κλείνει με μια πιθανή έκπληξη από την Super League.

Καλημέρα σας! Προγνωστικά για όλα τα γούστα και πορτοφόλια για σήμερα Κυριακή και με μια έκπληξη που μας έκλεισε το μάτι για σήμερα Κυριακή.  Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Παρέα με τα πολλά γκολ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Αυστρία. Η Άλταχ ως γηπεδούχος είναι στην δέκατη θέση σε σύνολο δώδεκα ομάδων με 15 βαθμούς. Μετράει τέσσερις ήττες στους πέντε τελευταίους αγώνες και ουσιαστικά αποχαιρέτησε τα play off, τα οποία απέχουν οχτώ βαθμούς και τέσσερις ομάδες να προσπεράσει στις τέσσερις εναπομείναντες αγωνιστικές. Πλέον θα περιμένει να προσαρμοστεί όσο καλύτερα μπορεί ενόψει των αγώνων υποβιβασμού, δηλαδή να απομακρυνθεί όσο μπορεί περισσότερο από τις δυο τελευταίες θέσεις που απέχει μόλις ένα βαθμό.

Η Σβαρόφσκι Βάτενς βρίσκεται στην πέμπτη θέση στο +6 από την έβδομη θέση. Έχασε την τελευταία αγωνιστική εντός από την παντοδύναμη Σάλτσμπουργκ με 3-1 εντός έδρας αλλά πριν από το τελευταίο παιχνίδι είχε σερί με πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας για τους φιλοξενούμενους γιατί στις επόμενες τρεις αγωνιστικές έχει ν’ αγωνιστεί με ομάδες από την πρώτη τετράδα. Το χαρακτηριστικό της είναι πως έχει δεχτεί γκολ και στα εννέα παιχνίδια εκτός έδρας και τα οχτώ απο αυτά ολοκληρώθηκαν με τουλάχιστον τρία τέρματα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν πάνε αδιάφοροι στο παιχνίδι καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν ν’ απομακρυνθούν απο τις τελευταίες θέσεις. Κρατάμε το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.92 στο Pamestoixima.gr.

Βροχή από γκολ

Συνεχίζουμε στην ίδια χώρα. Η Βόλφσμπεργκερ είναι στην ένατη θέση με 20 βαθμούς. Εντός έδρας έχει την χαμηλότερη συγκομιδή της κατηγορίας με μόλις τέσσερις βαθμούς σε εννέα αγώνες. Έχει 9/9 goal/goal εντός έδρας, έχει ελπίδες για να περάσει στα play-off αλλά με αυτές τις επιδόσεις μέσα στο σπίτι της φαντάζει όνειρο απατηλό. Έβγαλε διπλό την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της έβδομης Αούστρια Κλάγκενφουρτ και βρέθηκε σε απόσταση βολής από την προνομιούχο έκτη θέση. Σκοράρει αλλά δύσκολα να μην δεχτεί τέρμα.

Η Ραπίντ Βιέννης βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την γηπεδούχο. Τρέχει σερί 4-1-1 και θέλει ένα-δυο καλά αποτελέσματα για να κλειδώσει την θέση της στην εξάδα και ν’ αρχίσει να κοιτάει ακόμα πιο ψηλά. Καλή η παρουσία της εκτός έδρας αναμένεται να μην βρει ιδιαίτερα προβλήματα να σκοράρει απέναντι στην χειρότερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας.

Με παράδοση στα πολλά γκολ οι δυο ομάδες. Κρατάμε το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.80 στο Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά: Στην έδρα φρούριο

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας στην Τσεχία. Η Σλάβια Πράγας συνεχίζει ακάθεκτη στην κορυφή με 47 βαθμούς σε 20 αγώνες. Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να ήρθε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της 13ης Τέπλιτσε αλλά στην έδρα της δεν αστειεύεται και μετράει 10/10 νίκες. Δεν υπάρχει μαξιλαράκι ασφαλείας παρά τις πολύ καλές της επιδόσεις καθώς στους δυο βαθμούς ακολουθούσε η Βικτόρια Πλζεν αλλά με την χθεσινή νίκη της πέρασε στην κορυφή. Έχει με διαφορά την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος εντός έδρας με 42 γκολ ενεργητικό ενώ ακολουθεί δεύτερη στην λίστα η Σπάρτα Πράγας με 24! Δεν θέλει απώλειες βαθμών μέχρι το ντέρμπι σε δυο εβδομάδες με την αντίπαλο της για τον τίτλο.

Η Σλοβάτσκο είναι στην τέταρτη θέση με 32 βαθμούς.  Δεν μπορεί ν’ αντιμετωπίσει τις ομάδες της πρώτης τριάδας αλλά ο στόχος της πρώτης εξάδας αν δεν αλλάξει κάτι με αρνητικό τρόπο θα επιτευχθεί σχετικά εύκολα. Μετράει επτά over 2,5 σε δέκα αναμετρήσεις εκτός έδρας με την άμυνα της να κάνει νερά. Τέσσερις ήττες εκτός έδρας όλες με over 2,5. Δεν είναι κακή ομάδα αλλά πετυχαίνει την γηπεδούχο σε μέρα που θα ψάξει από νωρίς να κλειδώσει την νίκη μετά την τελευταία απώλεια βαθμών.

 Κρατάμε από το παιχνίδι τον άσο και over 2,5 με απόδοση 2.07 στην Fonbet.

Ντέρμπι κορυφής

Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να βρισκόταν στην κορυφή της Bundesliga πριν την έναρξη της αγωνιστικής με συγκάτοικο αλλά πλέον είναι δεύετρη μετά την νίκη της Μπορούσια Ντόρντμουντ. Δεν είναι φέτος η ομάδα που είχαμε συνηθίσει άλλες χρονιές που θα είχε ήδη 10-15 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακή. Έβγαλε διπλό στο Παρίσι για το Champions League και καπάκια ηττήθηκε για το πρωτάθλημα με 3-2 στην έδρα της Γκλάντμπαχ σ ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Περιμένω απαντήσεις σήμερα από την πρωταθλήτρια στο ντέρμπι κορυφής. Έχει κάποια κενά διαστήματα στην άμυνα αλλά επιθετικά είναι άριστη. Πλέον δεύτερη αλλά  θα επιδιώξει να επανέλθει στην κορυφή.

Η Ουνιόν Βερολίνου κάνει σταθερά βήματα προόδου κάθε χρόνο. Θριάμβευσε απέναντι στον Άγιαξ την Πέμπτη και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Conference Στο πρωτάθλημα ισοβαθμεί στην κορυφή με την Μπάγερν Μονάχου και σίγουρα θέλει να αποφύγει την ήττα. Ωστόσο κάλλιστα μπορεί να σκοράρει και να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους. Προηγήθηκαν πέντε σερί νίκες για το πρωτάθλημα αλλά την τελευταία αγωνιστική έμεινε στο 0-0 με την Σάλκε. Κανείς δεν μπορεί πλέον να την ξεγράψει στην κούρσα για τον τίτλο με όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής

Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολύ καλή ομάδα και είναι ανεβασμένοι ψυχολογικά ενώ οι γηπεδούχοι περιμένω να ψάχνουν την νίκη από το πρώτο λεπτό χωρίς σκοπιμότητες. Κρατάμε το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 2.03 στην FonBet.

Τελικός… εξάδας

Πάμε στα δικά μας. Ο Άρης πέτυχε μεγάλη νίκη στην Κρήτη επί του ΟΦΗ με 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική και έκανε μεγάλο βήμα για τα play off. Είχαν προηγηθεί τρεις σερί ήττες από ΑΕΚ, Ιωνικό και Παναθηναϊκό για να λυτρωθεί στο Ηράκλειο. Αυτό όμως που τον χαρακτηρίζει φέτος είναι η αστάθεια, είναι δηλαδή ικανός για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο αποτέλεσμα. Εκτός από τον σημερινό αγώνα του απομένουν δυο βατοί αγώνες για να μην χάσει την θέση του στην εξάδα, απέναντι στην Λαμία εκτός, ενώ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα τελευταία αγωνιστική στην Θεσσαλονίκη. Εκτός οι Φαμπιάνο και Γραρσία.

Ο Ατρόμητος κέρδισε με 1-0 εντός έδρας τον Λεβαδιακό πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα ενώ έπαιζε από το 58′ με παίχτη παραπάνω. Είναι έξι βαθμούς πίσω από τον Άρη και ενώ εκκρεμή το παιχνίδι με την ΑΕΚ και ξέρει πως πρέπει να τα δώσει όλα για την νίκη για να έχει ελπίδες να μπει στην εξάδα. Η αλήθεια είναι ότι στηρίζεται πολύ στην έδρα του αλλά σε περίπτωση μη νίκης ουσιαστικά αποχαιρετάει το play-off.

Φαβορί είναι η ομάδα του Άρη αλλά στηριζόμαστε στο χαρακτήρα τελικού που έχει το παιχνίδι για τον Ατρόμητο και στην ανικανότητα των γηπεδούχων να δείξουν σταθερότητα στην αγωνιστική τους παρουσία. Πάμε με την μίνι έκπληξη του διπλού με απόδοση 7.60 στην Fonbet.

Καλή επιτυχία

Δείτε όλα τα προγνωστικά μου

Δυάδα απόδοσης 3.46
15:30
Αλτάχ - Σβαρόφσκι Βάτενς
Goal/goal & over 2,5
1.92
15:30
Βόλφσμπεργκερ - Ραπίντ Βιέννης
Goal/goal & over 2,5
1.80
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 4.38
16:00
Σλάβια Πράγας - Σλοβάτσκο
1 & over 2,5
2.07
18:30
Μπάγερν Μονάχου - Ουνιόν Βερολίνου
Goal/goal & over 2,5
2.12
BET: 20 units
Μονό
19:30
Άρης - Ατρόμητος
2
7.60
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις