Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα με ενισχυμένες αποδόσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα με ενισχυμένες αποδόσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα με ενισχυμένες αποδόσεις

Από την ίδια αφετηρία ξεκινούν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα (22.00) στο «Old Trafford» με στόχο την πρόκριση στους «16» του Europa League! 

Οι δύο ομάδες την περασμένη εβδομάδα στο «Camp Nou» ήρθαν ισόπαλες (2-2) και απέδειξαν ότι το εισιτήριο για την επόμενη φάση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Βαρκελώνη έχασε ευκαιρίες να «καθαρίσει» την πρόκριση και θέλει να τελειώσει τη δουλειά στο «σπίτι» της. Από τα πόδια του Μάρκους Ράσφορντ ήρθαν τα δύο γκολ της ομάδας του Τεν Χαγκ, ενώ ο 25χρονος επιθετικός σκόραρε δις και απέναντι στη Λέστερ (3-0) στην Premier League. Μάλιστα, με τα 24 γκολ και τις 9 ασίστ που έφτασε σε όλες τις διοργανώσεις δείχνει ότι διανύει την καλύτερη φάση της καριέρας του.

Ένα ακόμη επίτευγμα της Μάντσεστερ στο «Camp Nou» ήταν ότι κράτησε στο «μηδέν» τον Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι, αφού ο Ντε Χέα στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης έμοιαζε ανίκητος. 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα 1:2.35 X:3.55 2:3.00

Η Μπαρτσελόνα, παρά την μέτρια εικόνα κόντρα στη Γιουνάιτεντ έμεινε όρθια και συμπλήρωσε 18 σερί ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Τα γκολ των Αλόνσο και Ραφίνια, αλλά και οι σωτήριες αποκρούσεις του Τερ Στέγκεν έσωσαν τους Καταλανούς. Ο Τσάβι είδε την άμυνα του να λυγίζει δύο φορές και να δέχεται φάσεις απέναντι στους Άγγλους. Αυτό αποτελεί είδηση αφού οι «μπλαουγκράνα» στη LaLiga έχουν δεχθεί μόλις 7 τέρματα σε 22 αγωνιστικές και μόνο ένα στο «Camp Nou».

Στο «Old Trafford» ο Ισπανός προπονητής της «Μπάρτσα» θα κληθεί να βγάλει άσους από το μανίκι του καθώς οι απουσίες των Πέδρι, Γκάβι και Ντεμπελέ είναι κομβικές.       

Οι Καταλανοί εις βάρος της Γιουνάιτεντ έχουν κατακτήσει δύο Champions League το 2009 (2-0) και το 2011 (3-1), ενώ η Γιουνάιτεντ έχει να νικήσει την Μπαρτσελόνα από το 2008 (1-0) στον ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μεγάλες μάχες του Europa League όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις