Champions League με διπλό δώρο* και διπλή Fonbet απόλαυση!

Champions League με διπλό δώρο* και διπλή Fonbet απόλαυση!

Champions League με διπλό δώρο* και διπλή Fonbet απόλαυση!

Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης τίθεται αντιμέτωπες στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του φετινού Champions League. Και στο «Ανφιλντ» θα παραταχθούν, ούτε λίγο ούτε πολύ, 20 από τα 68 τρόπαια της διοργάνωσης: τα 14 των «μερένχες» και τα 6 των «κόκκινων» και, δη, εννέα μήνες μετά τον μεταξύ τους τελικό στο Παρίσι.
Το Champions League, όπως και όλες οι διοργανώσεις, είναι τριπλές χάρη στο τριπλό δώρο* της Fonbet!

Τότε που οι «reds» υποτάχθηκαν με τη σειρά τους στη «βασίλισσα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με το γκολ του Βινίσιους στο 59’ να κρίνει τον τρίτο μεταξύ τους τελικό. Το 1981, συμπωματικά ξανά στο Παρίσι, η Λίβερπουλ είχε επιβληθεί με 1-0 της Ρεάλ με τέρμα του Αλαν Κένεντι και το 2018, στο Κίεβο, η «βασίλισσα» με 3-1 των «κόκκινων». 

Το φετινό τους αντάμωμα φέρνει εκ νέου αντιμέτωπους δύο εκ των κορυφαίων σκόρερ της «γηραιάς ηπείρου» τα τελευταία χρόνια: τον Μοχάμεντ Σαλάχ και τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Αιγύπτιος είχε τραυματιστεί, από το αντιαθλητικό χτύπημα του Σέρχιο Ράμος, στον τελικό του ’18 και πρακτικά έχασε το Μουντιάλ της Ρωσίας, ό,τι έπαθε και ο Γάλλος στο φετινό του Κατάρ…

Κε τε λα Combo – Διπλό δώρο*, διπλή Fonbet απόλαυση!

Μεταξύ τους, συνολικά έχουν ανταμώσει άλλες 9 φορές με απολογισμό 5-1-3 υπέρ της Ρεάλ. Τρεις, ως αναφέρθηκε, ήταν σε τελικό, μια φορά σε όμιλο και δις, ως φέτος, σε νοκ άουτ. Κι εκεί οι προκρίσεις μοιράστηκαν. Το, δε, αντάμωμά τους σε όμιλο ήταν το 2014-15 με τη «βασίλισσα» να νικάει με 3-0 και 1-0 και στα δύο παιχνίδια.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις