Τότεναμ – Τσέλσι με ανανεωμένο Bet Builder

Τότεναμ – Τσέλσι με ανανεωμένο Bet Builder

Τότεναμ – Τσέλσι με ανανεωμένο Bet Builder

Το ντέρμπι στο Λονδίνο ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι κλέβει την παράσταση την Κυριακή (15:30) στην 25η στροφή της Premier League. Η ήττα απαγορεύεται και για τις δύο ομάδες όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για λόγους γοήτρου. 

Η Τότεναμ με 42 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας (13-3-8), αλλά με δεδομένο ότι η Νιούκαστλ την ακολουθεί «καίγεται» για το «τρίποντο» της νίκης. Σε αντίθετη περίπτωση ελλοχεύει ο κίνδυνος να χάσει το βαθμολογικό πλεονέκτημα για την κατάκτηση μια θέσης που οδηγεί στο ερχόμενο Champions League. 

Οι «Spurs» την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν 2-0 της Γουέστ Χαμ. Το θετικό ήταν ότι η ομάδα του Αντόνιο Κόντε διατήρησε το «μηδέν» στην άμυνα, όμως το παράδοξο ήταν ότι ο Χάρι Κέιν δεν βρήκε δίχτυα. Το βαρύ πυροβολικό της Τότεναμ στην Premier League μετράει 17 γκολ σε 23 συμμετοχές και αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για τις αντίπαλες άμυνες. 

Τότεναμ – Τσέλσι 1:2.50 Χ:3.40 2:2.85

Η Τσέλσι βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας στο -11 από την 4η θέση και συμπλήρωσε 4 σερί ματς χωρίς νίκη με 3 ισοπαλίες και μία ήττα. Ο Γκράχαμ Πότερ ψάχνει τρόπο να βάλει τέλος στα «σκαμπανεβάσματα» της ομάδας του, προκειμένου να ξεκινήσει η αντεπίθεση με στόχο τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Στους «μπλε» κυριαρχεί επιθετική δυστοκία, αφού στα τελευταία 6 ματς στην Premier League έχουν σκοράρει μόλις 3 γκολ! Η έλευση του Ζοάο Φέλιξ «ομόρφυνε» δημιουργικά το παιχνίδι της ομάδας, όμως στο ρόστερ δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης με διψήφιο αριθμό γκολ στην Premier League. Ενδεικτικά ο Χάβερτς είναι πρώτος σκόρερ με μόλις 5 τέρματα. 

Πάντως, στο «head to head» η Τσέλσι έχει τον πρώτο λόγο. Η Τότεναμ έχει να νικήσει τους «μπλε» σε παιχνίδι της Premier League από τον Νοέμβριο του 2018  κι έκτοτε οι «μπλε» μετρούν 6 νίκες και 2 ισοπαλίες. 

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα ντέρμπι της Premier League όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις