Προβληματίζει η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος από τις δύο αναμετρήσεις του Champions League, Λίβερπουλ - Ρεαλ και Άιντραχτ - Νάπολι έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, με επιτυχία περάσανε τα σημεία από Ελλάδα και Κύπρο, αφού Ατρόμητος και Ομόνοια πήρανε την νίκη με λίγα γκολ όπως περιμέναμε. Τρομερή μέρα και για τους Ολλανδούς αφού μας πληρώσανε από το πρώτο μισάωρο. Πάμε να δούμε και τα σημερινά μας προγνωστικά από το Champions League.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με το Λίβερπουλ – Ρεάλ, τον περσινό τελικό δηλαδή. Ήρθε η ώρα για τους Άγγλους να πάρουνε την εκδίκηση από την περσινή πικρία που τους άφησε η βασίλισσα. Όλοι θυμόμαστε τον τρόπο που το πήρε η Ρεάλ πέρσι, με έναν εκπληκτικό Κουρτουά να κατεβάζει «ρολά». Φέτος όμως η Λίβερπουλ δεν τρομάζει και κάνει τραγική χρονιά. Σίγουρα η νίκη επί της Νιουκάστλ το Σάββατο ανεβάζει την ψυχολογία αλλά τα προβλήματα παραμένουν. Η Ρεάλ πάλι είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα αλλά και αυτήν φαίνεται να έχει τα θέματά της. Απουσίες στο χώρο του κέντρου και για τους δύο. Επιλέγουμε την super ενισχυμένη απόδοση της stoiximan στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να δούμε πάνω από δύο γκολ στο 2.40. Πέρα από αυτό θα πάρω και από ένα σουτ στον στόχο για τους μεγάλους σταρ των δύο ομάδων, Μπενζεμά και Σαλάχ.

Κε τε λα Combo – Διπλό δώρο*, διπλή Fonbet απόλαυση!

  • Τέλος κλείνουμε με το άλλο παιχνίδι της ημέρας, με την Άιντραχτ να υποδέχεται στην Φρανκφούρτη την Νάπολι. Οι Ιταλοί είναι σε τρομερή κατάσταση το έδειξαν και την Κυριακή κόντρα στην Σασουόλο που την νίκησαν με 0-2. Δεν ξέρω που θα σταματήσει αυτό το παραμύθι της Νάπολι γιατί πραγματικά είναι εντυπωσιακή. Θα πάρουμε και εδώ τα σουτ του Οσίμεν και του Κόλο Μουανί, σε ένα combo άνω του διπλασιασμού.

Τι παίζουμε σήμερα

Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Goal/goal & over 2,5
2.40
BET: 25 units
Combo
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Μ. Σαλάχ 1+ σουτ στον στόχο & Κ. Μπενζεμά 1+ σουτ στον στόχο
2.00
BET: 30 units
Fun bet
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Ασίστ Α. Άρνολντ
5.50
BET: 5 units
Combo
22:00
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Νάπολι
Κ. Μουανί 1+ σουτ στον στόχο & Β. Οσίμεν 1+ σουτ στον στόχο
2.10
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις