Πολλά γκολ στις πρωτεύουσες

Προγνωστικά

Ο #Bats ποντάρει σε τέσσερα παιχνίδια από τις ρεβάνς που οδηγούν στους «16», σε Europa League και Conference League.

Ρόμα και Ρεν κυνηγούν, Ουνιόν και Γάνδη καλούνται να διαχειριστούν τα αποτελέσματά τους, και μας προσφέρουν τέσσερις επιλογές για τα προγνωστικά της Πέμπτης.

Προγνωστικά: Ουνιόν Βερολίνου – Άγιαξ

Η λευκή ισοπαλία στο Άμστερνταμ άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς ανάμεσα σε Ουνιόν Βερολίνου και Άγιαξ. Οι Ολλανδοί είχαν την κατοχή, όμως οι Γερμανοί τις ευκαιρίες και στην πραγματικότητα ήταν η ομάδα που άξιζε τη νίκη. Το 0-0 αυτό ήταν η πρώτη γκέλα της Ουνιόν μετά από έξι σερί νίκες. Ακολούθησε νέα λευκή ισοπαλία, αυτή τη φορά εντός έδρας με την Σάλκε για το πρωτάθλημα. Από την άλλη, ο «Αίαντας» προέρχεται από εύκολη νίκη με 4-0 επί της Σπάρτα Ρότερνταμ.

Το προβάδισμα είναι με τους Βερολινέζους, κυρίως λόγω έδρας αλλά και της ποιότητας που βγάζουν όλη την σεζόν. Ωστόσο, ο Άγιαξ έχει την εμπειρία και αρκετά καλή ψυχολογία επί Χάιτινχα, καθώς με τον Ολλανδό τεχνικό έχει έξι νίκες και μία ισοπαλία σε επτά ματς. Αμφότεροι οι αντίπαλοι έχουν επιθετικές αρετές που δεν έδειξαν στο πρώτο παιχνίδι. Σήμερα πρέπει να ρισκάρουν αν θέλουν να βρεθούν στους «16» του Europa League. Υπάρχει αξία στο 2.20 της Fonbet για το over 2,5.

Ρεν – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Στη Βρετάνη, η Ρεν υποδέχεται την Σαχτάρ Ντόνετσκ με στόχο μια μεγάλη ανατροπή. Οι Ουκρανοί εντυπωσίασαν με τη νίκη με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι, που τυπικά ήταν εντός έδρας αλλά διεξήχθη στη Βαρσοβία. Με ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν με 2-0, και παρότι δέχτηκαν τη μείωση νωρίς στο δεύτερο κράτησαν το προβάδισμα. Αυτή ήταν η πρώτη επίσημη αναμέτρηση της Σαχτάρ μετά από σχεδόν τρεις μήνες.

Εντός έδρας η Ρεν είναι πολύ πιο δυνατή, όχι μόνο τη φετινή σεζόν αλλά και γενικότερα. Στην Ευρώπη είναι αήττητη τα τελευταία δύο χρόνια, με τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Έχει την ποιότητα για να πάρει τη νίκη και να διεκδικήσει την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα με εμπειρία, που όμως δε βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο. Θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων με over 1,5 τέρματα, η οποία διπλασιάζει στη Novibet.

Ρόμα – Σάλτσμπουργκ

Ένα γκολ στο τέλος, στο 88’, έφερε σε μειονεκτική θέση τη Ρόμα κι έδωσε προβάδισμα στην Σάλτσμπουργκ όσον αφορά τη διεκδίκηση της πρόκριση στους «16» του Europa League. Η ιταλική ομάδα πλήρωσε την αστοχία της, καθώς είχε δύο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, οι Αυστριακοί ήταν αυτοί που πέτυχαν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με κεφαλιά του Καπάλντο στο φινάλε.

Οι «λύκοι» χρειάζονται νίκη με διαφορά δύο τερμάτων και πάνω για να προκριθούν. Αυτό από μόνο του είναι δύσκολο για μια ομάδα που σε πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια της δεν έχει καταφέρει να σκοράρει πάνω από μία φορά. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να ανοιχτεί και να ρισκάρει περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως. Αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί και η φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία δεν πρόκειται να κλειστεί πίσω και να παίξει για το μηδέν. Επιλέγουμε το goal/goal, με απόδοση 2.05 στην Stoiximan.

Κε τε λα Combo – Διπλό δώρο*, διπλή Fonbet απόλαυση!

Γάνδη – Καραμπάχ

Μεταφερόμαστε στο Conference League και την αναμέτρηση της Γάνδης με την Καραμπάχ. Οι Αζέροι πήραν δίκαια τη νίκη με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι και θα μπορούσαν να έχουν ακόμα πιο καθαρό προβάδισμα αν ο Σεϊντάγιεφ ευστοχούσε στο πέναλτι του 51ου λεπτού. Αυτό ήταν τέταρτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη για τους Βέλγους, με το σερί τους να σταματά μετά το 2-0 επί της Λέουβεν την Κυριακή.

Από απογοήτευση σε απογοήτευση πηγαίνει η Γάνδη τα τελευταία χρόνια, γνωρίζοντας συνεχώς αποκλεισμούς ακόμα κι όταν είναι το φαβορί σε νοκ-άουτ και σε ομίλους. Απέναντί της έχει μια ομάδα που μόνο πρωτάρα δεν είναι, τουλάχιστον σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις χαμηλότερης κατηγορίας. Γιατί να μη βρει ένα γκολ απέναντι στην ευάλωτη άμυνα των Βέλγων; Αναμένουμε βέβαια και τους γηπεδούχους να σκοράρουν, κι έτσι να επιβεβαιωθεί το αμφίτερμα που διπλασιάζει στη Fonbet.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
22:00
Ουνιόν Βερολίνου – Άγιαξ
Over 2,5
2.20
BET: 15 units
Combo
22:00
Ρεν – Σαχτάρ Ντόνετσκ
1 & over 1,5
2.00
BET: 15 units
Μονό
22:00
Ρόμα – Σάλτσμπουργκ
Goal/goal
2.05
BET: 15 units
Μονό
22:00
Γάνδη – Καραμπάχ
Goal/goal
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις