Nintendo,υψόμετρο και… 5.00

Νάπολι - Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά

Ο #Jimandrez δίνει τα προγνωστικά του για την σημερινή ημέρα με το ενδιαφέρον να πέφτει σε Φρανκφούρτη και... Εκουαδόρ

Καλησπέρα σε όλους. Τρίτη σήμερα με αρκετές αναμετρήσεις στο προσκήνιο. Από το πρόγραμμα προφανώς ξεχωρίζουν τα ζευγάρια του Champions League που ουσιαστικά παίρνουν σχεδόν όλα τα φώτα πάνω τους, ενώ το βραδάκι στην Λατινική Αμερική έχουμε την πρώτη πράξη του διασυλλογικού Super Cup. Έχουμε προγνωστικά από δύο αναμετρήσεις, ενώ σας κρύβουμε και ένα μακροχρόνιο έκπληξη που έχει… μπόλικη άξια.

Nintendo εναντίον… πολεμικής μηχανής

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης απέναντι στη Νάπολι. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγαρώματα της φάσης αυτής, αφού αμφότερες ξεχωρίζουν για διαφορετικούς λόγους. Οι Γερμανοί έκαναν την υπέρβαση για να βρεθούν στα νοκ – άουτ, έχοντας αποκτήσει μέταλλο από την περσινή τους πορεία και κατάκτηση του Europa League. Παίζουν ένα επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου, διαθέτουν καλές μονάδες, ενώ ο επιθετικός Ράνταλ Κολό Μουανί είναι ένας από τους πλέον ανερχόμενους αστέρες. Βέβαια η αμυντική τους λειτουργία θυμίζει παλιό… ποδοσφαιράκι του Nintendo αφού είναι τελείως προβλέψιμη, έχει σοβαρά κενά και όταν πιεστεί δέχεται φάσεις.

Οι «παρτενοπέι» από την άλλη έχουν βάλει φωτιά στα φρένα, πάνε τρένο και αφού έχουν κλειδώσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλουν να πάνε μακριά και στην Ευρώπη. Έχουν μόλις δύο ήττες στη σεζόν, παρουσιάζουν εντυπωσιακά στατιστικά στην επίθεση τους και καθαρίζουν κάθε παιχνίδι. Ο Σπαλέτι μπόρεσε να ξορκίσει τον δαίμονα της αστάθειας, βρήκε συνέπεια και τελικά έφτιαξε ένα σύνολο που μοιάζει με πολεμική μηχανή.

Μάλλον το ματς στη Φρανκφούρτη θα είναι το πρώτο που θα ανοίξει. Η Νάπολι είναι αδύνατο να περιοριστεί επιθετικά, θα βρει κενά και ενδεχόμενα και γκολ. Κρατάμε το over 1,5 φιλοξενούμενου στο 2.01

Κε τε λα Combo – Διπλό δώρο*, διπλή Fonbet απόλαυση!

ΥΓ. Από το Champions League μας αρέσει και το μακροχρόνιο της εισόδου στα ημιτελικά της Μίλαν. Φανέλα έχει, μία ευνοϊκή κλήρωση θέλει και έκλεισε θέση στην τετράδα. Στο 5.00 πληρώνει αυτό. 

Δυσκολίες στο υψόμετρο

Το βραδάκι έχουμε την αναμέτρηση της Ιντεπεντιέτε ντελ Βάλε εναντίον της Φλαμένγκο για το Super Cup Λατινικής Αμερικής, ουσιαστικά πρόκειται για την συνάντηση του πρωταθλητή με τον κυπελλούχο της ηπείρου. Οι Βραζιλιάνοι με τον γνωστό μας Βίτορ Περέϊρα δεν πείθουν, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων ήταν τραγικοί και η άμυνα τους… δεν είχε καθόλου βάθος. Το ταξίδι στο Εκουαδόρ δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο. Υψηλό υψόμετρο, δυσκολία στις αναπνοές των παικτών και ένα κλίμα που σε καμία περίπτωση δεν προτείνεται για κάποιον μη ντόπιο.

Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι είναι μία αρκετά τίμια ομάδα, παλεύουν κάθε ματς και θέλουν να προσθέσουν ακόμα έναν τίτλο στο παλμαρέ τους. Θα θελήσουν να παίξουν επιθετικά ώστε να αποκτήσουν προβάδισμα (μιας και οι αναμετρήσεις είναι διπλές) για να πάνε με άνεση στην δύσκολη έδρα του αντιπάλου.

Όπως και να έχει το πάθος των γηπεδούχων σε συνδυασμό με το κλίμα και το υψόμετρο τους κάνουν στα μάτια μας το φαβορί. Αυτό βέβαια δεν αποτυπώνεται από τις αποδόσεις που δίνουν στη Φλαμένγκο το κάτι παραπάνω. Fair επιλογή το goal/goal στο 1.87.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά μου

Μονό
22:00
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Νάπολι
Νάπολι over 1,5
2.01
BET: 20 units
Μονό
03:00
Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε - Φλαμένγκο
Goal/goal
1.87
BET: 20 units
Μακροχρόνιο Champions League
Να φτάσει στα ημιτελικά
Μίλαν
5.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις