Μπήκε δυναμικά στο 2023

Μπήκε δυναμικά στο 2023

Σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με αρκετές δυάδες από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, μικρό αλλά κέρδος είχαμε την Πέμπτη από τους αγώνες του Europa και του Conference League. Τα σουτ από τους Βίρτζ και Μπέκερ επαληθεύτηκαν από το ημίχρονο ενώ ο πρώτος σκόρερ στο «Ολντ Τράφορντ» ήταν ο Λεβαντόφσκι το οποίο μας πλήρωσε καλά. Επίσης το δυνατό μας σημείο με το αμφίτερμα μεταξύ Άγιαξ και Ουνιόν Βερολίνου δεν χρειάστηκε παραπάνω από 50 λεπτά για να μας πληρώσει. Στα σημερινά έχουμε αρκετά σημεία από όλο τον κόσμο. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με την Ντόρτμουντ η οποία παίζει εκτός με την Χόφενχαϊμ. Οι γηπεδούχοι μετράνε έντεκα παιχνίδια χωρίς νίκη και είναι οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Ντόρτμουντ παρουσίασε κάτι καλό και με την Χέρτα αφού την διέλυσε με 4-1. Αήττητη με το που μπήκε το 2023 και μάλιστα μόνο με νίκες. Επιλέγω τα δύο γκολ της Ντόρτμουντ αφού μοιάζει πιο σοβαρή από την Χόφενχαϊμ.

  • Μένουμε στην Γερμανία αλλά μία κατηγορία κάτω, στο παιχνίδι ανάμεσα στην Χόλσταϊν Κιλ και την Πάντερμπορν. Επιθετικές ομάδες και οι δύο για αυτό εξάλλου διαθέτουν από τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία. Θα βρουν από ένα γκολ και οι δύο ομάδες.

  • Στο νησί τώρα η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει την Νότιγχαμ Φόρεστ. Τα «σφυριά» προκρίθηκαν στο Conference League και δείχνουν να πατάνε καλά και στο πρωτάθλημα ασχέτως αν φέτος είναι στις χαμηλές θέσεις. Θα πάρω την νίκη της Γουέστ Χαμ σε ικανοποιητική απόδοση.

  • Επανέναρξη έχουμε και στην Τουρκία μετά τα φρικτά γεγονότα, με αρκετούς νεκρούς και αρκετούς τραυματίες. Στην Κωνσταντινούπολη λοιπόν, η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την Κόνιασπορ η οποία μετράει μεγάλο αρνητικό σερί. Η έδρα και η ποιότητα θα παίξει μεγάλο ρόλο και για αυτό θα πάρω τον άσο.

  • Ταξιδεύουμε στην Αυστρία και συγκεκριμένα στην Βιέννη, με την Αούστρια να αντιμετωπίζει την Χάρτμπεργκ. Έπαιξε τρομερό ποδόσφαιρο η Αούστρια αλλά έχασε από την Αούστρια Λουστενάου με το φτωχό 1-0. Διαθέτει καλή ομάδα αλλά φέτος είναι εκτός στόχων και σίγουρα μία θέση στην Ευρώπη θα ήταν κάτι καλό για να δικαιολογηθεί η κακή πορεία. Η Χάρτμπεργκ παλεύει για την σωτηρία αφού βρίσκεται σχεδόν στον πάτο του πρωταθλήματος. Δύσκολα θα δούμε την Αούστρια Βιέννης να χάνει.

  • Επίσης αυτήν που δύσκολα βλέπω να χάνει είναι η Λανς η οποία μπορεί να πηγαίνει σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι το Μονπελιέ, αλλά έχει δείξει γιατί είναι στην τετράδα. Τρομερό ποδόσφαιρο για ακόμη μία φορά και δίκαια πήρε την νίκη απέναντι στην Ναντ την προηγούμενη εβδομάδα. Ξανά ποντάρουμε στους φιλοξενούμενους οι οποίοι μας έχουν χαρίσει αρκετά ταμεία.

  • Στην Ελβετία τώρα έχουμε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι ανάμεσα σε Ζυρίχη και Γιουνγκ Μπόις. Πέρσι ήταν και οι δύο ομάδες στην κορυφή αλλά η περσινή πρωταθλήτρια, Ζυρίχη έκανε τραγικό ξεκίνημα που κατάφερε και έκλεισε την μισή χρονιά τελευταία. Πήρε τα πάνω της και σήμερα μπορώ να πω πως μπορεί να σκοράρει σε μία κακή αμυντικά Γιουνγκ Μπόις.

  • Τέλος κλείνουμε με το ματς της Ράτζα Καζαμπλάνκα που αντιμετωπίζει για το Αφρικανικό Champions League την Χορόγια από την Γουινέα. Έχει το 2/2 στους ομίλους χωρίς να δεχθεί γκολ η ομάδα από το Μαρόκο και εμείς θα επιλέξουμε ένα αντίστοιχο combo.

Κε τε λα Combo – Διπλό δώρο*, διπλή Fonbet απόλαυση!

Τι παίζουμε σήμερα

Δυάδα απόδοσης 2.51
14:00
Χόλσταϊν Κιλ - Πάντερμπορν
Goal/goal
1.55
16:30
Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ
Ντόρτμουντ over 1,5
1.63
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 3.15
17:00
Γουέστ Χαμ - Νότιγχαμ Φόρεστ
1
1.75
22:00
Μονπελιέ - Λανς
2
1.80
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.40
18:00
Αούστρια Βιέννης - Χάρτμπεργκ
1
1.60
18:00
Φενέρμπαχτσε - Κόνιασπορ
1
1.50
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.00
21:00
Ράτζα Καζαμπλάνκα - Χορόγια
1 & no goal
1.85
21:30
Ζυρίχη - Γιουνγκ Μπόις
Goal/goal
1.63
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις