«Μιλάνε» εμπειρία και έδρα για το 5.65

«Μιλάνε» εμπειρία και έδρα για το 5.65

Ο #Jimandez δίνει τα προγνωστικά του για απόψε εστιάζοντας σε βόλεϊ και Champions League ενώ έχει ένα ακόμα μακροχρόνιο-έκπληξη.

Καλησπέρα σε όλους. Ακόμα μία ημέρα με προγνωστικά αρχίζει, το πρόγραμμα γεμίζει και το υλικό που έχουμε είναι αρκετό. Μπορεί στο ποδόσφαιρο σήμερα να είναι κάπως λιγοστά τα ματς, αλλά υπάρχουν και αλλού επιλογές και μάλιστα με ελληνικό ενδιαφέρον.

Τα δικά μας φώτα σήμερα πέφτουν για πρώτη ουσιαστικά φορά μέσα στην σεζόν στο βόλεϊ ενώ συμπληρώνουμε τις επιλογές μας με Champions League. Πάμε να δούμε λοιπόν τι έχουμε ξεχωρίσει από το σημερινό πρόγραμμα.

«Μιλάνε» εμπειρία και έδρα για το 5.65

Προγνωστικά: Το βάρος στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός

Ξεκινάμε με γυναικείο βόλεϊ και τον αγώνα ανάμεσα σε Ταργκοβίτσε και Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του CEV Cup. Πρώτο παιχνίδι στη Ρουμανία και οι «ερυθρόλευκες» δείχνουν πως έχουν ρίξει ξεκάθαρα το βάρος στην Ευρώπη. Η ομάδα του Λορένζο Μιτσέλι δείχνει πως στις εγχώριες διοργανώσεις βγάζει αστάθεια, παρουσιάζει κακό πρόσωπο και πρόσφατα μάλιστα έμεινε εκτός Κυπέλλου αφού αποκλείστηκε στη Σαντορίνη, από την τοπική ομάδα. Πλέον μόνος στόχος είναι το ευρωπαϊκό κύπελλο, σε μία διοργάνωση που πριν τέσσερα χρόνια κατάφερε να την κατακτήσει… νικώντας σε εκείνη την διαδρομή κιόλας την σημερινή αντίπαλο.

Αντίθετα, οι Ρουμάνες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, έχουν δυνατό κορμό και εντός έδρας είναι αρκετά πιο αποτελεσματικές. Παρόλα αυτά δεν αποτελούν φόβητρο αφού δεν έχουν σπουδαία ευρωπαϊκή εμπειρία, έχουν κακή παράδοση εναντίον του Ολυμπιακού και γενικά δεν εμπνέουν πάντα εμπιστοσύνη.

Το ματς είναι αμφίρροπο αλλά οι «ερυθρόλευκες» καλούνται να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο. Πιστεύουμε πως η τροπή που έχει πάρει η χρονιά θα αναγκάσουν τις παίκτριες του Μιτσέλι να τα δώσουν όλα και να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Μας αρέσει το διπλό με +1,5 χάντικαπ στο 1.75. 

Προγνωστικά: Θα την πιέσει η Λειψία

Συνεχίζουμε με ποδόσφαιρο και το Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι. Αρκετά ωραίο ζευγάρωμα δεδομένου πως αμφότερες μπορούν εύκολα να βρουν το δρόμο για τα δίχτυα. Οι «πολίτες» τελευταία δεν πατάνε καλά, δείχνουν να έχουν προβλήματα εντός Αγγλίας και περιορίζονται μόνο σε μερικές αναλαμπές. Βέβαια στόχος και φέτος είναι το Champions League, το οποίο αποτελεί απωθημένο του συλλόγου. Το υλικό υπάρχει, ο Χάαλαντ αν βρει φόρμα δείχνει τρομακτικός αλλά το πρώτο εμπόδιο είναι αρκετά δύσκολο. Η αλήθεια είναι πως στην φετινή ψυχοσύνθεση της ομάδας, δεν λειτουργεί καθόλου καλά το «πρέπει» και έχει πρόβλημα στις τελικές αποφάσεις.

Στον αντίποδα, οι «ταύροι» βρίσκονται σε περίεργο φεγγάρι αλλά πάντα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις παρουσιάζονται σοβαροί. Εντός έδρας κιόλας, βγάζουν μεγαλύτερη ενέργεια, πιέζουν ψηλά τον αντίπαλο και δημιουργούν θέματα αμυντικά. Δεν έχουν στο λεξιλόγιό τους ορολογίες όπως «κατενάτσιο», «πούλμαν» ή «ξύλο», παίζουν ανοιχτά και δεν αμύνονται σχεδόν ποτέ.

Το παιχνίδι θα είναι ανοιχτό. Η Σίτι θέλει να καθαρίσει από τώρα το ματς, η Λειψία θα πιέσει την αντίπαλο της. Κρατάμε το οver 2,5 στο 1.77. 

Κε τε λα Combo – Διπλό δώρο*, διπλή Fonbet απόλαυση!

Υ.Γ.: Σε ένα μίνι ζέσταμα για το αυριανό Europa League, βλέπουμε… ένα μικρό δώρο στα μακροχρόνια. Η Σεβίλλη είναι ίσως η πιο έμπειρη ομάδα της διοργάνωσης, έχει περάσει στους δεκαέξι και θέλει… δύο κληρώσεις καλές για να βρεθεί στα ημιτελικά. Πιστεύουμε ό,τι θα το κάνει σε μία επιλογή που πληρώνει 5.65!

Τα προγνωστικά μου

Μονό
18:00
Ταργκοβίτσε - Ολυμπιακός
2 (+1,5)
1.75
BET: 20 units
Μονό
22:00
Λειψία - Μάντσεστερ Σίτι
Over 2,5
1.75
BET: 20 units
Μακροχρόνιο Europa League
Να φτάσει στα ημιτελικά
Σεβίλλη
5.65
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις