ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

«Μερένχες» εναντίον «κολτσονέρος» στο 2.65

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

«Μερένχες» εναντίον «κολτσονέρος» στο 2.65

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

«Μερένχες» εναντίον «κολτσονέρος» στο 2.65

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

«Μερένχες» εναντίον «κολτσονέρος» στο 2.65

Προγνωστικά

Επιλογές σε γκολ, σημεία και συνδυαστικά με υψηλές αποδόσεις από τον #Bats για αυτό το Σάββατο.

Το ντέρμπι της Μαδρίτης ξεχωρίζει στα σημερινά προγνωστικά μας από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Προγνωστικά: Λειψία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Ξεκίνημα από την Bundesliga και τα ματς των 16:30. Η πέμπτη Λειψία υποδέχεται την έκτη Άιντραχτ Φρανκφούρτης, σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι έχουν 39 βαθμούς κι οι φιλοξενούμενοι 38, απέχοντας μόλις τέσσερις και πέντε βαθμούς από την κορυφή αντίστοιχα. Με τις διαφορές να είναι τόσο οριακές, κάθε παιχνίδι μεταξύ των ομάδων της πρώτης εξάδας αποκτά τεράστια σημασία.

Σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση η Λειψία, μετά το 1-1 με τη Μάντσεστερ Σίτι για τους «16» του Champions League. Στο πρώτο ημίχρονο πήγε με φουλ αμυντικό πλάνο και βρέθηκε να χάνει άνετα. Όταν ο Ρόζε επανέφερε την ομάδα του στις «αρχικές ρυθμίσεις», δηλαδή στο πιεστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο, αυτή ισοφάρισε και κόντραρε στα ίσα την αντίπαλό της. Κάτι τέτοιο περιμένουμε κι εδώ, αλλά από την αρχή.

Στην αντίπερα όχθη, η Άιντραχτ είναι με το ένα πόδι εκτός συνέχειας. Ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της από τη Νάπολι και το τελικό σκορ μάλλον είναι κολακευτικό για αυτήν. Είχε ρόλο κομπάρσου, με τους Ιταλούς να χάνουν πλειάδα ευκαιριών, συμπεριλαμβανομένου κι ενός πέναλτι. Συν τοις άλλοις, έχασε και τον Κόλο Μουανί ενόψει της ρεβάνς λόγω κόκκινης κάρτας. Μάλλον δεν μπορεί να υπολογίζει σε συνέχεια της ευρωπαϊκής της πορείας, οπότε πρέπει να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα.

Αμφότερες παίζουν ανοιχτά, αμφότερες ψάχνουν τη νίκη, αμφότερες βγάζουν μια αφέλεια ορισμένες φορές στο παιχνίδι τους. Επομένως αναμένουμε ένα ανοιχτό ματς με αρκετά γκολ και θέαμα και πηγαίνουμε με το over 3,5 που πληρώνει 2.70 στη Novibet.

Χόφενχαϊμ – Ντόρτμουντ

Θα ασχοληθούμε με ένα ακόμα παιχνίδι της Bundesliga, αυτό ανάμεσα στην Χόφενχαϊμ και την Ντόρτμουντ. Η μέρα με τη νύχτα είναι οι δύο ομάδες, καθώς πρόκειται για τη μάχη της πιο ντεφορμέ με την πιο φορμαρισμένη στη Γερμανία. Οι γηπεδούχοι έχουν απολογισμό 0-1-6 στα τελευταία επτά ματς, την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι μετρούν οκτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Προφανώς αυτά τα σερί θα σταματήσουν κάποια στιγμή. Θα έρθει αυτή η στιγμή στη μεταξύ τους συνάντηση; Μοιάζει πολύ δύσκολο αυτό. Οι μπουκ πάντως σε αυτό ποντάρουν κι εμείς δε γίνεται να μην το εκμεταλλευτούμε. Και μόνο η προοπτική για τους Βεστφαλούς να ανεβούν στην κορυφή της βαθμολογίας με νίκη, περιμένοντας την αναμέτρηση Μπάγερν – Ουνιόν αύριο για να δουν ποιος θα τους ακολουθήσει, μας ωθεί προς τα δεξιά. Το διπλό με over 1,5 με απόδοση 2.10 στη Novibet μπαίνει στις επιλογές μας.

Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Ώρα μηδέν για τη Γουέστ Χαμ και τον Ντέιβιντ Μόγες, στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι Λονδρέζοι βρίσκονται στη 18η θέση με 20 βαθμούς, δύο περισσότερους από την ουραγό Σαουθάμπτον και έναν λιγότερο από τη 16η Έβερτον. Ο Σκωτσέζος τεχνικός βρίσκεται υπ’ ατμόν, με την σημερινή αναμέτρηση να κρίνει το αν θα παραμείνει ή όχι στον πάγκο της ομάδας.

Απέναντί τους βρίσκουν μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα. Η Νότιγχαμ προσπαθεί να εδραιωθεί στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας και με αποτελέσματα όπως το 1-1 με την Σίτι την προηγούμενη εβδομάδα εμπνέει εμπιστοσύνη πως θα καταφέρει να εξασφαλίσει εύκολα την παραμονή. Ακόμα έχει πολύ δρόμο πάντως, καθώς βρίσκεται μόλις στο +5 από τις θέσεις του υποβιβασμού. Τα εκτός έδρας ματς αποτελούν «αγκάθι» για αυτήν, αλλά ακόμα κι αν δε φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Λονδίνο μπορεί να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο. Υπάρχει αξία στο 2.05 της Fonbet για το αμφίτερμα.

Κε τε λα Combo – Διπλό δώρο*, διπλή Fonbet απόλαυση!

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης για το μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της La Liga. Στον απόηχο του εκκωφαντικού 5-2 (κι ενώ έχανε με 2-0) επί της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», η «βασίλισσα» θέλει να συνεχίσει τις νίκες. Απέναντί της αυτή τη φορά μια ομάδα με πολύ πιο σφιχτή άμυνα, που συνήθως την κρατάει σε χαμηλά επίπεδα όσον αφορά το σκοράρισμα.

Πάντως, η Ρεάλ εντός έδρας έχει εντυπωσιακή παράδοση απέναντι στην συμπολίτισσα, καθώς στα τελευταία εννιά μεταξύ τους ματς στο «Μπερναμπέου» έχει απολογισμό 4-5-0. Φέτος, την κέρδισε στο ματς του πρώτου γύρου με 2-1 και εντός έδρας στο κύπελλο με 3-1, στη διαδικασία της παράτασης (1-1 στην κανονική διάρκεια). Μπορεί η Ατλέτικο να μπαίνει φορμαρισμένη σε αυτό το παιχνίδι, αλλά φέτος δε μοιάζει ικανή να ανταγωνιστεί την ομάδα του Αντσελότι. Θα πάρουμε τον άσο με under 3,5, με απόδοση 2.65 στη Fonbet.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
16:30
Λειψία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Over 3,5
2.70
BET: 15 units
Combo
16:30
Χόφενχαϊμ – Ντόρτμουντ
2 & over 1,5
2.10
BET: 20 units
Μονό
17:00
Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ
Goal/goal
2.05
BET: 20 units
Combo
19:30
Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης
1 & under 3,5
2.65
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις