ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

COSMOTE TV: Εβδομάδα ντέρμπι με Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα & Ρέιντζερς - Σέλτικ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

COSMOTE TV: Εβδομάδα ντέρμπι με Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα & Ρέιντζερς - Σέλτικ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

COSMOTE TV: Εβδομάδα ντέρμπι με Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα & Ρέιντζερς - Σέλτικ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

COSMOTE TV: Εβδομάδα ντέρμπι με Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα & Ρέιντζερς – Σέλτικ

OTE: 24 χιλιάδες νέες συνδέσεις στην Cosmote TV στο Δ' τρίμηνο του 2021

19 παιχνίδια με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και άλλα «αστέρια» του NBA έρχονται στα κανάλια COSMOTE SPORT. Στην COSMOTE TV η εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια στον

Λίγο πριν την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ισπανίας, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα μονομαχούν στο «γήπεδο» της COSMOTE TV, διεκδικώντας βήμα πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό του Copa del Rey. Ο αγώνας θα μεταδοθεί την Πέμπτη 2/3 στις 22.00, από το COSMOTE SPORT 3HD. Στη μάχη της 1ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ισπανίας, ρίχνεται και το ζευγάρι Οσασούνα-Μπιλμπάο (Τετάρτη 1/3, 22.00, COSMOTE SPORT 3HD).

Στην COSMOTE TV «παίζει» και το παραδοσιακό «Old Firm» ντέρμπι της Σκωτίας ανάμεσα στη Ρέιντζερς και τη Σέλτικ. Οι δυο ομάδες κοντράρονται στον τελικό του Viaplay Cup για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν, το απόγευμα της Κυριακής 26/2 (17.00, COSMOTE SPORT 3HD).

Ντέρμπι περιλαμβάνει και το «μενού» της Serie A, με πρωταγωνίστριες τη Μίλαν και την Αταλάντα (Κυριακή 26/2, 21.45, COSMOTE SPORT 1HD & COSMOTE SPORT 4K). Οι «ροσονέρι» βρίσκονται μια νίκη μακριά από τη 2η στη βαθμολογία Ίντερ, η οποία φιλοξενείται την ίδια μέρα στις 13.30 από την Μπολόνια (COSMOTE SPORT 3HD). Επίσης, η πρωτοπόρος Νάπολι θα κοντραριστεί εκτός έδρας με την Έμπολι (Σάββατο 25/2, 19.00, COSMOTE SPORT 3HD).

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα «ταξιδέψουν» μέσα από τα κανάλια COSMOTE SPORT και στα γήπεδα της Πορτογαλίας για την 22η αγωνιστική της Liga Portugal Bwin, καθώς και σε αυτά της Αγγλίας, για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας (Emirates FA Cup) και την 34η αγωνιστική του Sky Bet EFL Championship. Εκτός ευρωπαϊκών συνόρων, η ποδοσφαιρική δράση θα οδηγήσει τους συνδρομητές της COSMOTE TV στα γήπεδα της Νότιας Αμερικής, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το Recopa Sudamericana. Όπως κάθε εβδομάδα, οι τηλεθεατές θα δώσουν ραντεβού με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μαζί με τη νέα του ομάδα, Αλ Νασρ, ρίχνεται στη μάχη της 18ης αγωνιστικής της Roshn Saudi League.

Πλούσιο θέαμα από τα παρκέ του NBA με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Για άλλη μια εβδομάδα, η COSMOTE TV θα φιλοξενήσει κορυφαίες αναμετρήσεις από τον μαγικό κόσμο του NBA. Οι λάτρεις της «πορτοκαλί θεάς» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT, 19 δυνατά παιχνίδια με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και όλα τα μεγάλα «αστέρια» του καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο.

Στην επιστροφή τους από το AllStar Weekend, οι φορμαρισμένοι Μιλγουόκι Μπακς υποδέχονται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Fiserv Forum τους σκληροτράχηλους Μαϊάμι Χιτ (Σάββατο 25/2, 02.30, COSMOTE SPORT 4HD) και τους Φοίνιξ Σανς (Κυριακή 26/2, 20.00, COSMOTE SPORT 4HD). Ξεχωρίζουν, ακόμη, οι αναμετρήσεις Λέικερς-Ουόριορς (Παρασκευή 24/2, 05.00, COSMOTE SPORT 4HD), Σίξερς-Σέλτικς (Κυριακή 26/2, 03.30, COSMOTE SPORT 4HD), Μάβερικς-Λέικερς (Κυριακή 26/2, 22.30, COSMOTE SPORT 5HD), αλλά και η επίσκεψη των Μπακς στην έδρα των Νετς (Τετάρτη 1/3, 02.30, COSMOTE SPORT 4HD).

Με τον Λευτέρη Πετρούνια στον τελικό των κρίκων

Αφού κατέκτησε την πρώτη θέση στα προκριματικά για τον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής “Turnier der Meister” του Κότμπους, ο Λευτέρης Πετρούνιας πήρε το εισιτήριο για τον τελικό των κρίκων και διεκδικεί το πρώτο του μετάλλιο για το 2023. O τελικός των κρίκων είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 25/2 στις 17.15 με τηλεοπτικό προορισμό το COSMOTE SPORT 9HD. Από το ίδιο κανάλι θα μεταδοθούν και οι υπόλοιποι τελικοί του Κότμπους, το διήμερο 25-26/2 (15.00).

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις