Ζευγάρι φαβορί στο 2.45 και combo στο 2.95

Ζευγάρι φαβορί στο 2.45 και combo στο 2.95

Καλημέρα κουβανέζοι! Χθες η Ακρόπολις δε μας έκανε το χατίρι και παρόλο που προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, στη συνέχεια επέλεξε ένα παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και έχασε με ανατροπή στερώντας μας το Χ2 & over 1,5. Από την άλλη η Γιόνσεπινγκ είχε ένα εύκολο απόγευμα κερδίζοντας με 3-0 και επιβεβαιώνοντας εύκολα το 1.77 του 1 & over 1,5. Τέλος στο Εκουαδόρ, το over του 1.77 βγήκε στο 66όταν και η Ολμέδο μείωσε σε 2-1.

Απόψε θα εμπιστευτώ δύο παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με τις απαραίτητες καλύψεις, φτιάχνοντας μια δυάδα με απόδοση 2.45. Η Ισπανία υποδέχεται την Ουκρανία για τη 2η αγωνιστική του Nations League. Οι Ισπανοί στην 1η αγωνιστική κατάφεραν να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας στο… 96με το γκολ του Γκαγιά από την έδρα των Γερμανών. Από την άλλη οι Ουκρανοί κέρδισαν την Ελβετία με 2-1 στη μάχη των πιο «αδύναμων» του ομίλου. Απόψε είναι ένας αγώνας που οι Ισπανοί θέλουν πιο πολύ και οι Ουκρανοί θα προσπαθήσουν να μη χάσουν. Η ποιότητα των γηπεδούχων είναι δεδομένα μεγαλύτερη και εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν τους τρεις βαθμούς. Ο άσος κυμαίνεται στο 1.50 και είναι αρκετά καλός για να τον συνδυάσουμε με ένα ακόμα σημείο.

Ο αγώνας που θα συμπληρώσει το ζευγαράκι είναι ο έτερος του ομίλου μεταξύ Ελβετίας και Γερμανίας. Οι Γερμανοί έχασαν ένα παιχνίδι μέσα από τα χέρια τους και σε καμία περίπτωση δε θέλουν να ξεκινήσουν με 0/2. Όπως είπαμε και προχθές, στερούνται τους παίχτες της Μπάγερν αλλά και της Λειψίας. Αυτό όμως δε σημαίνει πως ένα ρόστερ με παίχτες σαν τους Σανέ, Βέρνερ, Κροος, Ντράξλερ  και πολλούς ακόμα είναι ασθενέστερο. Συνεχίζουν να διαθέτουν τρομερή ποιότητα και φυσικά μπορούν να πάρουν τη νίκη στην έδρα των Ελβετών. Οι γηπεδούχοι ωστόσο παίζουν με την πλάτη στον τοίχο γιατί ακολουθούν τον Οκτώβρη δύο εκτός έδρας αγώνες με Ισπανία και Γερμανία. Για κάλυψη στο διπλό θα βάλω και την ισοπαλία ανεβάζοντας την απόδοση με τουλάχιστον d;yo γκολ στον αγώνα. Το Χ2 & οver 1,5 προσφέρεται στο 1.63.

Για το τέλος άφησα τον αγώνα της Εθνικής στο Κόσοβο. Μέτρια η εικόνα της προχθές, έχοντας όμως κάποιες ευκαιρίες για γκολ. Πιστεύω πως σήμερα θα το βρει και δε θα ηττηθεί στο Κόσοβο, που δεν είναι δα και κανένα φόβητρο. Οι ομάδες θα είναι πιο προσεκτικές στην αρχή και ίσως όσο περνάει η ώρα να παίρνουν και μεγαλύτερα ρίσκα. Θα πάω λοιπόν σε ένα combo με το Χ2 της εθνικής, over 1,5 γκολ στο παιχνίδι, αλλά under 1,5 στο 1ο ημίχρονο.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε!

Δυάδα (απόδοσης 2.45)

21:45 Ισπανία – Ουκρανία: 1 (1.50)

21:45 Ελβετία – Γερμανία: Χ2 & over 1,5 (1.63)

Combo

21:45 Κόσοβο – Ελλάδα: Χ2 & under 1,5 στο 1ο ημίχ & over 1,5 αγώνα (2.95)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις