Ίντερ – Πόρτο και Λειψία – Μαν. Σίτι με ενισχυμένες αποδόσεις

Ίντερ – Πόρτο και Λειψία – Μαν. Σίτι με ενισχυμένες αποδόσεις

Η φάση των «16» του Champions League συνεχίζεται την Τετάρτη (22/2) με δύο σημαντικά παιχνίδια, σε Μιλάνο και Λειψία.

Στο «Μεάτσα» η Ίντερ φιλοξενεί την Πόρτο (22:00). Οι Κυπελλούχοι Ιταλίας αντιμετωπίζουν τους πρωταθλητές Πορτογαλίας για το πρώτο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η πρόκληση της οκτάδας είναι μεγάλη, με τους «νερατζούρι» να θέλουν έπειτα από αρκετά χρόνια μια καλή πορεία στο Champions League, ενώ οι «δράκοι» αναζητούν την υπέρβαση.

Η Ίντερ του Σιμόνε Ιντσάγκι έχει μείνει πολύ πίσω από την πρωτοπόρο Νάπολι στη μάχη του τίτλου στη Serie A και μέσω Ευρώπης θέλει να δώσει επιτυχημένο τόνο στη σεζόν, επιστρέφοντας σε οκτάδα μετά το 2011.

Όσο για την Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ενώ παλεύει για το «back to back» στην Primeira Liga, βλέπει τη δική της ευκαιρία για νέα διάκριση μέσω του Champions League. Οι «δράκοι» έχουν φτάσει τρεις φορές την τελευταία 8ετία στα προημιτελικά, με τελευταία το 2021 και στοχεύουν σε άλλη μία επιτυχία.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται ξανά απέναντι σε νοκ-άουτ φάση 18 χρόνια μετά, καθώς είχαν αναμετρηθεί στη φάση των «16» το 2005, με την Ίντερ να προκρίνεται (3-1, 1-1). Την επόμενη σεζόν συναντήθηκαν στους ομίλους, παίρνοντας από μία νίκη (2-1 η Ίντερ στο Μιλάνο, 2-0 η Πόρτο στο «Ντραγκάο»).

Ίντερ – Πόρτο 1:1.76 X:3.65 2:5.10

Στην «RB Arena» της Λειψίας, η ομώνυμη ομάδα που έχει εκτοξεύσει τις μετοχές της τα τελευταία χρόνια στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, θέλει να απειλήσει τη Σίτι (22:00).

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα συνεχίζει για όλους τους μεγάλους τίτλους και φυσικά το Champions League είναι ο πλέον σπουδαίος στόχος.

Η φιναλίστ του 2021 επιθυμεί φέτος να φτάσει ως το τέλος και η Λειψία αποτελεί το πρώτο εμπόδιο στη νοκ-άουτ φάση.

Η γερμανική ομάδα, που έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο, τόσο στην Bundesliga, όσο και στο Champions League, χάρη στις επενδύσεις της Red Bull, το 2020 είχε φτάσει ως τα ημιτελικά, ενώ πέρυσι έφτασε στους «4» του Europa League.

Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε είναι στο «κόλπο» για το πρωτάθλημα και θέλει να… σοκάρει παράλληλα τους «πολίτες», έχοντας αποδείξει πως δεν είναι εύκολη λεία για κανέναν.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και την περσινή σεζόν στους ομίλους, με νίκη της Σίτι στην Αγγλία (6-3) και… ρεβάνς των Γερμανών στη Λειψία (2-1).

Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι 1:4.35 X:3.90 2:1.81

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μάχες του Champions League όπως θα ήθελες να είναι…

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις