Πίστη σε φιλοξενούμενους και γκολ

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Άλλη μια βραδιά που το ενδιαφέρον του #Nikolas43 το κερδίζουν οι μικρές Αγγλίας και όχι το Champions league.

Όσο γοητευτικό και μαγευτικό κι αν είναι το Champions League, όση αίγλη κι αν έχει, πάντα ένα ντέρμπι στην Αγγλία θα έχει το ενδιαφέρον μου. Πάμε στα προγνωστικά της βραδιάς. 

Μίλγουολ – Μπέρνλι

Πολύ δύσκολη έξοδος για την Μπέρνλι, η οποία παρά την διαφορά έντεκα βαθμών που έχει από την δεύτερη Σέφιλντ, δεν εφησυχάζει. Παλεύει κάθε παιχνίδι και το μαρτυρά το γεγονός πως έχει να χάσει από τις αρχές Νοεμβρίου. Η Μίλγουολ είναι ζόρικη ομάδα, έχει όμως αρκετά χρόνια να κάνει μια υπέρβαση. Είναι στην έκτη θέση, είναι στα πλέι οφ προς το παρόν και έχει δικαίωμα να ελπίζει. Μου αρέσει το διπλό, αλλά το «The Den» είναι γερή έδρα. Την προηγούμενη αγωνιστική εκεί στραβοπάτησε και η Σέφιλντ.

Θα πάω με το Over 2,5 στο 2.30 της Fonbet. Γνώμη μου κυρία Μίλγουολ να μην ανέβεις φέτος γιατί βλέπω την Γουέστ Χαμ να έρχεται στην Championship. Όσοι αναρωτηθήκατε τι σχέση έχουν απλά ψάξτε το.    

Ρόδεραμ – Σάντερλαντ 

Εδώ πάμε στα ωραία. Ο ορισμός της «περίεργης» ομάδας η Ρόδεραμ. Κερδίζει κάθε δέκα αγωνιστικές εκεί που όλοι την έχουν ξεγραμμένη. Τελευταίες της νίκες απέναντι στην Μπλάκμπερν και την Σέφιλντ, την στιγμή που η ίδια είναι στην 21η θέση. Από την άλλη η Σάντερλαντ μου δείχνει πως με σταθερά και αργά βήματα οδεύει προς τον στόχο που είναι η άνοδος, όμως έχει κάνει κι αυτή τα στραβοπατήματα της αλλά είναι πιο ομάδα.

Εμπιστοσύνη  στις «μαυρόγατες», διπλό στο 2.20 της Novibet κι ο Θεός μαζί μας. 

Ρότσντεϊλ – Στόκπορτ 

Στις πιο κάτω κατηγορίες, στη League Two συγκεκριμένα, Ρότσντεϊλ εναντίον Στόκπορτ. Η Ρότσντεϊλ κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας, κάτι που δεν πιστεύω να αλλάξει. Δεν κάνει νίκες, αλλά τουλάχιστον βάζει γκολ και βοηθάει στα over. Η Στόκπορτ από την άλλη σταθερή ομάδα, είναι σε θέση πλέι οφ και το διπλό έχει πολλές πιθανότητες, αλλά θα το ήθελα λίγο παραπάνω από το 1.70. Αγγλία είσαι, όλοι χάνουν από όλους, θα το βάλω σε combo 2 & over 2,5 σε απόδοση 2.80 στη Fonbet.

Χάρτλπουλ – Νιούπορτ 

Παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους. Ελαφρώς πιο άνετη η Νιούπορτ, χωρίς ακόμα να έχει εξασφαλίσει κάτι. Η Χάρτλπουλ ένα βαθμό πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στη National League με τρία παιχνίδια περισσότερα από την Κρόλεϊ. Δύσκολα τα πράγματα, καθώς θέλει τη νίκη επειγόντως. Ευάλωτες άμυνες, τα τελευταία τους παιχνίδια έχουν γκολ, καθώς και τα μεταξύ τους στην προϊστορία τους. Over 2,5 στο 2.05 της Fonbet.

Δείτε τα προγνωστικά μου

Μονό
21:45
Μίλγουολ - Μπέρνλι
Over 2,5
2.30
BET: 40 units
Μονό
21:45
Ρόδεραμ - Σάντερλαντ 
2
2.20
BET: 20 units
Combo
21:45
Ρότσντεϊλ - Στόκπορτ 
2 & over 2,5
2.80
BET: 15 units
Μονό
21:45
Χάρτλπουλ - Νιούπορτ 
Over 2,5
2.05
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις