Super League: Άρης-Ατρόμητος για… playoffs με ενισχυμένες αποδόσεις* στο Pamestoixima.gr

Super League: Άρης-Ατρόμητος για... playoffs με ενισχυμένες αποδόσεις* στο Pamestoixima.gr

Η δράση στη Super League συνεχίζεται με ενισχυμένες αποδόσεις* και μια σούπερ προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση στο Pamestoixima.gr!

Η 24η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται και στο επίκεντρο είναι η αναμέτρηση του Άρη με τον Ατρόμητο, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (26/02, 19:30), στην οποία οι Θεσσαλονικείς χρειάζονται απαραίτητα τη νίκη.

Άρης-Ατρόμητος με ενισχυμένες αποδόσεις* στο Pamestoixima.gr

Οι «κίτρινοι», στη μετά Πάρντιου εποχή, αναζητούν την συνέχεια στα καλά αποτελέσματα, μετά και τη νίκη που έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα του ΟΦΗ (0-3). Κι έχουν ένα λόγο παραπάνω να θέλουν τη νίκη, διότι έτσι «κλειδώνουν» αυτόματα μια θέση στην εξάδα και τα playoffs.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος έχει ανάγκη από μια καλή εμφάνιση, ειδικά εκτός έδρας, μετά και το 1-0 με τον Λεβαδειακό στο Περιστέρι. Σε περίπτωση που νικήσει, θα βάλει στο «κόλπο» για εξάδα θα μπει και ο Παναιτωλικός.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις ενισχυμένες αποδόσεις* στην επίτευξη πρώτου γκολ πριν το 40ο λεπτό και ακριβές σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

Όλα τα ματς της Super League στο Pamestoixima.gr με Ενισχυμένη Απόδοση** στο Τελικό Αποτέλεσμα

Σούπερ Προσφορά* Δωρεάν Χωρίς Κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Οι αγώνες του Champions League παίζονται στο Pamestoixima.gr με πληθώρα στοιχηματικών επιλογών και με μια σούπερ προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Weekly Pass στο Pamestoixima.gr και παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Η αγωνιστική δράση δεν σταματά ποτέ! Οι αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και πολλά ακόμα αθλήματα είναι εκεί καθημερινά και υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις! Για να απολαύσεις ακόμα περισσότερο τα αθλητικά δρώμενα σε όλο τον πλανήτη, με το Weekly Pass του Pamestoixima.gr παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα αθλητικά γεγονότα!

Τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμαBet Builder*Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα – Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις