Καυτά φαβορί με γκολ έως 5.46

προγνωστικά

Υψηλής απόδοσης προγνωστικά Σαββάτου από τον #TheMagician με μοναδικό σκοπό το μέγιστο κέρδος του αναγνώστη

Καλημέρα σας. Ωραία μας πήγε η μεσοβδόμαδα αφού πέρασαν όλες οι δυάδες μας. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Γηπεδούχοι σε χειμερία νάρκη

Η Χοφενχάιμ έχει βαλθεί να βγάλει τα μάτια της μόνη της. Την ενδέκατη αγωνιστική ήταν τέταρτη στην βαθμολογία και σήμερα όπου θα παιχτεί η 22η είναι στην 15η θέση με 19 βαθμούς. Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα μετράει εννέα ήττες και δυο ισοπαλίες και αν προσθέσουμε και το κύπελλο φθάσαμε στα δέκα χαμένα παιχνίδια. Το παράδοξο είναι ότι βρίσκει δίχτυα στους αγώνες της αλλά η άμυνα, η οποία είναι η τρίτη χειρότερη στην κατηγορία εμφανίζει σημάδια διάλυσης. Η ομάδα προσπαθεί για το restart αλλά κάτι τέτοιο δεν ενδείκνυται με την σημερινή της αντίπαλο.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική της περίοδο μέχρι στιγμής μέσα στην χρονιά. Πετάει από νίκη σε νίκη και πλέον ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Μπάγερν Μονάχου και την Ουνιόν Βερολίνου με 43 βαθμούς. Μετράει έξι συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και με την εντός έδρας νίκη επί της Τσέλσι για το Champions League  φθάνουμε τις επτά. Αποδίδει γρήγορο και αποδοτικό ποδόσφαιρο και διαθέτει επιθετική πολυφωνία. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα δεν μπορεί παρά να δώσει βαρύτητα σε κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα αφού έχει ελπίδες κατάκτησης του.

Οι γηπεδούχοι σκοράρουν αλλά παραπαίουν αμυντικά. Οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν ως ομάδα και μπορούν να κατακτήσουν την νίκη. Θα κρατήσουμε το διπλό και over 1,5 με απόδοση 1.95 στην Fonbet.

Με την αύρα του φαβορί

Μεταφερόμαστε στο νησί. Η Λέστερ είχε δυο σερί νίκες αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της έκατσε μάλλον βαριά και ηττήθηκε με 3-0 εκτός έδρας. Βασικά είχε πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, δεν τα κατάφερε στην αρχή του παιχνιδιού και μετά ανέλαβε δράση ο Ράσφορντ που σκόραρε δις. Υπάρχουν κάποια σημάδια βελτίωσης αφού εδώ και αρκετό καιρό η ομάδα κινείται εκτός ζώνης υποβιβασμού χωρίς ωστόσο να νιώθει ασφάλεια με τους τέσσερις βαθμούς που την χωρίζουν. Άνευ επιλογής η Λέστερ που ψάχνει για βαθμούς χωρίς την πολυτέλεια επιλογής αντιπάλου. Βρίσκεται σε καλό φεγγάρι με ωραίο ποδόσφαιρο και βγάζει αρκετές έως πολλές φάσεις για γκολ.

Η Άρσεναλ πέρασε μια δύσκολη περίοδο με τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη. Αυτό το μικρό σερί ολοκληρώθηκε νικώντας την Άστον Βίλα εκτός έδρας με 4-2. Ήρθαν δύσκολα οι τρεις βαθμοί καθώς προηγήθηκε στο 93′ με αυτογκόλ του Μαρτίνεζ (Τ) και στο 98ο λεπτό ο Μαρτινέλι έγραψε το τελικό σκορ. Εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι και είναι μόνη πρώτη στην κορυφή στο+2 και με αγώνα λιγότερο. Δεν μπορεί να περιμένει άλλα δώρα από αντιπάλους και πρέπει να ξαναεμφανιστεί με πειστικό αγωνιστικό της πρόσωπο για να έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ανεβασμένη η αγωνιστική απόδοση της Λέστερ τελευταία. Παραμένει πολύ καλή επιθετικά η Άρσεναλ αλλά με προβλήματα να έχουν εμφανιστεί στην άμυνα. Επιλέγουμε το goal/goal  και over 3,5 με απόδοση 2.80 στην Fonbet.

Κε τε λα Combo – Διπλό δώρο*, διπλή Fonbet απόλαυση!

Προγνωστικά: Παραμένει σε τροχιά τίτλου

Η Άλκμααρ έχασε στο 90′ τον βαθμό της ισοπαλίας την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της Φέγενορντ όπου ηττήθηκε με 2-1 και απομακρύνθηκε από την κορυφή πέντε βαθμούς. Επιθετική ομάδα είτε παίζει εντός έδρας είτε εκτός. Στο γήπεδο της χάνει δύσκολα με μόλις μια ήττα σε δέκα αγώνες. Έχει μεγάλη ευκαιρία σήμερα με νίκη να παραμείνει κοντά στην κορυφή ή και να μειώσει την διαφορά από την πρωτοπόρο Φέγενορντ. Πέντε νίκες εντός με τις τέσσερις να συνδυάζονται με over 2,5. Απών θα είναι ο δεύτερος σκόρερ Ντε Βιτ.

Αντίπαλος θα είναι η ουραγός του βαθμολογικού πίνακα Καμπούρ. Από ήττα σε ήττα το πάει η ομάδα του 35χρονου Ολλανδού τεχνικού Ούλτε φθάνοντας τις εννέα στα τελευταία δώδεκα ματς πρωταθλήματος. Με 13 βαθμούς σε 22 αγώνες και την σωτηρία να απέχει επτά βαθμούς το μέλλον της στην μεγάλη κατηγορία φαίνεται αβέβαιο. Το παλεύει να κερδίσει βαθμούς με μικρομεσαίες ομάδες αλλά απέναντι στους μεγάλους αδυνατεί να προβάλει αντίσταση.

Οι γηπεδούχοι θα πάρουν από νωρίς τα ηνία του αγώνα. Αναμένεται να κερδίσουν σχετικά εύκολα και με την απουσία του δεύτερου σκόρερ τους ο Παυλίδης θα πάρει επιθέσεις. Επιλέγουμε τον άσο και over 2,5 και να σκοράρει ο Παυλίδης με απόδοση 2.37 στην stoiximan.

Δύσκολη έξοδος για τους πρωτοπόρους

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας στην Ελβετία. Η Ζυρίχη έχει πάρει τα πάνω της στα τελευταία παιχνίδια. Είναι αήττητη στους τελευταίους έξι αγώνες πρωταθλήματος με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες για πρώτη φορά στη σεζόν. Ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας αλλά από εκεί δεν έχει απομακρυνθεί πολύ καθώς απέχει μόλις δυο βαθμούς. Μπορεί να είναι έξι πίσω από την Λουγκάνο που έχει ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά πρώτα πρέπει να απαλλαγεί από το άγχος του υποβιβασμού. Βέβαια το επίπεδο δυσκολίας κορυφώνεται σήμερα που θα αντιμετωπίσει την καλύτερη ομάδα της χώρας.

Η Γιουγκ Μπόις αναμένεται να στεφθεί πρωταθλήτρια φέτος και όλοι περιμένουν την χρονική επιβεβαίωση. Σταθερά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με 46 βαθμούς έχοντας χτίσει μια διαφορά πλέον 13 βαθμών από την δεύτερη Σερβέτ. Μόλις μια ήττα σε 21 αγώνες αλλά εκτός έδρας δυσκολεύεται κάπως με πέντε νίκες σε δέκα αγώνες δεχόμενη γκολ για συνεχόμενες αγωνιστικές. Μετράει πέντε συνεχόμενα goal/goal στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτερη ομάδα αλλά λίγο η απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο, λίγο η αγωνιστική άνοδος των γηπεδούχων μας οδηγούν να επιλέξουμε για τα προγνωστικά μας το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.95 στην stoiximan.

Καλή επιτυχία!

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Δυάδα απόδοσης 5.46
16:30
Χόφενχαιμ - Μπορούσια Ντόρτμουντ
2 & over 1,5
1.95
17:00
Λέστερ - Άρσεναλ
goal/goal & over 3,5
2.80
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 4.62
21:00
Άλκμααρ - Καμπούρ
1 & over 2,5 & Σκόρερ Παυλίδης
2.37
21:30
Ζυρίχη - Γιουγκ Μπόις
goal/goal & over 2,5
1.95
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις