ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Κυριακάτικα γκολ στη Νότια Κορέα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Κυριακάτικα γκολ στη Νότια Κορέα

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει πολύ ζουμί η Championship

προγνωστικά βόλεϊ

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά στοιχήματος

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Κυριακάτικα γκολ στη Νότια Κορέα

Κυριακάτικα γκολ στη Νότια Κορέα

Χαιρετώ άπαντες τους απανταχού κουβανέζους. Ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλά. Όπως κάθε σαββατοκύριακο, έτσι και σήμερα συνεχίζουμε, για να ολοκληρώσουμε τη βόλτα μας στα γήπεδα του κόσμου και αυτό το διήμερο.

Στη Νότια Κορέα ήμασταν χθες, εκεί θα παραμείνουμε και σήμερα. Πριν όμως περάσουμε στο ψητό και κάνοντας ένα γρήγορο απολογισμό των δύο χθεσινών μας προτάσεων, καταφέραμε και πάλι, να αποκομίσουμε κέρδος.

https://www.facebook.com/radiopoulos/posts/10221963669697358

Μπορεί η ήττα της Τζέονμπουκ να πόνεσε, αλλά ήταν απόλυτα δικαιολογημένη. Όταν κάνεις όνειρα τίτλου και δεν εμφανίζεσαι στο γήπεδο, ακόμα και ερασιτεχνική ομάδα μπορεί, να σε κερδίσει. Η προετοιμασία της ομάδας αγωνιστικά και ψυχολογικά από το Μοράις έμεινε προφανώς μόνο στη θεωρία, αφού σε καμία στιγμή του αγώνα δεν φάνηκε η ποιοτική υπεροχή της. Κάπως έτσι το πρωτάθλημα φαίνεται, να καταλήγει στην Ουλσαν.

Ευτυχώς όμως η ανάλυση της δεύτερης πρότασης μας δικαίωσε απόλυτα. Γκιέονγκναμ και Τζετζού μοιράστηκαν εντυπώσεις, γκολ και βαθμούς, χαρίζοντας στους θεατές ένα χορταστικό 3-3, ενώ εμείς πληρωθήκαμε και τη μεγαλύτερη εκ των δύο προτεινόμενων απόδοση στο 2.50, κλείνοντας την ημέρα με μικρό κέρδος.

Πρωινό με γκολ εκατέρωθεν

Με τα δύο παιχνίδια, που ολοκληρώνουν τη 19η αγωνιστική ημέρα της K1, θα ασχοληθούμε και σήμερα. Η αρχή θα γίνει στις 11:30 στην επαρχία της Γκάνγκγουον, εκεί που η τοπική ομάδα φιλοξενεί την ουραγό στη βαθμολογία ομάδα της Ίντσεον.

Εδραιωμένοι πλέον στη πρώτη 6άδα του βαθμολογικού πίνακα οι γηπεδούχοι τρέχουν ένα αήττητο σερί 5 αγώνων, με πιο πρόσφατη επιτυχία τη νίκη τους εκτός έδρας εναντίον των πρωταθλητών της Τζέονμπουκ. Η ομάδα διατηρεί αυστηρά εγχώριο κορμό νεαρών ποδοσφαιριστών και ήδη κάνει βήματα προόδου, τρέχοντας ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ από πέρσι. Λογικές και οι μεταπτώσεις στην απόδοσή της, αλλά το τελευταίο διάστημα δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη τελευταία θέση και αν δεν καταφέρουν, να κλείσουν τη διαφορά των 6 βαθμών από τη προτελευταία Σουγόν στις εναπομείνασες 9 αγωνιστικές, τότε θα ακολουθήσουν τη Σανγκζού στη Κ2. Πολύ μαχητική ομάδα, πάντα δίνει τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα, αλλά η έλλειψη ποιότητας και λύσεων στο ρόστερ, την έχουν φέρει σε δεινή θέση.

Κρίνοντας τη μέχρι στιγμής πορεία των δύο αντιπάλων, εύκολα μπορεί κάποιος να στηρίξει τους γηπεδούχους. Προσωπικά δεν θεωρώ ξεγραμμένη την Ίντσεον, όσο και αν έχει τόσο δύσκολη αποστολή σε μια τόσο δυνατή έδρα. Η ανάγκη της για βαθμούς σίγουρα θα την ωθήσει να σκοράρει, κάτι που περιμένω αντίστοιχα και από τους γηπεδούχους. Θα πληρώσω για το αμφίτερμα λοιπόν και όχι για τον τελικό νικητή.

Στις 13:00 η αγωνιστική ολοκληρώνεται με μια πιθανή πρόωρη στέψη του νέου πρωταθλητή. Η Ουλσαν υποδέχεται την ομάδα της Γκουανζού, με τους μεν γηπεδούχους, να θέλουν, να διευρύνουν τη διαφορά τους στο +7 από τη δεύτερη Τζέονμπουκ και τους φιλοξενούμενους, να έρχονται με άγριες διαθέσεις, μετά την εμφατική τους εμφάνιση και τα 6 γκολ που φιλοδώρησαν τη Νταεγού.

Τα τελευταία χρόνια οι μεταξύ τους αναμετρήσεις ήταν οριακές και αμφίρροπες. Ακόμα και στη φετινή σεζόν και το παιχνίδι του πρώτου γύρου το ματς έληξε ισόπαλο 1-1, αποτέλεσμα που επιβεβαιώθηκε για τέταρτη φορά στις τελευταίες πέντε κόντρες τους ανεξαρτήτως έδρας.

Για τους γηπεδούχους το ανέλπιστο δεύτερο συνεχόμενο δώρο της Τζέονμπουκ, μετά τη χθεσινή της ήττα, σίγουρα θα έχει επιφέρει ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας, αφού ο τίτλος πλέον είναι πολύ κοντά. Κακά τα ψέματα η πρώτη θέση είναι απόλυτα δίκαιη μέχρι στιγμής για μια ομάδα, η οποία από πέρσι κυνηγά μανιωδώς τη κορυφή. Διαθέτει τη καλύτερη άμυνα και επίθεση και με μια ενδεχόμενη νίκη σήμερα, τα πράγματα απλοποιούνται σε μεγάλο βαθμό.

Οι φιλοξενούμενοι της Γκουαντζού τρέχουν ένα αήττητο σερί 5 αγώνων και με πρωταγωνιστές το βραζιλιάνικο δίδυμο των Φελίπε και Γουίλιαν, οι οποίοι συνδυάζονται πλέον με κλειστά μάτια, αρχίζει εσχάτως και παράγει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Η άμυνα της παραμένει προβληματική αλλά όσο η επιθετική της λειτουργία παράγει φάσεις και γκολ, έρχονται και οι απαραίτητοι βαθμοί που την κρατούν μακριά από περιπέτειες.

Και εδώ η πρώτη ανάγνωση δίνει εύκολα τη νίκη των γηπεδούχων ως φαβορί. Παρόλα αυτά σήμερα θα προτιμήσω, να ψάξω από ένα γκολ εκατέρωθεν, με δεδομένη την επιθετική δυναμική και των δύο αντιπάλων. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται με φόρα και χωρίς άγχος, με τους μεσοεπιθετικούς της σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ και η αντίστοιχη των γηπεδούχων δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Από ένα γκολ λοιπόν εκατέρωθεν και μακάρι να κερδίσει η Ουλσαν που είναι και προσωπική συμπάθεια μου.

Δυάδα απόδοσης (3.24)

11:30 Γκάνγκγουον – Ίντσεον: Goal/goal (1.80)

13:00 Ουλσάν – Γκουάνγζου: Goal/goal (1.80)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις