Μποζιονέλος προγνωστικά | Κάτι μου χρωστάς, κωλόπαιδο…

Μποζιονέλος προγνωστικά

Έξι μονά αποδεκτά, με το βάρος στα ειδικά στοιχήματα, από τον #nbozionelos

Πού με βρίσκεις

Μποζιονέλος προγνωστικά. Με ακούτε και στον Libero 107,4 FM – καθημερινές λίγο μετά τις 18:00 με τον Αντώνη Κούλαλη, Σαββατοκύριακα λίγο μετά τις 15:00 με Γιώργο Μπαϊράμη και Δημήτρη Δανακτσή.

Τα προγνωστικά ανεβαίνουν και στο προσωπικό μου Τelegram όπου κουβεντιάζουμε για στοίχημα και ό,τι άλλο κινείται.

Μπορείτε επίσης…

Απολογισμός 

Αν δεν σε πάει, δεν σε πάει. Κάποτε έλεγα «γκίνια», πλέον έχω μάθει (για το κακό Σαββατοκύριακο) να κατηγορώ τον εαυτό μου ότι δεν έκανε σωστή μελέτη ή / και ότι δεν επέτρεψα στο ένστικτό μου να λειτουργήσει ως πρέπει. Και έκλεισε το διήμερο με τα φάουλ της Κάντιθ και το χηνάρι στην Αργεντινή (από τα σπάνια Χ που ποντάρω σε όλη τη σεζόν…) ίσα ίσα για να με τρολάρει.

ΥΓ. Λέστερ, όλα τα μακάρι… 

Μποζιονέλος προγνωστικά | Κάτι μου χρωστάς, κωλόπαιδο...

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης

Στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League θα παραταχθούν στο «Ανφιλντ», ούτε λίγο ούτε πολύ, 20 από τα 68 τρόπαια της διοργάνωσης: τα 14 των «μερένχες» και τα 6 των «κόκκινων» και, δη, εννέα μήνες μετά τον μεταξύ τους τελικό στο Παρίσι.

Νικώντας Εβερτον και Νιούκαστλ η Λίβερπουλ μάλλον έκρυψε κάπως τη φετινή της μετριότητα, ο Σαλάχ είναι σε φόρμα και κάνει τη διαφορά, οι τραυματισμοί μπόλικοι (έσχατος, του Νούνιες), ο Χάκπο δεν έχει ακόμη προσαρμοστεί αλλά σκόραρε στα εν λόγω. Ούτε η Ρεάλ… πετάει, εξ ου και έμεινε στο -8 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, ό,τι κάνει είναι από τη φόρμα του Βινίσιους, απόντες οι Κρόος και Τσουαμενί με γαστρεντερίτιδα και ίωση αντίστοιχα. 

Stat attack

  • Έχουν ανταμώσει άλλες 9 φορές (οι 3 σε τελικούς, σε ουδέτερα) με απολογισμό 5-1-3 υπέρ της Ρεάλ. Σε διπλά νοκ άουτ έχουν από μία πρόκριση, με γηπεδούχο τη Λίβερπουλ είναι 1-1-1.
  • Η Λίβερπουλ δεν έχει νίκη στα τελευταία έξι επί της Ρεάλ (0-1-5), το χειρότερο σερί στην ιστορία της κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλό της σε επίπεδο Champions League (!).
  • 19-3-18 το ρεκόρ της Λίβερπουλ με ισπανικές ομάδες συνολικά (μόλις μια ισοπαλία στα τελευταία 12), επιμέρους στο 10-8-6 εντός.
  • Στο 20-13-16 η Ρεάλ ενάντια σε Αγγλους συνολικά, στο 7-5-9 επί αγγλικού εδάφους αλλά με μόνο μια νίκη στα τελευταία επτά (επί της Τσέλσι, πέρυσι).

Ποντάρισμα στο ματς του «Ανφιλντ»

Πιέζεται ο άσος και έπεσε ήδη κάτω του 2.40 – δεν δίνω εξήγηση. Τέτοια ματς στα νοκ άουτ τα έχει… ψωμοτύρι η Ρεάλ που μεσοεπιθετικά μπορεί να κοιμάται για 80 λεπτά και να σε τιμωρήσει στο τέλος, έχει δύο καλές απουσίες αλλά και γεμάτο πάγκο. Δεν εμπνέει κάτι για σημείο ή άλλες προφανείς επιλογές, οπότε έριξα…

  1. Καταλογισμό πέναλτι, εκπληκτικό ότι ο Ρουμάνος Ιστβαν Κόβατς έχει δώσει 18 σε 21 φετινά επίσημα (θυμίζω τα τρία στο Λεβερκούζεν – Πόρτο). Τον λες και μαζόχα…
  2. Να σκοράρει ο Βινίσιους που είναι σε καταπληκτική κατάσταση.
  3. Τουλάχιστον δύο σουτ στην εστία από τον ανεβασμένο Μο Σαλάχ.

Άλλες επιλογές και ανάλυση

Άϊντραχτ Φρανκφούρτης – Νάπολι: σεβασμός στη φετινή πορεία, σε αυτή την καταπληκτική σεζόν που κάνουν οι «παρτενοπέι» όμως αφενός το CHL έχει τους δικούς της κανόνες, αφετέρου… μα 2.15 το διπλό; Σοβαρά τώρα; Δύο οι εναλλακτικές: να δεχθεί κάρτα ο στόπερ Κιμ της Νάπολι και να έχει τουλάχιστον δύο προσπάθειες για γκολ ο Κόλο Μουανί. Κάτι μου χρωστάει το κωλόπαιδο από τον τελικό του Μουντιάλ…

Μίλγουολ – Μπέρνλι: draw no bet η επιλογή σε ματς που περιμένω και γκολ, όπως στο πρόσφατο 3-2 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τη γηπεδούχο, αλλά κυρίως και να τερματιστεί το αήττητο 12 αγώνων (11-1-0) της πρωτοπόρου. Βγάζει τσαγανό στο «Ντεν».

Τι άφησα εκτός παιχνιδιού…

Στο Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης σκεφτόμουν το α μη νικήσει η ομάδα που θα προηγηθεί στο σκορ – αν προηγηθεί κάποια. Από ένστικτο. Και το 1-1 μας κάνει, 2.65 πληρώνει (στη Fonbet) αλλά το αγνόησα. Στο Άϊντραχτ – Νάπολι το any time σκορ 1-1 στο 2.65 επίσης ήταν σκέψη, για τα Μποζιονέλος προγνωστικά.

Συνολικά έριξα έξι μονά για απόψε, αρκετά ειδικά όπως βλέπετε, στο Champions League, συν τη Μίλγουολ με κάλυψη (και το εύλογο ρίσκο).

Και μη ξεχνάτε το live betting του koubanezos.gr μέσω Telegram – πάνω από 2.000 αρρωστάκια ήδη μέσα.

Μποζιονέλος προγνωστικά

Μονό
21:45
Μίλγουολ – Μπέρνλι
1 dnb
2.07
BET: 10 units
Special bet
22:00
Άϊντραχτ Φρ.– Νάπολι
Να δεχθεί κάρτα ο Κιμ
5.00
BET: 3 units
Special bet
22:00
Άϊντραχτ Φρ.– Νάπολι
Κόλο Μουανί: over 1,5 προσπάθειες για γκολ
2.07
BET: 10 units
Special bet
22:00
Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης
Σαλάχ over 1,5 σουτ στην εστία
2.50
BET: 7 units
Σκόρερ
22:00
Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης
Γκολ Βινίσιους
3.80
BET: 4 units
Ειδικό
22:00
Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης
Καταλογισμός πέναλτι
2.90
BET: 6 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις