Οι απουσίες βγάζουν 6.50

προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague: Επανέναρξη της Euroleague μετά την εβδομάδα κυπέλλων και ο #Dogass δίνει επιλογές που φτάνουν το 6.50

Καλημέρα σε όλους. Επιστρέφουμε στη δράση με τα προγνωστικά Euroleague σε πρώτο πλάνο. Σήμερα θα ασχοληθούμε με δύο αναμετρήσεις.

Μακάμπι vs Μπάγερν

Η Μακάμπι υπέστη ήττα σοκ στον τελικό κυπέλλου Ισραήλ από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ με 61-67. Τρεις μέρες αργότερα ανέκαμψε, στα πλαίσια του πρωταθλήματος, κερδίζοντας τη Μπνέι Χερζίλιγια με 99-76. Πρώτος σκόρερ ο Τζέικ Κοέν με 19 πόντους και επτά ριμπάουντ.
Από την άλλη, η Μπάγερν κατέκτησε τίτλο μετά από δύομισι χρόνια επικρατώντας στον τελικό κυπέλλου, επί της οικοδέσποινας Όλντενμπουργκ, με 90-78. Κακά μαντάτα στο ιατρικό δελτίο αφού, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο βασικότατος Όγκουστιν Ρούμπιτ. Σταθερά εκτός ο Χάρις , επέστρεψε μετά από πολύμηνη απουσία ο ηγέτης Λούτσιτς.
Εκτίμηση: Η σοβαρή Μακάμπι ομάδες σαν τη Μπάγερν τις κερδίζει στην έδρα της. Εμείς όμως σε αποδόσεις του 1.20-1.30 δεν θα μπλέξουμε. Θα πάμε σε δύο ειδικά παικτών. Ο Ρούμπιτ όπως προανέφερα θα λείψει μέχρι το τέλος της σεζόν. Το κενό του, μέχρι να γίνει κάποια μεταγραφή, θα το καλύψουν ο  Μπονγκά και ο άπειρος Γουίνμπεργκ. Ο Μπονγκά μπαίνει δυνατά στις φάσεις ενώ δεν είναι κακός σουτέρ. Θεωρώ πως θα πάρει έξτρα χρόνο συμμετοχής. Το combo των over 2,5 ριμπάουντ με την over 0,5 ασίστ του είναι στο ελκυστικό 2.27. 
Ακόμη θα πάρουμε και την over 0,5 ασίστ του Νιλς Γκιφάι. Με την επιστροφή του Λούσιτς και την απουσία του Ρούμπιτ ο χρόνο του περιορίζεται στα 20 λεπτά και λογικά σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα στη θέση 3. Στα παιχνίδια του κυπέλλου έβγαλε μία ασίστ. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα.

Ο Ταβάρες και το Πράσινο Ακρωτήρι

Στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Ζαλγκίρις υπάρχει μία επιλογή με πολλές πιθανότητες επαλήθευσης σα μάτια μου. Ο Έντι Ταβάρες αποφάσισε να ενισχύσει την εθνική του Πράσινου Ακρωτηρίου στα παράθυρα της Αφρικής καθώς, σε περίπτωση που κερδίσει Ανγκόλα κι Γουινέα θα περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελική φάση παγκοσμίου κυπέλλου. Σήμερα αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις και μόλις λήξει η αναμέτρηση θα πάρει το αεροπλάνο για να πάει στην Ανγκόλα όπου, θα δώσει παιχνίδι 18 ώρες μετά τη σημερινή αναμέτρηση. Θεωρώ πως στη Ρεάλ το προπονητικό επιτελείο είναι έξυπνο και δεν θα του δώσει πολύ χρόνο συμμετοχής (μπορεί και καθόλου) σε μία αναμέτρηση που στοιχειωδώς σοβαρή αν είναι, θα την καθαρίσει νωρίς. Εμείς θα πάμε στο under 25 λεπτά συμμετοχής του προσδοκώντας το σκεπτικό μας να επαληθευτεί. 
Με την ακριβώς ίδια λογική θα πάμε και στο over 4,5 πόντων του Πουαριέ.

Όλα τα προγνωστικά μου

Combo
21:05
Μακάμπι - Μπάγερν
Μπονγκά over 2,5 ριμπάουντ & over 0,5 ασίστ
2.22
BET: 20 units
Ειδικό
21:05
Μακάμπι - Μπάγερν
Γκιφάι over 0,5 ασίστ
2.30
BET: 15 units
Funbet
21:05
Μακάμπι - Μπάγερν
Γκιφάι over 1,5 ασίστ
6.50
BET: 5 units
Ειδικό
21:45
Ρεάλ - Ζαλγκίρις
Ταβάρες under 25 λεπτά συμμετοχής
2.00
BET: 40 units
Ειδικό
21:45
Ρεάλ - Ζαλγκίρις
Πουαριέ over 4,5 πόντοι
1.87
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις