Βραδιά με σπουδαία παιχνίδια και διπλό δώρο* από τη Fonbet!

Fonbet

Πλούσιο το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα Πέμπτης στο στοιχηματικό κουπόνι, αφού επιστρέφουν το Europa και το Conference League.

Όλες οι διοργανώσεις, είναι τριπλές χάρη στο τριπλό δώρο* της Fonbet!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί στο «Ολντ Τράφορντ» την Μπαρτσελόνα, στη ρεβάνς του 2-2. Θα καταφέρει ο Τσάβι να λύσει τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας του; Θα βρουν οι «κόκκινοι διάβολοι» τόσους κενούς χώρους σε ακόμη ένα παιχνίδι; Η Μπαρτσελόνα έχει ηττηθεί μόλις σε ένα από τα τελευταία εννιά ματς απέναντι σε ομάδες από την Αγγλία. Αντίθετα, η Μάντσεστερ έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια με αντίπαλο ομάδα από την Ισπανία.

Δείτε επίσης: Κε τε λα Combo – Διπλό δώρο*, διπλή Fonbet απόλαυση!

Άγιαξ και Ουνιόν Βερολίνου έμειναν στο μηδέν την περασμένη Πέμπτη. Η Ουνιόν έμεινε στα… κουλούρια και την Κυριακή με τη Σάλκε, χάνοντας την ευκαιρία να πατήσει στην κορυφή της Bundesliga, ενώ ο «Αίαντας» εκμεταλλεύτηκε την ανωτερότητά του και πήρε μία εύκολη νίκη στην Ολλανδία, 4-0 τη Σπάρτα.

Μονακό και Λεβερκούζεν διασταυρώνουν ξανά τα ξίφη τους, στη ρεβάνς του 3-2 υπέρ των Μονεγάσκων στη Γερμανία. Επιθετικό παιχνίδι αναμένεται, με ρυθμό, φάσεις και θέαμα. Οι Μονεγάσκοι προηγήθηκαν στα δέκα τελευταία παιχνίδια τους, στοιχείο που πρέπει να προσέξει ο Τσάμπι Αλόνσο και η ομάδα του.

___________________________________________________________________________

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις