Kομπιάζει το 1.79 της Ρεάλ

προγνωστικά

Επιλογές ταμείου σας έχει ο #Georgiou με δύο αναμετρήσεις για την 25η αγωνιστική της Euroleague σε Τελ Αβίβ και Μαδρίτη

Η Τσικνοπέμπτη δεν μας πήγε όσο καλά θέλαμε, μας έκατσε βαρύ το μενού που είχαμε επιλέξει, γι’ αυτό στα σημερινά προγνωστικά επιστρέφουμε σε πιο safe επιλογές, από την Euroleague, εκεί όπου οι ομάδες επιστρέφουν σε δράση μετά από 15 μέρες. Καλή επιτυχία!!!

Προγνωστικά: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπάγερν Μονάχου 

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται στη «Menora Mivtachim Arena» την Μπάγερν Μονάχου στη σκιά της απώλειας του Κυπέλλου Ισραήλ. Η ομάδα του Όντεντ Κάτας θέλει να κερδίσει το χαμένο έδαφος μετά και την εντός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα με 86-89, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει σε τροχιά οκτάδας και πλέι οφ. Αξίζει να σημειωθεί πως η «τσαρόβ» παίρνει μεγάλη δύναμη από την έδρα της, μιας και σε 11 φετινές αναμετρήσεις, έχει χάσει μόλις 2 φορές, από την Μπαρτσελόνα και τον Ερυθρό Αστέρα και επιθυμία όλων είναι να πάρουν και μία ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο στο Μόναχο. Πολλά θα εξαρτηθούν από την περιφέρεια, εκεί που εντοπίζεται η δύναμη πυρός των γηπεδούχων.

Η Μπάγερν ταξίδεψε στο Ισραήλ με την ψυχολογία υπέρ της, μετά και την πρόσφατη κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας. Ωστόσο μόνο εύκολη δεν είναι η αποστολή της, από τη στιγμή που θα αγωνιστεί σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της διοργάνωσης. Ο Αντρέα Τρινκιέρι γνωρίζει πολύ καλά πως δεν επιτρέπεται να κάνει άλλη ήττα αν θέλει η ομάδα του να προκριθεί στην οκτάδα, κάτι που μέχρι στιγμής φαντάζει δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Τελευταία φορά που χαμογέλασαν οι Βαυαροί ήταν στην 21η αγωνιστική όταν και επιβλήθηκαν εντός έδρας της Βίρτους Μπολόνια με 91-84, καθώς ακολούθησαν τρεις σερί ήττες από Βαλένθια και Μπαρτσελόνα στην Ισπανία και αυτή από την Παρτιζάν στο Μόναχο. Στόχος είναι να κρατήσουν τους Ισραηλινούς κάτω από τους 80 πόντους, χωρίς να έχουν στη διάθεσή τους τον Ρούμπιτ που χάνει τη συνέχεια της σεζόν λόγω τραυματισμού.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ζαλγκίρις Κάουνας 

Κατήφεια επικρατεί στις τάξεις της «Βασίλισσας», μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Copa Del Rey από την Μάλαγα με 82-93. Πρέπει να ανασυντάξει δυνάμεις καθώς υποδέχεται στη «Wizink Arena», τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Μη ξεχνάμε πως η Ρεάλ βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με μία μόλις ήττα πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και θα περιμένει μια ενδεχόμενη γκέλα της ελληνικής ομάδας από τη στιγμή που παίζει εκτός έδρας με αντίπαλο την Βαλένθια. Η απώλεια του Σέρχιο Γιουλ μπορεί να μοιάζει σημαντική για την ομάδα του Τσους Ματέο, αλλά έχει ένα πλούσιο ρόστερ με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να μην αφήσουν να φανεί το κενό αυτό.

Η Ζαλγκίρις συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ομάδες που θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Οι Λιθουανοί ταξίδεψαν για την ισπανική πρωτεύουσα, έχοντας στις αποσκευές τους την κατάκτηση του Κυπέλλου της χώρας τους, για 4η φορά στην ιστορία. Συγκεκριμένα επικράτησαν με 81-77 της Γιονάβα, αλλά απόψε ξέρουν καλά, πως τα πράγματα μόνο εύκολα δεν θα είναι. Αν καταφέρουν να κρατήσουν σε χαμηλό τέμπο τους Μαδριλένους, τότε οι πιθανότητες νίκης αυξάνονται, όπως είχαν πράξει και στον πρώτο γύρο όταν και νίκησαν με 81-72. Ο Κάζις Μασκβίτις δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Έβανς-Τέιλορ και Καβάνο, που σημαίνει πως το δίδυμο Λεκαβίτσιους-Μπραζντέικις θα έχει περισσότερη δουλειά όσον αφορά το οργανωτικό κομμάτι. Επιλέγουμε λοιπόν τις έδρες για το σημερινό μας κουπόνι αρχής γενομένης από το over 82,5 της Μακάμπι με απόδοση 1.80 στη Novibet αλλά και το over 84,5 της Ρεάλ με απόδοση 1.79 επίσης στη Novibet.

Κε τε λα Combo – Διπλό δώρο*, διπλή Fonbet απόλαυση!

Όλα τα προγνωστικά μου

Mονό
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπάγερν Μονάχου
Μακάμπι over 82,5
1.80
BET: 10 units
Μονό
21:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Ζαλγκίρις Κάουνας
Ρεάλ over 84,5
1.79
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις