Ξεκίνημα εβδομάδας με ενισχυμένες αποδόσεις

Ξεκίνημα εβδομάδας με ενισχυμένες αποδόσεις

Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Δευτέρας (27/02).

Στη Λισαβόνα η Σπόρτινγκ περιμένει την Εστορίλ (21:00) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Liga Portugal. Τα «λιοντάρια» (41 βαθμοί) παρακολουθούν από… απόσταση τη μάχη της κορυφής και για να μπορέσουν να κοιτάξουν ψηλότερα, έχουν άμεση ανάγκη από νίκες. Προέρχονται από τη νίκη-πρόκριση στο Europa League επί της Μίντιλαντ (4-0).

Η Εστορίλ από την πλευρά της δίνει τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού (22 βαθμοί), έχοντας μέχρι στιγμής διαφορά ασφαλείας. Βέβαια, το ζητούμενο είναι να διασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη σωτηρία της.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Εστορίλ 1:1.23 Χ:6.50 2:12.25

Στη Ρώμη η Λάτσιο υποδέχεται την Σαμπντόρια (21:45) για την 24η αγωνιστική της Serie A, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους.

Οι «λατσιάλι» (42 βαθμοί) θέλουν να εδραιωθούν στις ευρωπαϊκές θέσεις και να διατηρηθούν σε απόσταση βολής από την πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Champions League, ενώ η ομάδα της Γένοβας (11 βαθμοί) βρίσκεται σε δεινή βαθμολογικά θέση, αναζητώντας βαθμούς που θα τη διατηρήσουν ζωντανή στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού.

Λάτσιο – Σαμπντόρια 1:1.48 Χ:4.40 2:7.20

Για την 23η αγωνιστική της La Liga η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Χετάφε (22:00).

Η ευρωπαϊκή προοπτική της επόμενης σεζόν για το «κίτρινο υποβρύχιο» είναι στον… αέρα και η αναμέτρηση με τη Χετάφε είναι σημαντική. Το αρνητικό σερί των 4 ηττών εξηγεί το χαμένο έδαφος για τη Βιγιαρεάλ (31 βαθμοί), η οποία πανηγύρισε για τελευταία φορά στις 22/01 με τη Χιρόνα (1-0). Έτσι, η επιστροφή στις επιτυχίες αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Η ομάδα της Μαδρίτης από την άλλη δίνει μάχη… επιβίωσης (22 βαθμοί) και κάθε βαθμός μετράει πολλαπλά. Τον Φεβρουάριο είναι αήττητη, με τη νίκη επί της Βαλένθια (1-0) την προηγούμενη αγωνιστική να δίνει ψυχολογία πέραν της βαθμολογικής ανάσας.

Βιγιαρεάλ – Χετάφε 1:1.71 Χ:3.70 2:5:45

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις